To nie będzie łatwy mecz.
-
-
[10] CRACOVIA vs Unia Oświęcim | piątek, 02.10.2015, godz. 18:30 - 7:1
Na pewno nie będzie łatwy, ale po ostatnich wynikach jestem jakby spokojniejszy. Niby złapaliśmy wiatr w żagle, ciekaw jestem jakbyśmy teraz poradzili sobie z tyszanami. Jak wiadomo Unia wraz z Polonią, to "czarne konie" tego sezonu. Jutrzejszy pojedynek, to kolejny sprawdzian naszego przygotowania do najwyższego celu.
Nie przesadzajmy.
Moze mi ktos wytlumaczyc od kiedy Tychy-Sonowiec-Bytom jest w Malopolsce bo wedlug tv Maloposka widocznie jest(:P):)
Sosnowiec leży w Zagłębiu Dąbrowskim, będącym historyczną częścią zachodniej Małopolski. ;)
4 Polonia gra z Tatryski wiec pewnie dlatego pokazuja, a ze Polonii dobrze idzie to i mecz moze byc ciekawy.
a dzisiaj moze tez przwiduja ze sie Tychy beda meczyly z Sosnowcem a my latwo pykniemy Unie ;)
co do Małopolskiej TV klikajcie więcej w innych to na pewno Cracovię pokażą ,oczywiste ze to bzdura klikamy dla innych a nic z tego nie mamy ~!!
Szczerze spotkania w Krakowie ok kibic powinien być osobiście (ten który da redę ) i tu nawet nie mam problemu ale na mecze wyjazdowe powinni jechać !!
co do dzisiejszego spotkania ,widać ze jesteśmy w coraz lepszej dyspozycji po SMS mialem jakies obawy o pierwszą formację dziś pokazali ze jest z nimi ok :)
Trener musi więcej zaufać zmiennikom ,dziś pokazali ze są tego warci ,zresztą nie tylko dziś !!
Mowilem nie przesadzajcie. Rozjechana Unia.
Mecz zgodnie z przypuszczeniami nie był łatwy - był bardzo łatwy :) Niepokoi tylko absencja Kapicy, który wg h.net miał dzisiaj grać. Oficjalna oczywiście milczy.
Ożesz w mordę go i nożem :D
Za to, co dzisiaj Chłopaki pokazali mają ode mnie przebaczenie za mecz z Tychami i błogosławieństwo na dalszą taką grę. Ładnie to wyglądało. Wszystkie formacje, łącznie z czwartą, bardzo przyjemnie się oglądało. Kowalówka w bramce dał radę - nic tylko się cieszyć i czekać na więcej :)
Trochę zdzikłem na sam koniec drugiej tercji - Spady robiący za środkowego napastnika! Normalnie przepycha się pod polem bramkowym, rozgrywa krążek za bramką. Nieoczekiwana zmiana ról ;) IMO dobrze/bardzo dobrze zagrali dzisiaj obrońcy. Oby tak dalej i może nie będzie tak źle w tym sezonie :)
PS: a Chłopaki z Drużyny to Forum czytają? Tak z ciekawości pytam...
Kleila się guma dziś kleila. Klepa coraz lepsza. Piękne bramki,akcji co niemiara i ta mocna waleczna unia poszła pas kunia.
Szkoda ze sędziowie z kilku rzucen o bande tylko jedno puścili bez faulu.
e tam kleiła , drużyna nieprzygotowana, transfery shit, Rohaczek out a wszystko wina Filipiaka ;););) :D
ps: sorx jestem po svetlym Kozelu :)-D
To co, "Rolbista" już nie do zwolnienia?!:P Myślałem, że będzie cięższa przeprawa z Unią, za to kolejny rywal ciekawy.
kecaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mecz zgodnie z przypuszczeniami nie był łatwy -
> był bardzo łatwy :) Niepokoi tylko absencja
> Kapicy, który wg h.net miał dzisiaj grać.
> Oficjalna oczywiście milczy.
Kapica ma drobny problem z reka - zapalenie nadgarstka, albo cos w tym stylu, no w kazdym badz razie nic powaznego, po prostu lepiej bylo nie ryzykowac.
