Rakels--------> Rudnevs---------> Balice !
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Tak to jest jak się próbuje być chytrym, a wygląda na to, że taką strategię w klubie przyjęto. Myśleli, że przeczekają i im bliżej będzie końca, tym łatwiej będzie o niezłego grajka, że może zejdzie z wymagań itp. Jak widać się przeliczono i poniedziałek pewnie będziemy zbierać gdzie się da jakiś piłkarzy zagadki, którzy nie wiadomo co grają, czyli wracamy w tej kwestii do starych, dobrych czasów... Szkoda, ogromna szkoda, bo była szansa powalczyć o mistrza jak nigdy i kto wie kiedy będzie kolejna taka szansa, trzeba było realnie wzmocnić zespół, a tego nie zrobiono.
Co prawda jeszcze te 3dni zostały, ale na dzień dzisiejszy dla mnie to okienko jest na minus. Przed okienkiem wszyscy wiedzieli, że potrzeba środkowego obrońcy, lewego obrońcy i napastnika. Okienko się kończy, a potrzebujemy... środkowego obrońcy, lewego obrońcy i napastnika. Czyli nic się nie zmieniło, a do tego odszedł Rakels, którego Bułgar póki co nie zastąpi (o ile w ogóle, bo po tym co pokazuje na boisku mam wątpliwości).
Szansa, że na koniec okienka transferowego pozyskamy zawodnika, który z marszu wzmacnia nas na boisku i będzie strzelał kilkanaście bramek w rundzie, jest równa seryjnemu wygrywaniu w toto-lotka, w Gdańsku w pierwszej połowie lat 70-tych.
Aha, będzie to jeszcze zawodnik tani i jego wynagrodzenie nie będzie powodować kominów płacowych.
... i zapomniałeś o prowizji dla agenta(:D
Transfery na już - Hołota i Sylwestra. Dwóch uniwersalnych zawodników do gry od zaraz i to charakternych. Obydwaj mają kontrakt do czerwca więc nie będzie to mega inwestycja problemem mogą być pensje bo panowie nie zagrają za frytki ale tytuły wygrywa się obroną. Dla mnie wczoraj przegraliśmy nie przez obronę ale dziurę w środku pola bo Dąbrowski przez pół meczu był sam.
Brak transferow bedzie widoczny z kazdym meczem......
Brak napastnika do głowy jest bardzo widoczny.
Zejdler go widział, inaczej by chyba nie dośrodkowywał z uporem maniaka w pole karne.
Co do lewego obroncy to chyba nie priorytet taki wielki bo Zejdler z Zaglebiem zagral tam przyzwoicie a można też pomanewrowac tam z Deleu i Wojcickim, natomiast od wczoraj potrzeba stopera a raczej dwoch !!!!!!!!!!!! bo Ci dwaj to nie gwarantuja sukcesu. Polczak dostosowywuje sie do poziomu Wołąkiewicza. Chyba ze stoper Wasiluk i znow najlepsza para w obronie w lidze hahaha. Przypomne tracimy statystycznie ponad gola na mecz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rakelsa wydaje mi sie ze wczesniej moze zastapic na stronie Bouba niz Jendrisek bo ten Karakan to jak narazazie hmmmmmmmmmmm przemilczmy. Przydalby sie jeszcze pomocnik dobry w miejsce Budzika bo nie od dzis jest oczywiste ze jak on gra kiche to jest kicha i w calej grze. Przyklad wczoraj i w niecieczy o Gorniku nie wspomne bo to raczej Gornik nie te progi.
I jeszcze jedno gra o mistrza ???? Chlopie zejdz na ziemie i sprawdz czy mozg masz miedzy uszami na miejscu. Ja mowie ze bedziemy sie bronic przd tym zeby z tej 8ki nie wypasc !!! Teraz Ruch Lech Legia Pogon - mala zagadka ile pkt zdobedziemy ???? moze 2
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podobno walczymy z Barceloną i Realem (i kto tam
> jeszcze wie z kim) o nienarodzonego jeszcze syna
> pewnego znanego piłkarza. Będzie wzmocnieniem w
> 2036.
Mówisz o tym cudownym dziecku Ronaldo i Messiego?
Na pewno zdobędziemy zero. Pewne info.
Generalnie jak czytam forum od wczoraj to wydaje mi się, że walczymy o utrzymanie. Wirus garbatej doli trzyma się mocno.
Jeżeli mówimy o ogólnej sytuacji, to jest bardzo dobrze. Ale trzeba powiedzieć sobie jasno - wczorajszy mecz nam nie wyszedł, i tyle.
Szczególnie dobrze jak się kartki zaczną i kontuzje.
Będziemy grać Zjawińskimi i innymi paralitykami to wtedy też będzie wszystko ok.
Wirus różowych okularów trzyma się mocno
dzelo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> I jeszcze jedno gra o mistrza ???? Chlopie zejdz
> na ziemie i sprawdz czy mozg masz miedzy uszami na
> miejscu. Ja mowie ze bedziemy sie bronic przd tym
> zeby z tej 8ki nie wypasc !!! Teraz Ruch Lech
> Legia Pogon - mala zagadka ile pkt zdobedziemy
> ???? moze 2
W tamtej rundzie z Górnik+Termalica+Zagłębie zdobyliśmy 1 punkt, teraz 4. W tamtej rundzie z Ruch+Lech+Legia+Pogoń zdobyliśmy 9 punktów. A Ty wyskakujesz z płaczem, że ugramy tylko 2.
Nie wiem, czy masz mózg między uszami, ale ognia w sercu na pewno Ci brakuje.
Spadniemy..
Wszystko powyżej walki o ósemkę to różowe okulary? Aha :D
Jakby połączyć kolory różowy i czarny, to jaki by wyszedł ? :)
Zdobyliśmy 6 pkt bo z legia przegraliśmy(tu)
3 z Lechem, 3 z Ruchem, 3 z Pogonią. W sumie 9.
Koledzy nie płacze a oceniam to co widze, tak bedziemy grac o mistrza. A pozniej o lige mistrzow. Tylko hmmmmmmmm brak lewego obroncy i napastnika. Faktycznie klucz do sukcesu.
Uwazam ze na chwile obecna nie jest to szczyt formy - duzo niedokladnosci a w przypadku Zaglebia wygladalo tak jakby o jedno tempo nas wyprzedzali. Moze szybko wroci - oby.
Co do 5 najblizszych meczy są po prostu ciezkie i sercem wierze w zwyciestwo i 15 pkt ale mozg miedzy uszami mowi hamuj hura optymizm, a roznice pkt sa male. Nie wyjda dwa mecze i z 3go mozesz byc 7. Tyle o samej grze na chwile obecna.
Transfery - ile ich bylo ?? - 5. Tylko zaden na pierwsza jedynastke. Spokojnie -- aklimatyzacja, zgranie z kolegami, nauka jezyka, poznanie ligi - wszystko rozumiem. Czyli na przyszly sezon beda jak znalazl. Wierze tez ze Vozdenecky bedzie gral juz w Chorzowie a nie na pol roku go wypozyczymy i potrenuje tylko a grac bedzie z druga druzyna.
Wydaje mnie sie rowniez ze Ci co przyszli powinni dostac szanse bo jak widze meki Zjawinskiego ...................to polecam Podolinskiemu do Bielska tylko ze jakos go nie chce. Zjawinski Piesio - Dolcan jak zwykle dobrze trafilismy:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)