Dzięki. Na razie chyba najlepszy w 3 tercji.
Teraz chyba 3 zawodników Adamczyk minął sam. Super technika, będą z niego ludzie. :)
-
-
Plan przygotowan do rundy wiosenno-finalowej 2016
Techniki wielkiej to przy tej akcji nie pokazał. ;) Ale gra już pewniej niż na początku, wcześniej strasznie zestresowany się wydawał.
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Khalid Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wielkie mi tam rozważania jak graja na kopnym
> > sniegu,,,
>
>
> bez emocji, ale warunki są takie same dla obydwu
> drużyn
Ten komunał Szuwarku to obok "tak się gra jak przeciwnik pozwala" poznałem jako pierwsze odkad zacząłem prasę sportową czytywać;)
Warunki nie są take same dla obu drużyn bo po prostu warunków do gry dziś nie ma...;)
Zarówno Pyrdek, jak i Adamczyk na duży plus.
Jak Adamczyk będzie grał jak w III tercji, to będzie błyszczał w Ekstraklasie. :)
Ale obrona czasami nadal woła o pomstę do nieba! I tego nie da się śniegiem tłumaczyć.
Zgłaszam swój akces do klubu kosztem Rymaniaka!
Obiecuję brać połowę jego pensji
Błędy będę popełniał te same.
Nie przeszkadza mi gra w rezerwach.
Używam mózgu podczas gry.
Jeśli ktoś z klubu to czyta proszę o kontakt na priv
odejscie Rymaniaka bedzie wzmocnieniem
Uwaga:
Sparing pomiędzy Cracovią a Sandecją został zaplanowany na boisku Garbarni w najbliższą środę godz. 12-ta - MOŻE SIĘ NIE ODBYĆ.:S Należy śledzić stronę oficjalną.
Przy tej pogodzie nie ma sensu urządzać kopanine na niepodgrzewanej płycie.
Swoja drogą ciekawe czy jest taka w planowana w nowym ośrodku treningowym
Khalid Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> -----
> > Khalid Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Wielkie mi tam rozważania jak graja na
> kopnym
> > > sniegu,,,
> >
> >
> > bez emocji, ale warunki są takie same dla
> obydwu
> > drużyn
>
> Ten komunał Szuwarku to obok "tak się gra jak
> przeciwnik pozwala" poznałem jako pierwsze odkad
> zacząłem prasę sportową czytywać;)
>
> Warunki nie są take same dla obu drużyn bo po
> prostu warunków do gry dziś nie ma...;)
Heh, no właśnie. Gdyby sędzia zarządził bitwę na śnieżki, warunki dla obu drużyn również byłyby takie same ;)
Ja, podobnie jak Khalid, nie do końca rozumiem sens organizowania tego typu gier kontrolnych. Efekt szkoleniowy żaden i nie ma tu najmniejszej różnicy czy było 2-3, 0-10 czy 10-0 i czy za rywala mieliśmy Górnika Wałbrzych, Pcimiankę czy Barcelonę.
[img]http://demotywatory.pl//uploads/201201/1328020421_by_admin_600.jpg[/img]
... jaka pora roku, takie mecze ;)
Niekoniecznie Panie Kierowniku: ;)
http://bulgarska.pl/boisko-treningowe-z-podgrzewana-murawa-zdjecia,artykul.html?material_id=50eac89d142d5c9b6b010000&ciastko=1
Planowane centrum treningowe ma być dla drużyny rezerwowej oraz młodzieży, a więc pewnie nie będzie miało płyty podgrzewanej. za to na Wielickiej lub w Cichym Kąciku powinna się takowa znaleźć.
Po sparingu:
I tercja: Sandomierski - Wójcicki, [b]Sretenović, Wołąkiewicz[/b], Zejdler - Dąbrowski, Budziński - Wdowiak, Kapustka, Jendrišek - Diabang.
