Deleu jest obecnie zawodnikiem w kadrze niezbędnym. To jedyny sensowny wariant w przypadku pauzy Wójcickiego i bez niego nie da się też Wójcickiego przesunąć do przodu.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
gargamel Ja też jestem za tym żeby młodzi grali ale słowo grali a grali tak jak bym sobie to życzył to daleka droga i składu nie można opierać na młodych chłopakach. Młodzi dużo musza nabrać pewności na boisku i oswoić się z tremą a potem będą grać. Deleu ma według mnie udaną połowe sezonu.
Cytat z dzisiejszej strony www.sport.pl :
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,19611978,ekstraklasa-w-sport-pl-cracovia-czy-istnieje-zycie-bez-denissa.html
[i]Trzecia drużyna ligi pieczołowicie szukała nowego napastnika, ale budżet krakowskiego klubu nie jest z gumy, nikt nie chciał przepłacać. Cracovia rozmawiała nawet z jednym z czołowych strzelców ligi portugalskiej, ale obie strony nie dogadały się finansowo.[/i]
:X:X:X
pasy asy:
I tak z kazdym kur.wa jest... Oni nigdy nie znajdą dobrego napastnika.. Za Rakelsa pieniądze są ,troche dołożyc jeszcze i jaki problem kupić kogoś?...:X
Gargamelu, jakąś chęć nabijania postów sugerował jedynie Bu3o. Ja się zwyczajnie nie zgadzam ze stwierdzeniem, że Zjawinski i Deleu są przereklamowani. Ponadto uważam Deleu za jedno z najważniejszych ogniw drużyny, a rundę jesienną za bardzo dobrą w jego wykonaniu. Jeśli natomiast mówimy o młodych piłkarzach - jak są lepsi to niech grają. Przecież to o to pośrednio chodzi - żeby grali ci, którzy dają najlepszy wynik drużyny. Choć nie zawsze są to piłkarze indywidualnie najlepsi.
krew na butach Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cytat z dzisiejszej strony www.sport.pl :
> http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,1
> 9611978,ekstraklasa-w-sport-pl-cracovia-czy-istnie
> je-zycie-bez-denissa.html
>
> Trzecia drużyna ligi pieczołowicie szukała
> nowego napastnika, ale budżet krakowskiego klubu
> nie jest z gumy, nikt nie chciał przepłacać.
> Cracovia rozmawiała nawet z jednym z czołowych
> strzelców ligi portugalskiej, ale obie strony nie
> dogadały się finansowo.
>
> :X:X:X
>
> pasy asy:
Obstawiam, że o niego chodziło:
http://www.transfermarkt.pl/bruno-moreira/profil/spieler/56183
Bo wątpie żebyśmy kogoś ze Benfici chcieli wyciągnąć ;)
[i]Miliony na transfery[/i] w praktyce hłe hłe.
Ktoś napisał pod newsem o Drzewieckim na 90minut,że interesowaliśmy się Bruno Moreirą z Pacos'u Ferreira. Jeżeli to prawda to mega szkoda bo to byłby hit. 23 gole w 46 spotkaniach w duzo mocniejszej lidze od naszej robi wrażenie. Za pól roku wygasa mu kontrakt. Według transfermarku wart 2,2 mln euro.
Ktoś napisał w komentarzach. :D :D :D
Wiem,że to pewnie farmazon, chociaż informacja,że chcieliśmy czołowego strzelca z ligi portugalskiej zawęża krąg podejrzanych.
Skoro plan A nie wypalił, to liczę na to, że mają nagrany plan B i czekali tylko na decyzję tego Bruno.
O ile to w ogóle prawda.
Cracoviarkalech Napisał(a):
> Wiem,że to pewnie farmazon, chociaż
> informacja,że chcieliśmy czołowego strzelca z
> ligi portugalskiej zawęża krąg podejrzanych.
ten co napisał ten komentarz pewnie też się na tym oparł, otworzył klasyfikację strzelców z ligi potrugalskiej i wpisał pierwsze nazwisko.
Zjawiński to nie piłkarz. Deleu strzelił bramkę w derbach i jest nietykalny nawet jak w nadchodzącej rundzie strzeli 120 bramek samobójczych i spadniemy z ligi przez to.
Scauting :D
http://olx.pl/oferta/profesjonalny-napastnik-CID4-IDdVwf3.html#a3756f029e
Kiebzak, Drzewiecki, czekamy na tego trzeciego (Surma) i zamykamy okienko.
oddanie trzeciego miejsca bez walki to zwykłe frajerstwo.
jakis pies sobie z nas jaja robi ?
squier strat Napisał(a):
> Kiebzak, Drzewiecki, czekamy na tego trzeciego
> (Surma) i zamykamy okienko.
> oddanie trzeciego miejsca bez walki to zwykłe
> frajerstwo.
na dzisiaj lepiej wygląda Eryk Ceglarz:)
Oby mieli jakąś drugą opcję na napastnika
SaNtO Napisał(a):
> Zjawiński to nie piłkarz. Deleu strzelił
> bramkę w derbach i jest nietykalny nawet jak w
> nadchodzącej rundzie strzeli 120 bramek
> samobójczych i spadniemy z ligi przez to.
Wydawalo się że już wydoroślałeś a znowu pier.dolisz jak potłuczony.
Często żałowałem moich słów, nigdy mojego milczenia.
Publiliusz Syrus
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)