O której jutro sparing?
-
-
Plan przygotowan do rundy wiosenno-finalowej 2016
Po co gramy z takim zespołem? Szukamy jakiegoś Hiszpana do składu?
Bo oni są lepsi niż przynajmniej połowa naszej E-klasy. A poza tym nie wiadomo, może ktoś się trafi :)
Sparing z AFE podobno o 15:30.
Będzie transmisja?
Jeżeli faktycznie sparing będzie, to tutaj powinna być transmisja: https://www.youtube.com/user/AFEfutbol
Jak na razie info brak .Oficjalna milczy .
A na 90 minucie w zakładce dotyczącej sparingów ten dzisiejszy już zdjęty ...
Na oficjalnej dalej cisza czyli "wzięło w łeb" .
Pewnie się wydygali amatorzy ;)
MKS Cracovia SSA Dziś nie ma sparingu, a transmisja z kolejnego będzie
To znaczy, że trening został odwołany, czy też przełożony na inny termin?
Podobno gramy jutro o 16.00. vs La Hoya Lorca.
Wiadomość z obozu :)
Ciut więcej o przeciwniku :
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/W-czwartek-kolejny-sparing-Cracovii
Nie wiem po co grac z takimi zespolami ... zaraz sie okaze ze to jacys drwale i albo znowu beda kontuzje ..ale sie znowu skonczy jakas bijatyka :). Jestem przeciwny graniu z takimi druzynami "no name"
Bez przesady. To jest 3 poziom w Hiszpanii czyli pewnie sportowo lepiej niż nasza 1 liga.
Slapi1988 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nie wiem po co grac z takimi zespolami ... zaraz
> sie okaze ze to jacys drwale i albo znowu beda
> kontuzje ..ale sie znowu skonczy jakas bijatyka
> :). Jestem przeciwny graniu z takimi druzynami "no
> name"
Hiszpanie preferują techniczny futbol, o kontuzje się nie martwię. Natomiast faktem jest, że czołowa polska drużyna zagra z hiszpańskim 3-ligowcem. Każdy inny wynik od naszego przekonującego zwycięstwa odbiorę z niepokojem...
Nie wiem jakim składem planują grać, ale oni są w środku sezonu. Ostatni mecz ligowy grali 24 stycznia (2:1 w plecy z Realem Murcia), kolejny zagrają już w niedzielę.
będzie jakaś transmisja ze sparingu ?
Tak, na oficjalnej stronie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)