Najpierw prowadzimy rozmowy z zawodnikiem ze średniaka lig europejskich, liga Bułgarska ani średniak, ani to napastnik, ani to na zachodzie. :D
Mogę wam powiedzieć, że obserwujemy pewnego pomocnika i pewnego obrońce, oboje świetnie pasują do naszej drużyny - myślicie, że się pomyliłem? Dodam nawet, że zastanawiamy się nad angażem pewnego napastnika. No tak dobrych zawodników nigdy za wiele, no i pasujących do drużyny (po jaką cholerę mielibyśmy szukać słabych i niepasujących?!). Takie ogólniki każdy może sobie napisać.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
https://en.wikipedia.org/wiki/Emir_Kujovi%C4%87
https://www.youtube.com/watch?v=C-KhMuFJf_A
http://www.transfermarkt.pl/emir-kujovic/profil/spieler/47199
EMIR KUJOVIC
ten to by był prze kot
Wg Transfermarkt Anton jest naszym piłkarzem:
http://www.transfermarkt.pl/anton-karachanakov/profil/spieler/180071
my dowiemy się o 19:06
bastardKSC. Z całym szacunkiem sam potwierdzasz, mnie wczoraj z tym wywaliłeś, guziec od wczoraj jest na Transferach oficjalnych choć na Oficjalnej stronie Cracovii nadal cisza. ( i nikt go nie wywala ) .
Jancrac, ale co innego info na transferach oficjalnych (choć osobiście to samo info co Guziec wkleiłem parę minut wcześniej w tym wątku, bo nie ma tam nic nowego i jednocześnie potwierdzonego), a co innego zakładanie wątku dla piłkarza.
Nie wywalamy z transferów oficjalnych za to, że inna strona potwierdziła transfer przed oficjalną. Ale wątki dla piłkarzy tradycyjnie pojawiają się dopiero po informacji z Cracovia.pl. Tak jest przy okazji każdego transferu od wielu lat i nie pierwszy wątek został w ten sposób usunięty.
Aldo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Art?rs Karašausks w Piaście
> http://www.90minut.pl/news/261/news2613449-Arturs-
> Karasausks-w-Piascie.html
>
> kumpel Denisa w piascie
> jego temat kiedys był u Nas - podobno
Spoko, zanim schudnie na tyle żeby móc grać, to sezon zdąży się skończyć :)
Usunąłem Twój temat, bo temat zawodnikowi zakładamy po potwierdzeniu informacji przez Klub.
Ja wrzucam to tu jako ciekawostkę, a Guziec wrzucił informację do oficjalnych informacji newsa z 90minut, ale nikt z nas nie założył tematu zawodnikowi, który nie jest potwierdzony przez Cracovia.pl. Rozumiesz?
Sorry ale była zasada, że na oficj. Transferach nie wrzucamy info z 90 min, na których czasem ktoś pierdnie i "rzekomo" zawodnik zmienia barwy. Ponadto piszesz do mnie prywatnie, a równocześnie zakładasz blokadę na odpowiedź.
Szanujmy się, obaj jesteśmy kibicami tej samej drużyny, ja od 55 lat !.
jancrac Napisał(a):
> Sorry ale była zasada, że na oficj. Transferach
> nie wrzucamy info z 90 min, na których czasem
> ktoś pierdnie i "rzekomo" zawodnik zmienia barwy.
> Ponadto piszesz do mnie prywatnie, a
> równocześnie zakładasz blokadę na odpowiedź.
>
> Szanujmy się, obaj jesteśmy kibicami tej samej
> drużyny, ja od 55 lat !.
Zasada do pierdów z 90 min jako oficjlanych newsów jest taka, że nie wrzucamy jak się ktoś pojawi w rubryce transferów na czarno, tutaj: http://www.90minut.pl/transfery.php?id_sezon=87&runda=2
Co innego informacja jaką wrzucił Guziec.
Co do priva to nie wiem czemu nie możesz do mnie napisać, ja żadnej blokady nie włączałem.
jancrac Napisał(a):
> bastardKSC. Z całym szacunkiem sam potwierdzasz,
> mnie wczoraj z tym wywaliłeś, guziec od wczoraj
> jest na Transferach oficjalnych choć na
> Oficjalnej stronie Cracovii nadal cisza. ( i nikt
> go nie wywala ) . [b]Sądzę,że jesteś z PISu ?[/b]
Żenada... za coś takiego powinien być ban, to forum kibiców CRACOVII czy kurwa partii politycznych?
prawda jest taka że klub nie potwierdził jeszcze informacji z Antonem więc coś jest na rzeczy (może coś dogrywają, może zwlekają z ogłoszeniem, może badania medyczne - można spekulować)
natomiast mówcie co chcecie, ja wiem że transfery trzeba mądrze, że to kasa której ja nie wydaje, że prawdziwe wzmocnienia a nie szrot ale ja na klub który od pól roku wie że potrzebuje wzmocnić obronę i kupić napastnika i non stop kogoś obserwuje to kupno 1 zawodnika na już to trochę kiepski wynik biorąc pod uwagę ile zostało to rozpoczęcia ligi. IMHO potrzeba jeszcze jednego obrońce, bramkarza, skrzydłowego i napastnik wobec odejścia Pliarza i raczej na 99% Rakelsa. Anton po pierwszym zachwycie jakoś średnio mnie przekonuje, nie wiem czy kierunek rumuński jest najlepszy i no i na tą chwilę nie wiadomo czy w ogóle przyjdzie (przyszedł).
