Piast z Ruchem byl o 20-30 ;)
-
-
(WIKTORIA)[17] gts - Cracovia 1 : 2
może być na N-sporcie, canale sport 2. czasem nie transmitują tych kanałów, zwłaszcza sport2
edit.
Czasem, nawet jak jesteś zalogowany, nie widzisz wszystkich kanalów. Gdy mają tłok, moge je oglądać tylko ci którzy płacą abonament.
Na Canal+ Sport był.
mecze derbowe mają inną otoczke i napewno bedzie to bardzo ciezka przeprawa. psy mimo wszystko mają dobry skład. Mam jednak nadzieje ze wyjdziemy silną zwartą jedenastką i damy rade!
Sehtan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja tam sobie mecz obejrzę w TV. Niestety znając
> życie komentował będzie Kazimierz Węgrzyn na
> C+........
Komentują w C+ ; Rafał Wolski i Grzegorz Mielcarski
Pamiętajmy, ze w dwóch meczach derbowych ostatnich lat zostaliśmy najnormalniej w świecie "przekręceni":
- w przegranym 1-2 meczu 20 X 2007 na Kałuży gdy najpierw przy stanie 0-0 Głowacki nie dostał czerwonej kartki za faul na wychodzącym na "czystą" pozycję Pawlusińskim, a potem sędzia uznał bramkę na 2-0 dla gts-u Boguskiego z ewidentnego spalonego. Tutaj o tym:
http://www.wikipasy.pl/2007-10-20_Cracovia_-_Wis%C5%82a_Krak%C3%B3w_1:2
- oraz w zremisowanym 1-1 spotkaniu z 31 VIII 2008 gdy przy wyniku 1-0 dla Pasów sędzia powinien usunąć z boiska Clebera za faul na wychodzącym na czystą pozycję Dudzicu. Tutaj:
http://www.wikipasy.pl/2008-08-31_Cracovia_-_Wis%C5%82a_Krak%C3%B3w_1:1
Oczywiście gts-owcy będą pamiętali wyłącznie błąd sędziego, który pozwolił kiedyś cwks-owi wygrać przy R22 w sytuacji kiedy piłkarz cwks-u wygarnął piłkę 30 cm za linią końcową.
Taka ich wybiórcza pamięć...
Pamiętajmy też, że w poprzednich derbach przy R22 Głowacki już na początku meczu złamał Rakelsowi nos, bez reakcji sędziego. Tak brutalnie lubią sobie "pogrywać"...
Do nienawiści
Do tej drużyny
Tak wychowano,wychowano nas
i bez powodu
i bez przyczyny
śpiewamy dziś na cały Świat:
...........
!!!!
To już dziś
KTO WYGRA MECZ???
PASY!!!!!
Kierownik drużyny gts-u Jarosław Krzoska przyznał się, że w 2011 roku podczas derbów przy Kałuży z wściekłości rozbił nam ławkę rezerwowych:
Cytat:"Pan Jarosław mówi, że spokojnie podchodzi do derbów, ale to Pan rozbił ławkę rezerwowych na stadionie Cracovii...
JK: Trochę tę sprawę rozdmuchano zbyt mocno. Nie stało się wtedy nic wielkiego. Nikt nie wie, że na stadionie Wisły zrobiłem coś gorszego, bo szybę w ławce wybiłem ze złości. Na Cracovii tylko ją wypchnąłem. Sprawa została załatwiona i nie ma do czego wracać.
Czytaj więcej: http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/9127110,derby-krakowa-2015-dla-pilkarzy-sa-jak-pogotowie-ktore-dziala-24-godziny-na-dobe-sonda,id,t.html
[b]Oto kultura wiślackiego dziennikarza Jarosława Krzoski! Z wściekłości demoluje sprzęt i rozbija szyby! I pomyśleć, że ktoś taki pracuje w państwowej Telewizji Kraków finansowanej z naszych podatków![/b]
DO BOJU CRACOVIA!
Z cyklu proszę dokończyć :Jarosław Krzoska ...:)
Musimy wygrac.. Tylko Pasy :)
To stara ku.wa zomowska!
NIE MA LITOŚCI
Ile wy macie lat?
akumulator się odezwał :D
ŚMIERĆ ZOMOWSKIEJ KU.R.WIE
[b]18ka na derby - Wójcicki już może grac?![/b]
[quote]Bramkarze: Krzysztof Pilarz, Grzegorz Sandomierski.
Obrońcy: Luiz Carlos Deleu, Paweł Jaroszyński, Bartosz Rymaniak, Sreten Sretenović, Hubert Wołąkiewicz, Jakub Wójcicki.
Pomocnicy: Marcin Budziński, Mateusz Cetnarski, Miroslav Čovilo, Damian Dąbrowski, Bartosz Kapustka, Mateusz Wdowiak, Łukasz Zejdler.
Napastnicy: Erik Jendrišek, Deniss Rakels, Dariusz Zjawiński.[/quote]
Nawet jak bym miał 90 lat i tak w takim dniu jak dziś głośne WTSK !!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)