Jak KORWIN nie wejdzie, to dzięki wiślackim kandydatom :) Bez kitu.
-
-
Wybory 2015
[img]http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_vUEP6nHGweZVnqf1jtDeC7hk7XBrqFk3,w400.jpg[/img]
najgorsze jest, że 20% dla platformy to jeszcze szczyt debilizmu ludzi. niestety. to taki szczyt, że nawet jakby tusk przeleciał takiemu komuś żonę to on by poszedł i oddał głos
.. a tak na poważnie myśleliście, że Korwin wejdzie? Większość ludzi traktuje go jak gościa bujającego w obłokach, przy okazji jest trochę jak dla mnie z lekka świrowaty.
Jak chcecie, aby skrajna prawica odniosła sukces na jej czele musi stać osoba, która po pierwsze ma bardzo dobrze poukładane w głowie, reprezentuje ze sobą klasę oraz umie dążyć do wyznaczonego celu. Dla mnie Korwin żadnych z tych cech nie posiada.
Najbardziej mnie przeraża 3,9% na Razem. Jak widać "Skważ grozy sijało nam sołnce swobody - i Lenin wielikij nam put azarił" wciąż pociąga lud.
Razem za 4 lata nie będzie. W programie mają wyjście z NATO i likwidację polskiej armii.
Ich wynik to efekt ostatniej debaty,dzięki której odebrali głosy ZLEWowi(:D
Killeroth lewica leży i kwiczy. To pokazuje, że lewica nic nie znaczy teraz. Jak dla mnie bardzo dobrze.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> najgorsze jest, że 20% dla platformy to jeszcze
> szczyt debilizmu ludzi. niestety. to taki szczyt,
> że nawet jakby tusk przeleciał takiemu komuś
> żonę to on by poszedł i oddał głos
:) do powyższego dodałbym, że te ok 7% Petru należałoby zsumować z PO, wszak pochodzą z jednej gliny.
W każdym razie - flaga na maszt - Naród jest nasz !!!
e
A propos Tuska. Szechter przecież straszył, że PO przegra jak pijany Tusk przejedzie na pasach zakonnicę w ciąży.
Wataha dorżnęła się...sama i zmieniając temat mam nadzieję, że to preludium zmian na pięterku przy Wielickiej
Bazarek
http://fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-parlamentarne-2015/wybieram-swiadomie/news-wybory-2015-co-oferowal-twitterowy-bazarek,nId,1909759
SaNtO Napisał(a):
> najgorsze jest, że 20% dla platformy to jeszcze
> szczyt debilizmu ludzi. niestety. to taki szczyt,
> że nawet jakby tusk przeleciał takiemu komuś
> żonę to on by poszedł i oddał głos
wolisz Jarosławowi sam dupsko wystawić?
Mr.Crowley Napisał(a):
> Razem za 4 lata nie będzie. W programie mają
> wyjście z NATO i likwidację polskiej armii.
> Ich wynik to efekt ostatniej debaty,dzięki
> której odebrali głosy ZLEWowi(:D
Tu nie masz racji. Neomarksiści uzyskali ~4% co oznacza 4 lata (chyba ,że będą przedterminowe wybory) finansowania z budżetu (czyli naszych podatków...) tej partii (a raczej narazie partyjki...)
Nie wiem jak się nazwą za 4 lata , czy pójdą z postkomunistami z SLD , UP itp. do wyborów czy znajdą inną formułę ale będa mieli struktury, będa działac i beda ŁAKOMYM kąskiem do wszelkich lewicowych koalicji...
Generalnie kilkusetosobowa osobowa grupa osiagneła sukces i finansowanie na kilka lat....
Jarosław to patriota cokolwiek byś nie napisał a nie komunista czy yebany złodziej
Lepiej siedzieć w gównie po uszy, bo jak sie siedzi po pas to nic się z tym nie robi tylko się grzęźnie. A tak to ma się po uszy. Wynik PO i tak bardzo dobry. PiS ma szanse i zobaczymy. Szkoda Korwina, jak coś jest jeszcze Kukiz jako potencjalny koalicjant. Cieszy porazka lewicy, PSL oczywiscie sie ostał no i ta nowoczesna błazenada :S
Nie płacz Ewka....
VelVet Napisał(a):
> Nie płacz Ewka....
Żegnam was ...>:D<
jurassic Napisał(a):
> VelVet Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie płacz Ewka....
>
> Żegnam was ...>:D<
http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?4,1907688,2294644#msg-2294644
Zrywka Ewka
https://www.youtube.com/watch?t=10&v=D3uFj5cuuzI
gaudeamus Napisał(a):
> Killeroth lewica leży i kwiczy. To pokazuje, że
> lewica nic nie znaczy teraz. Jak dla mnie bardzo
> dobrze.
IMO w sejmie sama lewica więc nie wiem z czego entuzjazm wynika...
Jakim cudem te zjeby z PO mają ponad 23%?Ludzie to maja nasrane we łbach.
Głosowałem na KORWIN-a. Cały czas 4,9. Pewnie będzie 4,99. :)
Moim zdaniem Klub Kukiza w całości nie przetrwa 5 głosowań.
Zakładam, że po wczorajszym wieczorze kilku forumowiczów już pakuje się do Kanady. :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)