Mecz do jednej bramki, fajnie, ze 4ta formacja pokazala, ze warto im ufac! W tym momencie, od porazki z Tychami, nikt w lidze nie nawiazuje z nami nawet rywalizacji - mamy prawie koniec 1szej rundy, wyglada na to ze bedziemy po niej liderem (wyrownujac ilosc meczy, bo Tychy maja awansem rozegrane), forma idzie w gore, zaraz chyba dla odmiany bedziemy studzic zapaly, ze wazne co sie zagra w lutym i marcu, a niewazne ze wygrywamy teraz :) W kazdym badz razie, jesli o mnie chodzi - ja widze, ze latem nasi pracowali, solidnie pracowali. To na lodzie widac!
Swietna byla tez konferencja, zwykle tych nagran nie reklamuje, ale tym razem bedzie naprawde ciekawa, zwlaszcza uwaga Dobosa na temat... hmmm, na temat pewnego reprezentanta kraju - kurcze, no jak to slyszalem to nie wierzylem ze gosc to mowi otwartym textem :)
żółta kaczka Napisał(a):
> kecaj Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Mecz zgodnie z przypuszczeniami nie był łatwy
> -
> > był bardzo łatwy :) Niepokoi tylko absencja
> > Kapicy, który wg h.net miał dzisiaj grać.
> > Oficjalna oczywiście milczy.
>
>
> Kapica ma drobny problem z reka - zapalenie
> nadgarstka, albo cos w tym stylu, no w kazdym badz
> razie nic powaznego, po prostu lepiej bylo nie
> ryzykowac.
>
> Mecz do jednej bramki, fajnie, ze 4ta formacja
> pokazala, ze warto im ufac! W tym momencie, od
> porazki z Tychami, nikt w lidze nie nawiazuje z
> nami nawet rywalizacji - mamy prawie koniec 1szej
> rundy, wyglada na to ze bedziemy po niej liderem
> (wyrownujac ilosc meczy, bo Tychy maja awansem
> rozegrane), forma idzie w gore, zaraz chyba dla
> odmiany bedziemy studzic zapaly, ze wazne co sie
> zagra w lutym i marcu, a niewazne ze wygrywamy
> teraz :) W kazdym badz razie, jesli o mnie chodzi
> - ja widze, ze latem nasi pracowali, solidnie
> pracowali. To na lodzie widac!
>
> Swietna byla tez konferencja, zwykle tych nagran
> nie reklamuje, ale tym razem bedzie naprawde
> ciekawa, zwlaszcza uwaga Dobosa na temat... hmmm,
> na temat pewnego reprezentanta kraju - kurcze, no
> jak to slyszalem to nie wierzylem ze gosc to mowi
> otwartym textem :)
ale daj jakiegoś linka
żółta kaczka Napisał(a):
>
> Swietna byla tez konferencja, zwykle tych nagran
> nie reklamuje, ale tym razem bedzie naprawde
> ciekawa, zwlaszcza uwaga Dobosa na temat... hmmm,
> na temat pewnego reprezentanta kraju - kurcze, no
> jak to slyszalem to nie wierzylem ze gosc to mowi
> otwartym textem :)
Czyżby S. K. powrót na stare śmieci nie służył? :) Informacja o zapaleniu nadgarstka Kapicy gdzieś mi się przewinęła, natomiast jego absencja sprowadza niezbyt optymistyczne myśli, tym bardziej że kadra bardzo wąska. A na transfery obcokrajowców chyba na razie nie ma co liczyć.
Linku na razie nie ma, jak bedzie to dam :) (za jakies 30-60 minut)
Nie - reprezentant nie wystepujacy w tym meczu.
Cieszy kolejna wygrana, cieszy gra. Mecz bez większej historii, rzeczywiście ucichły złosliwości wobec Trenera i pomysły wywalenia Go. Frekwencja nadal za niska.
Ucichną prawie, gdy będziemy grać wyrównane mecze z Tychami(czyli rywalem o Majstra).
Zdążyłem dopiero na drugą tercję, ale fakt faktem na tle Unii nasi grali bardzo dobrze.
Khalid Napisał(a):
> e tam kleiła , drużyna nieprzygotowana,
> transfery shit, Rohaczek out a wszystko wina
> Filipiaka ;););) :D
>
> ps: sorx jestem po svetlym Kozelu :)-D
Wskaż gdzie i kiedy tak pisałem bo z tego co mi się przypomina to pisałem jedynie o zepsuciu piniondzem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)