roch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakie odpuszczanie?
>
Odnosiłem się do ewentualnego odpuszczenia przez Lecha meczu w LE
-
-
(WIKTORIA)CRACOVIA - Lech Poznań 5 : 2
Typowa na tym forum huśtawka nastrojów.
Płacz po porażkach, ekstaza po zwycięstwie.
Hurra optymistom zwrócę uwagę, że Lech jest mistrzem Polski, gra w pucharach, a potencjał piarski ma o wiele wyższy niż Cracovia. Kolejorz w każdej chwili może się odblokować i zacznie zwyciężać. Trochę więcej pokory proszę, a ewentualny sukces Pasów za jaki należy uznać zwycięstwo czy też remis bedzie smakował bardziej, a (tfu,tfu) ew. porażka nie wywoła atmosfery wielkiej klęski.
stary kibolu, daleki jestem od hurraoptymizmu i zgadzam się z Tobą, że Lech ma bardzo duży potencjał i w każdej chwili może się odblokować. Tylko jedno ale. "Sukces" jakim jest zwycięstwo lub remis w tym sezonie nad Kolejorzem jest udziałem już 9 drużyn tej ligi (7 z nich zgarnęło pełną pulę 2 ucieszyły się jednym punktem). "Atmosfera (nie)wielkiej klęski", (rozumiem wkalkulowana porażka) wynikająca z faktu ulegnięcia MP była dotąd udziałem tylko jednej drużyny (13 w tabeli Lechia).
Więc wybacz, uznając potencjał Lecha i zdając sobie sprawę, że mecz z nimi wymaga od naszych graczy spięcia pośladków inny wynik niż zwycięstwo (ostatecznie remis) uznam za frajerstwo z naszej strony.
Stary kibol , prawie we wszystkim się z tobą zgadzam . Dodam tylko że Lech strzelił tylko 6 bramek najmniej w lidze , jestem na ostatnim miejscu i trzeba to wykorzystać . Dopóki Lech nie zmieni trenera to nie zaczną wygrywać. Aczkolwiek dla mnie Lech może się przełamać , byle by nie z nami.
Miszczu2007 Napisał(a):
> Kurs 2,9 na Cracovię jest prezentem.
Bardzo fajnie Kolega wyłapuje pewne słabości w typowaniach book-ów. Stawianie na przegraną Lecha w ostatnich meczach mogło z biedaka uczynić osobę zamożną :). Niestety tym razem Kolega chyba poszedł za daleko. Zakład 2,9 na Cracovię to nie jest "prezent". Prezentem byłoby 5,0. Na kim Lech ma się przełamać jeśli nie na Cracovii ? Kolega zapomina, że my do "przełamywania się" jesteśmy idealnym przeciwnikiem :(.
Oczywiście życzę GORĄCO Koledze zdyskontowania "prezentu". Trzymam kciuki.
Proponuję zatem oddać mecz walkowerem :?
Z całym szacunkiem dla naszego utytułowanego przeciwnika nie mozna mu odpuszczac i w najbliższą niedzielę trzeba mu strzepać tylek .Podejscie z szacunkiem ale bez strachu .
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12032017_10153615871533618_3106002285697026450_n.jpg?oh=cb9178148ddc68995fd8251d1f33adef&oe=56ABC1A9
z pozdrowieniami dla zarządu
trochę humoru przed ostatnim dniem w pracy ;))
To trochę kibiców Lecha będzie , bardzo dobrze :).
osama12 Napisał(a):
> https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/
> v/t1.0-9/12032017_10153615871533618_31060022856970
> 26450_n.jpg?oh=cb9178148ddc68995fd8251d1f33adef&oe
> =56ABC1A9
>
> z pozdrowieniami dla zarządu
>
> trochę humoru przed ostatnim dniem w pracy ;))
Niezła wtopa...kurwa,nie ogarniam jak może wyjść takie pismo.
miłosz1995 Napisał(a):
>Dopóki Lech
> nie zmieni trenera to nie zaczną wygrywać.
Winą trenera jest przygarnięcie szajsu, który wcisnął mu zarząd w letnim okresie transferowym. Tutaj potrzeba psychologa, który dotrze do głów większości graczy.
Przygarnęli szajs zgodzę się z tobą , ale czy psycholog tu coś da? Wydaje mi się że tylko zmiana trenera pomoże , i moim zdaniem już szukają nowego trenera .
Fajne:
Cracovia vs Lech Chorzów
[scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net]
Ta pomyłka nie wzięła się z niczego. Po prostu wynik z Lechem będzie analogiczny jak wynik z Chorzowem.
Cracovia - 2
Lech (tak jak) Chorzów - 1
Jak dla mnie może być.
Przeczytałem post Starego Kibola i lekko się załamalem, a takim byłem optymistą przed tym meczem jak nigdy!
Z tego co zaobserwowałem oglądając Lecha, tam zawodnikom najbardziej potrzebny jest spokój i tydzień-dwa przerwy. Zagrać sparing z drużyną o podobnym potencjale, rozstrzelać się. Może mecz z Basel będzie przełamaniem? Przecież Poznaniacy chcą się zrewanżować za eliminacje LM. Moim skromnym zdaniem zmiana trenera nic nie pomoże.
Ja Lechowi życzę jak najlepiej , jestem pewien że Skorża wypalił się po prostu i nic z tego nie będzie . Nowy trener może zrobić porządek i poukładać to po swojemu , choć już sam nie wiem , ale tak mi się wydaje . Zobaczymy jak Lechowi pójdzie jutro , bo w niedziele wiadomo przegrana :).
Zobaczymy jakim składem wyjdą jutro,zobaczymy czy ktoś nie dozna kontuzji,zobaczymy w jakim tempie będzie prowadzony mecz. Zobaczymy czy ktoś z kontuzjowanych wróci do składu.
Zobaczymy czy u nas na treningu się ktoś nie połamie,zobaczymy jaką taktykę obmyśli Jacek bo przecież ma swoje żale do Lecha i coś do udowodnienia,zobaczymy jak nasi będą za.pier.dalać na boisku.
A jak to wszystko zobaczymy to w niedzielę ok 20tej będziemy wszystko wiedzieć.
Osobiście jestem umiarkowanym optymistą.
Cześć wszystkim, czy w niedziele, zaraz przed meczem będzie możliwość wyrobienia karty kibica i kupna biletu? :)
tak będzie możliwość ale mogą być kolejki
ferencinho Napisał(a):
> Cześć wszystkim, czy w niedziele, zaraz przed
> meczem będzie możliwość wyrobienia karty
> kibica i kupna biletu? :)
http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,18937801,zadebiutuj-na-cracovii.html#indeks_news
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)