dwójeczka
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 19 kolejki
no i gitara :D
Cisza w stoczni, jak po Derbach :D Fantastyczna sprawa :D
100 000 000 nas wyprzedziło w tabeli.
Pasowałby jutro remis w meczu Łęczna-Pogoń, coby się ci drudzy do nas nie zbliżyli na 4 punkty.
Remis był lepszy fakt, ale to tylko 2 pkt straty do legii, płacz psów to rekompensuje ;)
bardzo dobrze !! 3 prestiżowe mecze przegrali , teraz wpadna w takiego dola ze juz z niego nie wyjda i dolna 8-mka i walka o utrzymanie !!!
Pięknie cwel cwel cwel gts !!!! W kolejnym meczu betony jeszcze pykną gts !
cudownie Legio ! dziękuje Ci i nawet z dużej litery dla Ciebie. mam trochę za złe, że tak mało i tak słabo ale wsumie dobrze. pieski do końca liczyły na 3 punkty a w tu w ipe !!
mało tego pierwszy raz w erze psupiała przegrywaja 3 mecze pod rząd w lidze !! CUDOWNIE
nie obchodzi mnie na którym miejscu będziemy w tej kolejce. rzeka miała być upokorzona i koniec kropka. tak się stało i jest CUDOWNIE !!!
DZIĘKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro jak łeczna wygra jakims fartem to gts spada na 9 w spadkowej i mam nadzieje juz tam zostaje! O tak!
Vola1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jutro jak łeczna wygra jakims fartem to gts spada
> na 9 w spadkowej i mam nadzieje juz tam zostaje! O
> tak!
I taki scenariusz dla mnie byłby najlepszy + należy pamiętać, że jeszcze białorusini mają zaległy mecz Termaliką, więc jeśli wygrają, to przy powyższym założeniu kundle byłyby na 10. miejscu :D
Powiem pasiastych czasów już od jakiegoś czasu czuć w powietrzu. Teraz nabrało to realnych kształtów. Ciekawe kiedy ostatni raz mieliśmy przewagę 11 punktową nad Wisłą Kraków? Podejrzewam, że przed II wojną światową.
gaudeamus Napisał(a):
> Powiem pasiastych czasów już od jakiegoś czasu
> czuć w powietrzu. Teraz nabrało to realnych
> kształtów. Ciekawe kiedy ostatni raz mieliśmy
> przewagę 11 punktową nad Wisłą Kraków?
> Podejrzewam, że przed II wojną światową.
że też to towarzystwo z dużej litery napisałeś....
Vola1906 Napisał(a):
> Jutro jak łeczna wygra jakims fartem to gts spada
> na 9 w spadkowej i mam nadzieje juz tam zostaje! O
> tak!
od 1.11 zdobyli jeden pkt w 4-ch meczach...ale Pogoń też kiepsko - 4pkt
osama12 dla mnie to nie problem pisać nazwy klubów z dużej litery mimo, że niektórych nie znoszę.
odnoszę wrażenie że banda z myślenic wpadła właśnie w tą samą dziurę w której my sie tarzaliśmy kilka lat pod rząd. niby dobre mecze, a tracą ciągle bramki w ostatniej minucie, z pół spalonego itd.
I BARDZO DOBRZE! szczerze mówiąc wolałbym aby weszli do pierwszej ósemki i tam zaliczyli 7 kopniaków pod rząd.
Ja to bym wolał żeby byli w dolnej ósemce, a tam dostali 7 kopniaków i spadli. ;) Ciekawe jak wtedy zostałaby zweryfikowana ta ich "wierność"..
Rock Napisał(a):
szczerze mówiąc wolałbym aby
> weszli do pierwszej ósemki i tam zaliczyli 7
> kopniaków pod rząd.
o nie, nie.
ewentualne mecze z nami czy cska przy Reymonta to czysty zysk.
niech się kopią po czołach z Termalicami i innymi Podbeskidziami.
hamer jr Napisał(a):
> Vola1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jutro jak łeczna wygra jakims fartem to gts
> spada
> > na 9 w spadkowej i mam nadzieje juz tam zostaje!
> O
> > tak!
>
> I taki scenariusz dla mnie byłby najlepszy +
> należy pamiętać, że jeszcze białorusini mają
> zaległy mecz Termaliką, więc jeśli wygrają,
> to przy powyższym założeniu kundle byłyby na
> 10. miejscu :D
A potem niech ich jeszcze betoniarka w meczu przyjaźni sypnie i pozamiatane.
Ile razy widzę jak Dynamo gra z CSKA to taka mnie nostalgia za PRLem chwyta. Dziś to już nie te same drużyny. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)