KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> craco8878 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mimo wyniku, Jadzia nic szczególnego nie
> grała.
>
> Fajnie nic nie grac i z 4 z przodu z wyjazdu na
> ciezkim terenie wyjechac....
Cały paradoks w tym właśnie tkwi. W studio po meczu mieli nie lada problem kogoś z wygranej drużyny wyróżnić. Czerwona kartka, dwa karne i jakoś poszło.
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 20 kolejki
Przed nami mają jeszcze mecz w Niecieczy więc będzie okazja przyjrzeć się im lepiej. Myślę że JZ sobie nie zaśpi i przejedzie się na mecz.
Aston1906 Napisał(a):
> Jakie znowu remisy?
>
> Najkorzystniejsze DLA NAS rezultaty to:
>
> Śląsk - Łęczna 2
> Ruch-Jaga 2
> Pogoń-PBB 2
> Lechia-GTS 1
> Górnik-TBB 2
> Lech-Lubin X
> Legia-Piast 2
NIe sądzę.
Ruch- Jaga siadł prawidłowo, przegrana Pogoni ok, Lech z Lubinem i Legia z Piastem remis, a pozostałe mecze nas nie dotyczą, choć oczywiście GTS mógłby zremisować z betonami (albo i przegrać). Nie rozumiem np dlaczego Górnik - TBB 2 to byłby rzekomo korzystny dla nas wynik i podobnie wygrana Piasta - to już lepiej żeby cwelka ich goniła i niech odpadną z czołówki.
Wręcz słowo w słowo to samo chciałem Miszczu napisać. A potem zrozumiałem, o co Astonowi chodzi. A przynajmniej tak mi się wydaje :D
A ja wolę, żeby Legia spadła za nas. Potem i tak się punkty na dwa podzielą więc różnica nie jest aż tak ważna, za to przyjemnie się będzie spoglądało całą zimę na tabelę z Cracovią na drugim miejscu.
Borskiemu należy się z 5ć kolejek pauzy od ekstraklasy...
ps: Znając Polskich sędziów to "zrehabilituje się" jakim karnym dla Pogoni w 2-ej połowie jak w przerwie zobaczy swój błąd.
Khalid Napisał(a):
> Borskiemu należy się z 5ć kolejek pauzy od
> ekstraklasy...
>
> ps: Znając Polskich sędziów to "zrehabilituje
> się" jakim karnym dla Pogoni w 2-ej połowie jak
> w przerwie zobaczy swój błąd.
[edit] - już się "zrehabilitował" nie gwiżdżąc karnego dla Podbeskidzia ;)
Pogoń już prowadzi.
Nie wiem czemu przypisują gola żółwiowi z Gruzji, jak według mnie gol Murawskiego.
Łudziłem się że to nędzne Podbeskidzie urwie jakiś punkt?!
Chyba jednak Dwaliszwili musnął barkiem.
Nie wiem czy ja się już tak przyzwyczaiłem do naszej miodnej gry, ale na tą srakę w Szczecinie nie da się patrzeć! Jak oni mogą być tak wysoko...
Rock no właśnie! tylko stosując takie porównanie to powinniśmy być liderem i to tak gdzieś z 10 - punktową przewagą co najmniej.
W Szczecinie 3500 widzow. Problem frekwencji to juz problem w calej lidze.
Jak to możliwe że sadlok dzisiaj gra? Pauzował za bezpośrednią czerwień tylko jeden mecz?
kara musi być - GTS w plecy już 1-0 :D
Czyżby to był marsz do strefy spadkowej? :D 2-0
cracovia1616 Napisał(a):
> Czyżby to był marsz do strefy spadkowej? :D 2-0
Oni juz ten marsz prowadza przez kilka ostatnich kolejek (:P)
Szkoda ze runda się kończy. Psim swędem na wiosnę doczłapią do górnej ósemki.
cos pięknego...4 porazka z rzedu :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)