izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > R.Kasperczyk - stworzyć w Cracovii
> profesjonalne
> > struktury
> >
> http://katowickisport.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,w
>
> >
> ywiad-z-robertem-kasperczykiem-skautem-cracovii,ar
>
> > tykul,663651,1,12446.html
>
> Taaa....juz mielismy jednego pana ( no moze
> mlodziana ) ktoremu sie to marzylo ......u nas
> profesjonalne struktury ?!
> Chcialbym tego dozyc.
> Co do Cabrery , to jak pisalem wczesniej -
> potencjalnie dla nas super transfer ale pewnie pol
> ligi bedzie sie o niego bilo.
> Stepinski ? Krystian jak bysmy wygrali walke o
> Cabrere to bede mega zadowolony , bo gosc do nas
> pasuje jak nic ( to oczywiscie moja opinia ) a
> Chorzowianie za swojego napastnika licza od 1
> miliona .....Euro ! Widzisz nas by tyle zaplacic ?
> To kompletne sci -fi !
nie znasz dnia, ani godziny, gdy Filipiak będzie miał chwilę słabości ;)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Pilnie potrzebujemy defensywnego pomocnika, środkowego obrońcy i lewego obrońcy. Nie muszą być z wyźszej półki jak na naszą eksatraklasę. Defensywny harujący i wybiegany. Budzik na tej pozycji to nieporozumienie. Cetnarski i Budzik w wyjściowej jedenastce to strzał w stopę. Dwóch zawodników słabych w defensywie w wyjsciowej jedenastce to połowa przegranej. Kaźda kontuzja stopera, lewego
obrońcy, czy defensywnego to tykająca bomba. Nie widzę zmienników na tych pozycjach o czym świadczą wyniki po kontuzji Dąbrowskiego.
Formella ma kontrakt do czerwca i jest w tej stajni co wojcicki i wolakiewicz. Moze by powalczyc :)
...jego kontrakt w Lechu wygasa czerwiec 2019 i wyceniany jest na 350 tys Euro - nie do wyjęcia, przynajmniej przez nas.
Formella, serio? Przecież grając w ekstraklasie był porównywany niejednokrotnie do Dudzica, więc nie wydaje mi się ażeby to było jakieś wzmocnienie, owszem teraz grając w Arce jest w formie jednakże wolę aby częściej dostawał szansę Wdówka niż zawodnicy typu Formelli, którzy dodatkowo nie mało inkasują na kontrakcie...
A ja bym najbardziej chciał Zaura Sadajewa.
Riyad Mahrez - ale podobno Barcelona ma tez na niego oko :/
Zamiast myśleć o Formelli, to lepiej powalczmy o Lovrencicsa.
Co niektórzy widzieli by u nas Swierczoka, ale jego ostatnie mecze w Łęcznej są makabryczne. Dziś miał pretensje do przeciwników, do sędziów i do kolegów z drużyny - czekałem kiedy wreszcie opieprzy sam siebie, niestety nie doczekałem się.
Ja bym widział Dancha od żaboli... Na pewno do wyjęcia.
Może grać stopera lub dp .Przydałby się .
Danch albo Hołota i mamy 2 pozycje zapewnione - ŚP i DP (w razie wypadków, takich jak brak Dąbrowskiego)
Ale z Lovrencicem to przesada - kasę za niego wolałbym zakontraktować Vestenicky'ego
Mysle ze moznaby powybierac ze spadkowiczow Danch, Kallaste czy Kalliste z zabrza, mozdzen z podbeskidzia, piesio czy swierczok z lecznej :D. To tak jak zakupy na dobrej promocji :D
Danch i Hołota to bardzo dobry pomysł. Twardzi i mają charakter.
Z Korony to jeszcze Cebula Pawłowski /Lechia/ Sylwestrzak
Cabrera/Cante ten 2 pokazuje w górniku troche mniej, ale to cały górnik gra kiche. Nie wiem jak z obywatelstwami ale oni pasuja do naszego stylu gry
Skoro tak wszyscy fantazjują w temacie to i niech mnie będzie wolno.
Covilo- Pogoń , Zagłebie, Arka.
Dąbrowski- Lech, Zagłębie.
Kapustka- (L)ampucera.
No nie , szanowny kolega Kajak chyba trochę "odpłynął" ?
Khalidzie błagam ją wiem że w lecie się może zdarzyć przy natłoku informacji ale teraz?
ale co się stało?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)