Wygrywamy 1-0, zero zagrożenia ze strony przeciwnika
II tercja: Sandomierski (Stępniowski) - Deleu, Rymaniak, Polczak, Jaroszyński - Cetnarski, Čovilo - Rakels, Adamczyk, Pyrdek - Zjawiński.
Tracimy trzy bramki odpowiadając jedną. Słaby to wynik jak na ekstraklasową obronę. [b]W 15 minut Sandomierski pokonany trzy razy??? Przez trzecioligowca?[/b] Rymaniak - zmiłuj się nad nami !!!
III tercja: Stępniowski - Deleu, Jadanowski, Rymaniak, Jaroszyński - Argasiński, Adamczyk - Surma, Kiebzak, Pyrdek - Szewczyk.
Stępniowski - czyste konto ale i bez błysku w ataku - młodzi ewidentnie potrzebują wsparcia doświadczonych graczy.
Eredin, jak już tak drobiazgowo analizujesz, to opisz nam te stracone bramki, ale dokładnie.
Aston1906 Napisał(a):
> Eredin, jak już tak drobiazgowo analizujesz, to
> opisz nam te stracone bramki, ale dokładnie.
Będą w skrócie do oglądnięcia. bo zostanie mi zarzucone że jestem stronniczy.
Ale ile do cholery trzecioligowiec miał celnych strzałów na bramkę?
Obrońcy i bramkarz się nie popisali i tyle w temacie !!!!
link z meczem poniżej:
https://www.youtube.com/watch?v=4tANtog7m7U#t=2223
pierwsza bramka dla Górnika - 55 minuta.
trzecia bramka dla Górnika 1:06
druga z klopsem Rymaniaka i Sandomierskiego - do obejrzenia w klubowym skrócie :D (jeśli będzie dostępna, bo naprawdę nie ma się czym chwalić)
A to opis tes sytuacji z oficjalneJ:
[b]Niesamowita sytuacja..najpierw [i]piłki nie przejął Rymaniak[/i], a po chwili [i]minął się z nią Sandomierski.[/i] Orłowski nie miał prawa być przy futbolówce, a tymczasem znalazł się z nią przed pustą bramką. Dopełnił formalności.[/b]
Wniosek: brać Orłowskiego! za Rymaniaka:(
W planach przygotowań powinna się znaleźć strategia zerwania kontraktu z Rymaniakiem. Jest beznadziejny, i nie chodzi o błędy które skutkują bramkami (chociarz jest ich baardzo dużo), ale popatrzcie jak on się porusza po boisku i jaki wływ ma na innych. Zawsze gdy coś schrzani, macha rękami na kolegów z drużyny. Czy to w obronie czy w ataku. Kiedys Weszło zrobiło ranking z 5 czy 6 sezonów i jaki wpływ statystyczny na ilość zdobywanych punktów ma Rymaniak (mecze z nim i bez). Nawet jeśli czegoś nie zawali, to przynosi pecha. W pecha nie wierzę, ale przez Rymaniaka zaczynam.
szymciuKSC Napisał(a):
> W planach przygotowań powinna się znaleźć
> strategia zerwania kontraktu z Rymaniakiem. Jest
> beznadziejny, i nie chodzi o błędy które
> skutkują bramkami (chociarz jest ich baardzo
> dużo), ale popatrzcie jak on się porusza po
> boisku i jaki wływ ma na innych. Zawsze gdy coś
> schrzani, macha rękami na kolegów z drużyny.
> Czy to w obronie czy w ataku. Kiedys Weszło
> zrobiło ranking z 5 czy 6 sezonów i jaki wpływ
> statystyczny na ilość zdobywanych punktów ma
> Rymaniak (mecze z nim i bez). [b]Nawet jeśli czegoś
> nie zawali, to przynosi pecha. W pecha nie
> wierzę, ale przez Rymaniaka zaczynam.[/b]
Rymaniak przejął pałeczkę "pechowca" po Żytce :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)