Nie szkoda Wam czasu na pisanie bajerów. Człowiek tylko myśli, że coś nowego jest na rzeczy, jest jakieś wiarygodna informacja, a tu klapa.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
od wiarygodnych informacji jest inny temat, tutaj jest temat baśniowy :D
Cracoviarkalech Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> KruszynaKSC Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nesta Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > mialbyc wczoraj ten slowak , do dzis cisza..
> >
> > Zgubił się po drodze....
>
> Brat brata siostry, który pracuje w służbie
> granicznej mówił mi,że go widział jak
> przechodził przez granicę i szedł w strone
> Szczawnicy. Pewnie był na Słowacji. Także
> troche cierpliwości, idzie przecież, a to może
> chwile potrwać. Pewne info.
Sprawa się przedłuża. O ile Szczawnicę minął szybko, podobnie Krościenko i Tylmanową, o tyle w Łącku został poczęstowany śliwowicą i utknął na dłużej. Pewne info z twittera.
nooky Napisał(a):
> Hamer potwierdzasz info ?
Proste, over :)
Do Łącka nie doszedł,pijemy porterowke u mnie w garażu :)
Trochę nie na czasie ale w lecie można by ściągnąć Barta Pawłoskiego u nas by napewno błyszczał.
Pawłowski talent ma, kiedyś zapowiadał się na kawałek grajka, skoro Rakels i Cetnarski odpalili to może i on?
Mimo tego, że w tym sezonie i poprzednim gra zdecydowanie poniżej oczekiwań, według mnie pomysł całkiem dobry. Skoro Korona ma hajs żeby mu kontrakt płacić my tez powinniśmy coś znaleźć. Tym bardziej, że to może być dla niego kluczowy moment na pokazanie się w naszej Ekstraklasie.
Co nie zmienia faktu, że najbardziej w tym okienku liczyłem na lewego obrońcę i wiele wskazuje na to, że się jednak nie doczekam.
Hamer ma rację, zabalowal Słowak u nas w Szczawnicy, choć dziś ma wyjechać kursowym w stronę Krakowa.
Żartujecie z tym Pawłowskim. Zaliczył aż 9 bardziej lub mniej poważnych klubów od swojego debiutu w Ekstraklasie, a ma dopiero 23 lata. Liczenie, że odpali w Cracovii, to jak przekonanie, że Filipiak zacznie się nosić w ortalionowym dresie.
Bucky Nome Napisał(a):
> Żartujecie z tym Pawłowskim. Zaliczył aż 9
> bardziej lub mniej poważnych klubów od swojego
> debiutu w Ekstraklasie, a ma dopiero 23 lata.
> Liczenie, że odpali w Cracovii, to jak
> przekonanie, że Filipiak zacznie się nosić w
> ortalionowym dresie.
No jeden z forumowiczów na stałe ma sygnaturke z Filipiakiem w dresie i "skrojoną" od sąsiada w Wróblowicach
czapeczką sąsiadki :D
Khalid Napisał(a):
> Bucky Nome Napisał(a):
> -----
> >[...]
> > Liczenie, że odpali w Cracovii, to jak
> > przekonanie, że Filipiak zacznie się nosić w
> > ortalionowym dresie.
>
> No jeden z forumowiczów na stałe ma sygnaturke z
> Filipiakiem w dresie i "skrojoną" od sąsiada w
> Wróblowicach
> czapeczką sąsiadki :D
W takim razie brać, nie pytać skąd przyszedł i dokąd zmierza! :D
Pawłowski u nas by groł. potwierdzam
Ten temat forum powinien być nazwany jako >"wróżby z mchu i paproci"< . W tym okienku nikt nie trafił ani jednego nazwiska z pięciu dokonanych transferów..
Khalid Napisał(a):
> Bucky Nome Napisał(a):
> -----
> > Żartujecie z tym Pawłowskim. Zaliczył aż 9
> > bardziej lub mniej poważnych klubów od
> swojego
> > debiutu w Ekstraklasie, a ma dopiero 23 lata.
> > Liczenie, że odpali w Cracovii, to jak
> > przekonanie, że Filipiak zacznie się nosić w
> > ortalionowym dresie.
>
> No jeden z forumowiczów na stałe ma sygnaturke z
> Filipiakiem w dresie i "skrojoną" od sąsiada w
> Wróblowicach
> czapeczką sąsiadki :D
No to wyzwanie dla kumatych - kto skroi odpowiedni dres ortalionowy dla Prezesa?
jancrac Napisał(a):
> Ten temat forum powinien być nazwany jako
> >"wróżby z mchu i paproci"< . W tym okienku nikt
> nie trafił ani jednego nazwiska z pięciu
> dokonanych transferów..
Pięciu ? Coś mnie ominęło chyba ...
