Nasz mecz z Jastrzębiem transmitowany na TVP Sport od 15:45
-
-
(WIKTORIA)Puchar Polski 2015(WIKTORIA)
Czyżby kibice Cracovii zostali przed telewizorami?
Ciekawe ilu z tych, którzy dziś pojadą zjawi się na Siedleckiego na najbliższym meczu ligowym.
No Panowie pora się zrehabilitować za superpuchar.
dziś drugim bramkarzem Kowalówka !http://www.cracovia.pl/hokej/mecze/live/puchar_polski/29-12-2015/Comarch_Cracovia__vs_JKH_GKS_Jastrzebie/937
dobrze żeby jeszcze walka o miejsce w składzie była poza bramką
Kibiców, którzy zapisali się na bilety na meczu z Unią Oświęcim przepraszamy i prosimy o chwilę cierpliwości. Bilety już do Was jadą, powinny być na styk :)
Poki co gra slaba a wynik niezly .
No tak myślę, że "no" Gabrysia Samoleja... no to się słuchać dziś nie da. No nie wiem, no może napił się chłop, no tak przed meczem, no albo coś, no ale się nie da. No.
No jakby było ppv, no z opcją wyfiltrowanego, no wyciszonego jego głosu, no to bym się zastanowił. No i bym kupił. No tak.
Cracovia -10 strzałów
JKH -11
Novajovsky po 1 tercji potwierdza ze jest wzmocnieniem Šinagl oraz SVITANA tez ok
co z Grmanem kolejne spotkanie i jak na razie nic nie pokazuje ?może w 2 czy 3 tercji pokaże swoją wartość ?
Po meczu z Unią Rudi wspominał, że trzeba mu dać jakieś 2-3 tygodnie i wtedy można zrobić "weryfikację".
No co Ty chcesz od Gabrysia, to fajny chłop no przecież jest, no fajnie zawsze gada.
Nie ma naszych kibiców bo cisza w tv??
skoro mamy najmniej zagranicznych zawodników(czterech ) i nawet ok ,ale niech to będą naprawdę dobrzy
szczerze przyznam ze wolałem już Spadego , lubił strzelać dużo z niebieskiej
już jest fajnie prowadzimy 2-0:)
Piękny ten gol na 2-0 :)
Ale brama na 2-0. :)
MSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No co Ty chcesz od Gabrysia, to fajny chłop no
> przecież jest, no fajnie zawsze gada.
No nic, no gada, no i słuchać się nie da. No i ta gramatyka, no leży i kwiczy, no i te najlepsze kwiatki jeszcze jak zaczyna zdanie w rodzaju żeńskim, no i kończy w męskim. No tak ja napisałeś, no gada. No tak, gada, bo żeby komentował no to ciężko tak by to nazwać. No i jeszcze jak zdarzy mu się słowo powyżej trzech sylab, no to zmyłka i połamanie języka, no wtedy to już jest gwarantowane. No tak.
ale jaja(:P)
Ha ha ha - gol sezonu (:P)
HAHAHAHA
3 brama najlepsza :D
Bramka 100-lecia na polskich taflach :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)