Do boju Cracovia!
-
-
[5] CRACOVIA vs Gks Tychy | piątek, 18.09.2015, godz. 18:30
Tylko zwycięstwo ...........
Tak sprawdziłem z ciekawości i wygląda na to, że choć z Małolatem Sosnowiec jeszcze nie graliśmy to mamy na ten moment najlepszy bilans bramkowy w lidze :)
Bedzie ciezko grajac na 7 obroncow..
Prawda znacznie osłabieni jesteśmy ale i Tychy podobnie (Sokół i Woźnica )
Ja dziś tylko relację tekstową mogę śledzić, alemoże to i dobrze, bo po 6-ciu minutach 0:2
kurde 10 minuta i już 0-3 ehhh
O curva. Czas się napić.
Jada jak z fura gnoju :( :(
0-5 :(
Tychy nam w tym sezonie wybitnie nie leza :(
Albo ktoś jest slepy od lat ,albo pewnych rzeczy nie widzi ,albo nie chce widziec ! Chociazby Filipiak nasciagał tutaj super grajkow to i tak przy wypalonym Rudolfie nie zrobiliby nawet sztycha! Niestety 3 lata temu coś sie wypaliło i widać gołym okiem ze Rohacek nie ma pomysłu na ta drużynę .
Czas na zmiany.....
Rudolf zasłużył żeby dokończyć ten sezon !
Po za tym to jest hokej i kilka m-cy grania, wierzę że odpalą ;)
1:5 - lapiemy kontakt
Ha ha ha
Jakas cisza placzki zapanowala .....niezrozumiale :D na portalu co wie wszystko jest remis 5:5
A tak na powaznie , nie ma co plakac - bedzie lepiej !
cóż ja pesymista ,oraz cięzki przypadek naprawdę wierzyłem ze dzis pokonamy Tychy a tu znowu wtopa .
Trzeba sobie jasno powiedzieć ze na dziś na pewno nie mamy druzyny mistrzowskiej a ja twierdze ze i nawet na medal nie mamy Drużyna jest nie odpowiedni przygotowana do sezonu ,a nawet pójdę dalej powiem ze jest psuta !!a psuta dla tego ze nie wierze ze kadrowicze robia takie gafy przykład proszę
gramy w przewadze w pierwszej tercji i nasi obrońcy w ogóle sie nie rozumieją i nie duzo brakowało byśmy kolejnego gola stracili !!maja nawet problemy z wymiana krążka który im ucieka i nie trzyma sie kija ??!! i nie piszcie ze brak zgrania ,oni musza być zgrani z kadry !!!!
trener Rohaczek w ogóle nie wyciągnął wniosku ze spotkania o Superpuchar ,a to znaczy ze druzyna nie jest przygotowana do sezonu by walczyć o najwyższe cele ,Tyszanie lepsi w każdym elemencie gry przede wszystkim szybsi i z pomysłem ,u nas w pierwszych dwóch tercjach błąd, za błędem ,co ciekawe ze te błedy robili kadrowicze ,nie ma lidera który by pociągnął grę ,obrona dramatycznie .Tychy pierwszego gola zdobyły po pieknym strzale młodego obrońcy Pociechy u nas strzałów z niebieskiej jak na lekarstwo a jesli już są to tradycyjnie niecelne
zgoda 3 tercja nasz ,ale tylko dlatego ze Tychy pilnowały i nie chciały się przemęczać
Dobrze pisze dev ze nawet gdybyśmy sprowadzili super grajków z NHL czy KHL to nic nam nie da przy aktualnym trenerze
dev Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Chociazby
> Filipiak nasciagał tutaj super grajkow
To nam zdecydowanie nie grozi.
W ostatnim wywiadzie Prezes już nie mówił o MP a o dobrym wyniku.
Czwarte miejsce też będzie dobrym wynikiem. Progres to proges.
*REVENATOR* Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobrze pisze dev ze nawet gdybyśmy sprowadzili
> [b]super grajków z NHL czy KHL[/b] to nic nam nie da
> przy aktualnym trenerze
Gdyby byli grajkowie z NHL czy KHL to by nie trzeba było trenera :P
z aktualnym składem nawet w najgorszym wypadku(n,p brak formy ) powinniśmy z Tychami grać równorzędnie ,a jest różnica co najmniej klasy a może i dwóch ?!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)