(:P)
[quote]Rudolf Rohaček: Pierwsza tercja była wyrównana. Bramka nas przyhamowała. W drugiej tercji mieliśmy przewagę, ale świetnie spisywał się Ziagrdy. Konsekwencą drugiej bramki był faul z końca tercji. Próbowaliśmy, strzelaliśmy, ale zabrakło nam szczęścia.[/quote]
-
-
[39] CRACOVIA vs Gks Tychy | niedziela, 24.01.2016, godz. 18:30
bryndza
A ja uważam że zagraliśmy najlepszy mecz z Tychami. Brak trzech napastników nam sie odbił. Zigardy miał dzień konia.
zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja uważam że zagraliśmy najlepszy mecz z
> Tychami. Brak trzech napastników nam sie odbił.
> Zigardy miał dzień konia.
Zgadzam się. Zagraliśmy dziś najlepszy mecz z Tychami w tym sezonie. I nie graliśmy aż tak strasznej pyty, bez przesady. A może inaczej - nie graliśmy większej pyty niż GKS. Nawet miejscami wydawało mi się, że lepiej wyglądaliśmy niż oni (co nie oznacza, że graliśmy dobrze). Jeden wielki minus u nas, co piszę z żalem, to postawa Rafała Dudki. Grman wróć (?).
To chyba różne mecze oglądaliśmy ! ;)
jurassic Napisał(a):
> To chyba różne mecze oglądaliśmy ! ;)
Możliwe, bo ja mam bardzo dziwną wadę wzroku :p
Ale na poważnie, to czasami mam wrażenie, ża za bardzo na Forum jedziemy po Drużynie. Przecież nie dostali siedmiu sztuk w pietwszej tercji. Nie dasli się objeżdżać raz za razem. Też strzelaliśmy, też walczyliśmy. Jakby była taka pyta, jak niektórzy piszą, to by 9 było w plecy.
Ale coś się niedobrego rzeczywiście dzieje. Mam nadzieję, że to chwilowa zadyszka. Sezon trwa. Alway look on the bright side...
Jak nie było pomysłu na Tychy od superpucharu to dalej nie ma do dziś (no chyba ze jedynym jest 100% skuteczność Radzika ?)
Taka Prawda
u Tyszan tez nie było n.p Rzeszutki
To Tychy zagrały dziś nasłabszy mecz w tym sezonie z dotychczasowych przeciwko nam.
Skoro zagraliśmy dziś najlepszy mecz z Tychami i było w pałę u siebie 0-2 to skąd u co poniektórych taki optymizm?
Prawda jest taka, że GKS nie wysilając się zbytnio kontrolował mecz i znowu wygrał. We wtorek jak będą chcieli to też wygrają.
Przykre to ale niestety prawdziwe.
Pasiak_od_1979 Napisał(a):
> 1. Pamiętając (co wyraźnie podkreślam), że
> graliśmy bez Sinagla, Pasiuta i Słabonia,
Nie grał też Navojovski.
Decydujące o rozstawieniu mecze, p-o za pasem, a u nas w obliczu plagi kontuzji, zamiast kogoś sprowadzić awaryjnie (i to kilku zawodników) to jeszcze się obrońcy pozbywamy.
A pierwsza formacja straciła dwa gole. Co jest? Co się z pierwszą popsuło?
Wstawiono tam Dutkę. ;)
Ja nie rozumiem po co te płacze. Sezon już się zbilansował.
PP w gablocie, a z tyskim koniem kopać się nie będziemy.
No ale przecież chcemy CHL.. :)
Za drugie miejsce chyba nie dają.
O to, to i stąd nasza konstruktywna krytyka !
[small]Leesior Napisał(a):
> No ale przecież chcemy CHL.. :)
> Za drugie miejsce chyba nie dają.[/small]
Różnie może być, to jest polska liga kolego i tu wszystko jest możliwe :) absolutnie wszystko :)
[hr]
[small]mkp Napisał(a):
> A pierwsza formacja straciła dwa gole. Co jest?
> Co się z pierwszą popsuło?
agent44 Napisał(a):
> Wstawiono tam Dutkę. ;)[/small]
Podobno że nie gra źle?
[hr]
Wczoraj nam wypadła cała formacja - Sinagl, Pasiut, Słaboń, Novajovsky i 2gi obrońca, bo Grmana wywaliśmy (dziś ponoć ma być jakiś komunikat w tej sprawie, ciekawe czy jest jakieś drugie dno? ) a nikogo w zamian nie było. Jednak mało, że formacja wypadła, to poleciało 2 środkowych, przez to rozłożone mieliśmy 2 ataki kompletnie - 1szy bez Sinagla i Svitany i 2gi, bo tam naśrodku grał (podobno) Svitana. Piszę podobno, bo czy on tam faktycznie środkowym był czy znosiło go na skrzydło oceniać się nie podejmuję, widziałem go trochę tu, trochę tam, a najczęściej to całego tego ataku nie widziałem w ogóle nigdzie. Paradoksalnie najlepszy wczoraj w mojej ocenie był 4ty atak, rozmawiałem po meczu ze Stebleckim i jemu też się gra 4tej formacji podobała najbardziej. Trenera nawet nie pytałem o to (nagrania już są, gdyby ktoś chciał), bo nie chciałem tym razem usłyszeć, że grali ale od nich się oczekuje rozsądnej gry defensywnej - szumu narobili, sytuacje mieli, strzelić się nie udało, ale z przodu oni byli najbliżej sukcesu, a ztyłu gola nie zawalili żadnego. Wg mnie - 4ta formacja super. Do Paczkowskiego podobno jakaś rodzina wczoraj przyjechała, czy znajomi i go oglądali na meczu - może to jest dobry sposób, żeby miał przed kim, to będzie grał super? :)
W porównaniu do meczu o PP z Podhalem to niebo a ziemia . Na minus oczywiście . Jeśli jedyna taktyką są wstrzelenia krazka do tercji przeciwnika i pogoń za tym krążkiem albo "solówki" to ja dziękuję . Z taką gra to z Tychami nie powachamu punktów . Rozumiem osłabienia , brak kilku kluczowych zawodników znacznie przetrzebił drużynę ale należy być na to przygotowanym i na treningach przygotować warianty zastępcze .I tu rola trenera a jakoś słabo to wygląda .
Macie stream do transmisji dzisiejszego meczu?
Co to sie kuwa w Tychach dzieje!?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)