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/580832/sreten-sretenovic-odchodzi-z-cracovii
Odszedł Rymaniak, odchodzi Sreten, albo ściągamy jakiegoś kocura do obrony, albo jest nieciekawie, bo zostajemy z 3 stoperami
No to teraz zrobiło się naprawdę nieciekawie! Prawego i lewego obrońcę na gwałt!
moze Zytko na ławe ? ;)
W sumie niegłupi ruch biorąc pod uwagę że Sreten ma 31 lat, ostatnio grał niewiele i to zdecydowanie gorzej niż na początku swojej przygody z Cracovią. Oczywiście nie głupi jeżeli mamy kogoś na oku, ale zakładam że 1. Florin zacznie grać, zresztą nie po został kupiony by grzać ławę+ jest młody 2. kogoś mamy na oku z obrońców
Tak czy owak powodzenia Sreten i czekam na nowe twarze. Do końca lutego jeszcze trochę czasu
[img]https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/s320x320/e35/11351992_1170929426256790_452036848_n.jpg[/img]
... zostało jeszcze trochę bilonu, ale to tylko na juniorów:D
moim zdaniem dobry ruch. gość bez formy w dodatku z kontuzja. bez szansy na granie. tylko martwi to ze zostajemy z trzema stoperami. a jaki bywa Hubert każdy wie.
Póki co na oficjalnej nie ma żadnego potwierdzonego komunikatu w sprawie Sretena.
... a w rezerwach nie ma nic, co by mogło nawet do 18-tki wskoczyć
Może maja już kogoś na jego miejsce.
Muertes Napisał(a):
> Lubilem goscia,nie uniknal bledow ale i miewal
> spektakularne interwencje gdy rywale odbijali sie
> od niego jak od skaly.Bedzie budzil moje pozytywne
> skojarzenia.Mial jeszcze 1,5 roku wazny
> kontrakt-ciekawe czy transfer gotowkowy czy tak po
> prostu klub go puscil.
na transfermarkt wyceniają go na 300 tys ojro. może chociaż ze 100 dostali :)
Gosciu zapoczatkowal nowa lepsze czasy w naszej obronie, ale ma ambicje, wie co chce w zyciu robic a nie siedziec w klubie jak te Zejdlerki przy korycie i brac tylko kase
Czyżbyśmy się pozbywali piłkarzy nie unijnych :S
Ja tam wielkiego zmartwienia nie odczuwam. Coś tam pograł, miał wybitne może ze dwa- trzy mecze, żenujące trzy - cztery, reszta bez szału i pewności jakiej powinno się oczekiwać z takim CV i w takim wieku . Na środku mamy Polczaka, Bejana i Wołąkiewicza. Tylko szkoda, że Miro straci kumpla.
Trener Zieliński jeszcze niedawno mówił, że nie ma opcji, by ktoś z klubu odszedł. Widocznie musiało coś "nagłego" się stać
nie zdziwiłbym się jakby z Deleu nie przedłużyli kontraktu, pozbywamy się ludzi bez unijnego paszportu
Nie tylko Miro ale i Bejan, bo Sreten znał rumuński.
Oby ten ruch oznaczał, że kogoś jeszcze na środek obrony ściągniemy.
Brak unijnego paszportu to tylko pretekst. Panowie z Comarchu w okienku oslabili drużynę, ta jednak dalej wygrywa i zagwozdka na pieterku. Więc trza się pozbyć kolejnych. Na koniec to oni będą górą. Gołą jedenastka wiele nie ugramy.
i jaka tutaj jest mysl budowania druzyny jak Zejdlere i Zjawinskie nadal maja miejsce w skladzie pierwszej druzyny
Niejaki Miga na tt podaje że transfer Vestenicky'ego klepnięty. Ponoć czekamy tylko na dokumenty
O co biega z tym Sretenem ? Moze sam chcial odejsc ? Albo ta kontuzja jest grozna i lepiej go szybko sprzedac ?? Jesli to decyzja klubu to nie za bardzo ja rozumiem..znowu zamiast wzmacniac i powiekszac kadre my ja uszczuplamy. Przed nami jeszcze w ch***j meczy .. ciekawe co bedzie jak Polczak i Hubert doznaja kontuzji ...
squier strat Napisał(a):
> Brak unijnego paszportu to tylko pretekst. Panowie
> z Comarchu w okienku oslabili drużynę, ta jednak
> dalej wygrywa i zagwozdka na pieterku. Więc trza
> się pozbyć kolejnych. Na koniec to oni będą
> górą. Gołą jedenastka wiele nie ugramy.
Próbowałeś leczyć opętującą Cię obsesję?
Slapi1988 Napisał(a):
> O co biega z tym Sretenem ? Moze sam chcial odejsc
> ? Albo ta kontuzja jest grozna i lepiej go szybko
> sprzedac ?? Jesli to decyzja klubu to nie za
> bardzo ja rozumiem..znowu zamiast wzmacniac i
> powiekszac kadre my ja uszczuplamy. Przed nami
> jeszcze w ch***j meczy .. ciekawe co bedzie jak
> Polczak i Hubert doznaja kontuzji ...
jeśli kontuzja jest groźna to raczej nie przejdzie testów medycznych, chyba że tam nie badają piłkarzy ;) ta kontuzja to mógł być pic, pewnie przygotowywali transfer, itp.
Podobno jest szansa że pozyskamy jeszcze jednego obrońcę.Polak,niejaki F...p M......i . ;)
Nie rozumiem tego ruchu. Albo zaproponowali nieziemską kasę za niego (w naszym przypadku może to być po prostu jakieś 150-200 tysięcy euro), albo też mamy kogoś na jego miejsce. Chyba że chodzi o coś innego - jego zniknięcie ze składu w jesieni było trochę dziwne. Może jakiś konflikt z trenerem?
Ciśnie mi się na usta "a nie mówiłem?!"!
Jak pisałem o Janku Hosku, to nikt nie wierzył!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)