RAKELS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
[21] Jagiellonia - CRACOVIA 2 : 2
5 min doliczone, walczymy!
brawo Rakels!!!!!!!!
Budzik......! Szkoda.
Kapustka co za strata :(
Kapi proszę Cię...:(
Jeśli nie można wygrać to należy zremisować aczkolwiek jak dla mnie to szkoda tych 4 punktów straconych w ostatnich dwóch meczach
Wracamy z dalekiej podróży dzięki mega formie Rakelsa.
zima na pudle :)
Mam nadzieję, że to ostatni mecz Rymaniaka. Jest tak słaby, że dramat oglądać jego grę.
O ile w poprzednich meczach remisy jakoś dało się przełknąć, o tyle dzisiaj uważam, że to strata 2pkt., a gra w drugiej połowie do momentu gola dla Jagiellonii na 2:1 była żenująca.
wrobelson Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Oby mecz sie nie potoczyl tak jak tydzien temu z
> Korona, gdzie tez szybko objelismy prowadzenie a
> jak sie skonczylo to kazdy wie
A jednak (:P)
2:2 Koniec.
Znowu było kolejno: 1:0, 1:1, 1:2, 2:2.
Za długo ta "jesienna" runda trwała. Za długo... Trzy ostatnie mecze - trzy remisy.
Ale zimujemy na pudle ! :)
Trzy ostatnie mecze po 2:2, a każdy biorąc pod uwagę jego przebieg powinniśmy wygrać. Co zawalili zawodnicy to ich, ale wrzucam kamyczek do ogródka Trenera !!
Zapadając w sen zimowy, jestem wręcz przekonany, że wiosną wszystkie wątki dotyczące meczy będą zakładane przez Kamila :)
LucasKsc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cud bedzie jak ten remis dowieziemy
:S
Remis remisem, szkoda, ale nie zapominajmy, że przecież nie będziemy co chwila wygrywać. Takie małe "kryzysy" się zdarzają (chociaż trudno to jakkolwiek nazwać kryzysem :D). Mamy czołówkę, pamiętajcie, że przecież przed paroma miesiącami walczyliśmy o nasz byt w lidze. Wiadomo, apetyt rośnie w miarę jedzenia, ale dla mnie i tak jest bardzo dobrze i runda w naszym wykonaniu na mega plus, tu nie ma chyba wątpliwości.
Większy niedosyt z remisu miałem po meczu z Piastem i Koroną niż po tym z Jagiellonią. Niestety w II połowie nic nam nie szło - może to przyczyna zejścia Polczaka ale mimo wszystko przycisnęli nas i już zaczynaliśmy się gubić.
Co do tej straty Kapustki to ja się dziwię czemu mu nikt nie krzyczał, że ma kogoś na plecach :) No nic, wiemy co wzmocnić - Obronę! środkowy i lewy na wczoraj!
Dzięki i tak za świetną rundę i oby na wiosnę było jeszcze lepiej :)
Dobrze jest. Kolejny nieprzegrany mecz, miejsce w trójce. Najważniejsza będzie forma w 7 ostatnich meczach, tam każdy mecz punktowany podwójnie.
Nie ma wątpliwości, że runda na ogrooomny plus, ale... myślę, że wielu podobnie jak mnie zaczyna się pojawiać w głowie myśl, że takiej okazji na mistrza, to może nie być przez kilka lat, więc jak jest okazja, to trzeba ją chwytać i takie stracone w głupi sposób punkty strasznie bolą... Może i mnie ponosi z tym mistrzem, ale boję się, że takiej szansy jak w tym sezonie możemy potem długo nie mieć.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)