Panowie wcale nie jest tak kolorowo jak sobie tu piszecie.
-
-
(WIKTORIA)[17] gts - Cracovia 1 : 2
9 dni później
Głosujemy!!!!
[url=http://lovekrakow.pl/aktualnosci/najwazniejsze-wydarzenia-2015-roku_12158.html]Derby[/url]
Śpiewamy Tobie - Niech słyszy CRACOV cały
Śpiewamy Tobie - CRACOVIA ZAWSZE PANY!
Zagłosujmy jeszcze, niewiele nam brakuje by wygrac [url=http://lovekrakow.pl/aktualnosci/najwazniejsze-wydarzenia-2015-roku_12158.html]tu glos[/url]
12 dni później
Przypomniały mi się dzisiaj derby i od razu humor się poprawił. Podbijam jakby komuś jeszcze pomogło. ;)
Cracovia Pany! (GLOS)
Coś w tym jest, bo mi też się przypomniały, tylko że wczoraj :) Jakoś tak już nawet nie wiem z jakiego powodu wskoczył mi do głowy obraz Rakelsa strzelającego pierwszego gola, a potem ta myśl - wygraliśmy Derby, wspaniałe uczucie :)
Mnie, staremu pasiakowi, ostatnie derby cały czas tkwią w pamięci. I mam nadzieję, że każde następne derby będą podnosić poprzeczkę oczekiwań i doświadczeń.
- Edytowany
kaleb Napisał(a):
> Mnie, staremu pasiakowi, ostatnie derby cały czas
> tkwią w pamięci. I mam nadzieję, że każde
> następne derby będą podnosić poprzeczkę
> oczekiwań i doświadczeń.
O tak . To były jedne z najpiękniejszych chwil w życiu . I oby tak dalej .
Ten wątek nigdy nie zginie :)
gargamel9998 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ten wątek nigdy nie zginie :)
Amen!
Wątek jak wątek ale ja nigdy Garbarni nie lubiłem. Jakby urośli w siłę, to by nie mieli do nas sentymentu
22 dni później
kaleb Napisał(a):
> gargamel9998 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ten wątek nigdy nie zginie :)
>
> Amen!
:)
19 dni później
(WIKTORIA)
18 dni później
(WIKTORIA)
Ten wątek zginąć nie może :)
gargamel9998 Napisał(a):
> (WIKTORIA)
>
> Ten wątek zginąć nie może :)
"Zginie" dopiero wtedy, jak po kolejnej porażce z nami rzeka pożegna się z kolejnym trenerskim gwiazdorem - jak było z Maskantem i Moskalem. Może następny też będzie na "M" ;)
512 dni później
Następny jest na "R" odświeżam przed derbami żeby nie zginął i dla potomnych
Dobry wynik :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)