Wiem że z perspektywy kibica łatwo narzekać, z drugiej strony takie prawdo kibica - szukać dziury w całym w każdym razie miałem znacznie większe apetyty na ruchy transferowe i to spektakularne, w końcu bronimy podium.
Po cichu liczę na przewrotność losu - przeważnie po tym że jak napiszę narzekający post to za kilka godzin co się dzieje więc i tym razem po moim marudzeniu pojawią się nowe newsy o wzmocnieniach ;)
Miszczu2007 Napisał(a):
> Aldo Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Art?rs Karašausks w Piaście
> >
> http://www.90minut.pl/news/261/news2613449-Arturs-
>
> > Karasausks-w-Piascie.html
> >
> > kumpel Denisa w piascie
> > jego temat kiedys był u Nas - podobno
>
> Spoko, zanim schudnie na tyle żeby móc grać, to
> sezon zdąży się skończyć :)
też odniosłem wrażenie po tym zdjęciu, że ma nadwagę :)
[i]Anton po pierwszym zachwycie jakoś średnio mnie przekonuje, nie wiem czy kierunek rumuński jest najlepszy i no i na tą chwilę nie wiadomo czy w ogóle przyjdzie (przyszedł).[/i]
Niby Rumunia to ten sam kierunek geograficzny, ale jednak Anton jest Bułgarem z ligi bułgarskiej. Nasz nowy obrońca Bejan jest z Rumunii.
Ktoś już to pisał przede mną w tym wątku. Sądzę, że na oficjalnej nie ma potwierdzenia, bo zawodnik podpisze kontrakt po powrocie z drużyną do Krakowa. Po co miałby przyjechać do Krakowa, podpisać i polecieć do Hiszpanii skoro w Krakowie i tak się zjawi po obozie? Co do bramkarza, to nie rozumiem po cóż mieliby kupować kogoś na rezerwę. Sztab na czele z trenerem Zielińskim uważają, że Stępniowski jest na tyle dobry i utalentowany, że może być bramkarzem rezerwowym, a oni wiedzą to najlepiej. Może zakontraktowanie jeszcze kogoś zrobiłoby większą rywalizację dla Sandomierskiego, ale jak sądzę gość jest na tyle poważny, że po odejściu drugiego bramkarza nie przestanie bronić. Przy dobrym trenerze będzie dalej dobrze grał. A dwóch młodych bramkarzy będzie walczyć o pozycje tego drugiego i będą się napędzać wzajemnie. Jaki byłby z nich pożytek, gdyby dalej nie byli brani pod uwagę przy ustalaniu pierwszego zespołu?
Jeszcze mała garść statystyk - zespół Antona zdobył w tym sezonie 21 bramek w lidze, a nasz przyszły zawodnik miał udział w 9 z nich (6 bramek, 3 asysty) - 43%. Nie najgorzej.
w dzisiejszej relacji zdjęciowej z hiszpanii nie zauważyłem Antona....
[i]Po co miałby przyjechać do Krakowa, podpisać i polecieć do Hiszpanii skoro w Krakowie i tak się zjawi po obozie?[/i]
Z punktu widzenia zawodnika różnica jest spora. Ze Slavią kontrakt już rozwiązał. Leci z nami na obóz bez podpisania z nami kontraktu, czyli de facto jako wolny strzelec. W Hiszpanii łapie kontuzję i co wtedy? Cracovia zrywa rozmowy o kontrakcie, bo ma grzyba nam kontuzjowany zawodnik, a Anton zostaje w czarnej dupie.
Na jego miejscu wolałbym podpisać papiery przed obozem.
dddarek Napisał(a):
> Anton po pierwszym zachwycie jakoś średnio mnie
> przekonuje, nie wiem czy kierunek rumuński jest
> najlepszy i no i na tą chwilę nie wiadomo czy w
> ogóle przyjdzie (przyszedł).
>
> Niby Rumunia to ten sam kierunek geograficzny, ale
> jednak Anton jest Bułgarem z ligi bułgarskiej.
> Nasz nowy obrońca Bejan jest z Rumunii.
dzięki za zwrócenie uwagi, faktycznie jakoś sobie zakodowałem że Anton to Rumun, mój błąd. Tak czy owak nie wiem czy to najlepszy kierunek ;) nie przypominam sobie aby ostatnio ktoś z tych rejonów zawojował ekstraklasę, ale mam już trochę lat na karku i pamięć nie ta ;)
dddarku, słusznie zauważyłeś, że tak może się stać, a i sam zawodnik czułby komfort psychiczny po podpisaniu kontraktu. Ale nie wiemy jak te rozmowy wyglądały i co zawodnik faktycznie pomyślał. Choć uważam, że masz w tym słuszność
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)