Gramy tak:
Sandomierski / Deleu, Sretenović, Polczak, Jaroszyński / Dąbrowski, Covilo / Rakels, Cetnarski, Kapustka / Jendrisek
na ławce: Pilarz, Diabang, Zjawiński, Wołąkiewicz, Rymaniak, Budziński, Wdowiak.
czyli jedyna wymuszona zmiana to Jaroszynski za kontuzjowanego Wolakiewicza (no i Deleu zamiast Wojcickiego, wszystkie zmiany wliczając Budzinskiego, Pilarza i Rymaniaka na lawce w pełni zrozumiałe)
-
-
(WIKTORIA)CRACOVIA - Ruch Chorzów 2 : 1
Dangorka mnie uprzedził. Do usunięcia.
Powodzenia Grzesiek! Cięzkie warunki do bronienia Ci się trafiły...
Jakiś dobry link? Siedzę w robocie.
kto kapitanem?
Polczak
AWRUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAŻDA akcja śmierdzieli idzie naszą lewą stroną,Jaroszyński jest żenująco słaby. To jest gość MAX. na 1 ligę
trzeba ich dobić, narazie ich jedziemy grubo
mały123 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakiś dobry link? Siedzę w robocie.
http://futbolhd.tv/stream3.php
Jaro coś odje.bie dzisiaj, albo jakiś babol albo zbyt szybko zejdzie z boiska za czerwoną :/ mam złe przeczucia, naprawdę nie ma nikogo lepszego na lewą stronę ?
Dobry mecz Mira.... jak na razie ;)
Dabrowski podaje do przeciwników cały czas :D
Rakelsa dziś piłka szuka, myślę, że coś dołoży :)
Piękna akcja. Kapustka-Jendrisek-Rakels. :)
Wojti - cały czas piszę, że Damian popełnia głupie błędy przez to nigdy nie osiągnie poziomu reprezentacji.
Greg - jest Rymaniak
Kapustka dzisiaj klasa.
Tak między Bogiem a prawdą to druga bramka dla nas z minimalnego spalonego (tak mi się wydaje po powtórkach).
7/10 takich sytuacji kończy się odgwizdaniem spalonego.
Z drugiej strony od jakiegoś czasu przepisy mówią,żeby iść z duchem gry i takie "stykowe" sytuacje puszczać na korzyść drużyny atakującej.
Mam nadzieję,że kryzys za nami. My tacy mocni? Czy ruch taki słaby?
Bramka z niczego, koncentracja!
ŚPIMY
Bramka na konto Sretena i Polczaka niestety :( musimy dobić Ruch równie szybko co Zagłębie nas w zeszłym tygodniu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)