Masz passe kilku przegranych meczy z rzedu badz jeszcze nie wygrales na wyjeździe w tym sezonie? NO kur wa PROBLEM, przyjedz do Krakowa na K1, twoja zla passa dobiegnie konca...
-
-
CRACOVIA - Termalica Bruk-Bet Nieciecza 2 : 3
Dlaczego obrażacie Niecieczę? Czy ona coś złego zrobiła? Mają mądrego właściciela/prezesa (jak my), systematycznie budują drużynę (bez gwiazd ale stanowiący kolektyw)
Mi również jest przykro, że Arka nie ma kasy, nikt jej nie pomaga, Polonia odbudowuję swoją renomę w 3 lidze, Tarnovia gra w okręgówce chociaż powinna balansować na granicy 1/2 ligi (jak Tychy). Szkoda mi ŁKS-u ponieważ darzę ich sympatią (bardziej niż Widzew czy Bełchatów).
Oczywiście jest mi wstyd z powodu porażki, ale Nieciecza zagrała bardzo dobre zawody. Oni nie jednemu punkty urwą. Mecz z Lechem i z nami nie był ich wypadkiem przy pracy.
Warto pamiętać, że Nieciecza jest beniaminkiem i będą grali bez kompleksów dla wyżej renomowanych drużyn, będą chcieli zdobyć parę punktów. Po meczu dzisiejszym typuję, że mogą zając miejsce 8-12.
ales Ty znawca Lech gra padake od poczatku sezonu a Pasy graja padake u siebie wiec to tyle z ich cudowna gra Niecieczy
Szkoda bo szansa na zwycięstwo było, ale Termalica zagrała dobrze, dłuższymi momentami nawet lepiej niż my. Trudno... potrzeba nam więcej pracy - zapieprzać na treningach na maksa!
Wszystkie trzy gole Wójcickiego, brak ataku, chodzona pierwsza połowa - to wszystko sprawia że pora zbudzić się ze snu i wrócić do rzeczywistości...górna ósemka a będzie dobrze
Termalica zagrala super , dlatego przegralismy. Moze zaskoczyli nas ale nie zmienia to faktu , ze mamy druzyne ktora bedzie walczyc w osemce a "wiesniaki " nie spadna ...
Zgadzam się - Termalica bardzo dobre wrażenie, a że ekipa z regionu, życzę im utrzymania i wygranej ze zwiślackim ścierwem
Po prostu wracamy do normalności czyli średniactwa - w poprzedniej rundzie Zieliński wycisnął z nich maksa i więcej już się nie da w tym składzie osobowym,ba niektórzy zawodnicy wręcz się cofnęli z formą chyba że coś nie tak z przygotowaniami .do sezonu albo szykujemy formę na Legię i Lecha jak tu niektórzy mędrkowali.
Dalej twierdzę źe będzie dobrze jak wejdziemy do ósemki i będzie można spokojnie pograć.
Ivory THC KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ales Ty znawca Lech gra padake od poczatku sezonu
> a Pasy graja padake u siebie wiec to tyle z ich
> cudowna gra Niecieczy
Nie jestem żadnym znawcą, ale chyba oglądałeś ich grę dzisiaj? Nie jestem Nostradamusem, by przewidywać, ze właśnie tak zagrają na wyjazdach. A Lech nawet nie w formie to jednak mistrz kraju dlatego mobilizacja podwójna.
Kubeł zimnej wody na rozgrzane głowy kibiców,dziennikarzy a przede wszystkim naszych grajków. Grajków ,którym zaczęła odbijać palma....
Dzisiaj nie było 2 linii,ani w ataku ani w obronie....zupełny brak asekuracji linii obrony ... tak i Wójcicki jak i Wołąkiewicz zostawieni sami sobie....
I połowa rozegrana "szczęśliwie" na stojąco...... zero biegania ,szybkości dokładności...gwiazdorzenie Kapiego i bezwład w obronie ,po szybkich crossowych podaniach Bruku dało efekt_ przegrana! Przegrana zasłużona ! Trzeba zejść na ziemię i przyzwyczaić się do myśli ,że ta sama drużyna jeszcze kilka miesięcy temu broniła się przed spadkiem! Dzisiaj gra przypomniała nam efekt gry za Podola..... bez drugiej linii wrzutki na pole karne i może coś się uda.... No qwa nie uda się ....przegraliśmy 90% pojedynków główkowych.....efekty widoczne....jesteśmy niżej niż Nieciecza. Myślę ,że w porę przyszło zejście z chmur i zacznie się racjonalne myślenie...a w ślad za tym i granie z pełnym zaangażowaniem !!!
Dzisiaj wielka dupa i zawód ! Viceleader nie powinien tak grać! Za chwilę mecz z Lubinem ( pokazał swoje możliwości wczoraj ) i z Ruchem. Brak pkt spowoduje zjazd poniżej 8 miejsca....i znów obgryzanie paznokci!
Mandrysz odrobił lekcję ,czy my za tydzziń czy dwa także.... ? A jeszcze PP ! Wierzę ,że trener wstrząśnie troszkę zespołem i postawi ich do pionu!
Drużyna, która w minionym okresie awansowała z I ligi (musiała mieć niezły skład) potrafiła sprowadzić w okienku ok 10 zawodników. Przynajmniej dziś przeciwko nam zagrało ich (nowych) sześciu. Ich kadra liczy bodaj 29 zawodników, jest z czego wybierać. A u nas cała kadra jaka obecnie nadaje się do gry na poziomie EX, znajdowała się w 18 meczowej. :(
wstydu nie ma, jest wkurwienie
odnioslem wrazenie ze nasi zwyczajnie zlekcewazyli przeciwnika, przyjada frajerzy, pyk pyk i mecz sam sie wygra
daleka droga, troche pokory, licze ze lekcja nie pojdzie na marne
Chwilunia,chwilunia trener stwierdził że oprócz napastnika nie potrzebujemy żadnych wzmocnień !!!
Termalic zagrała cholernie dokładnie a do tego z zębem (pewnie dzieki Baszczyńskiemu). Wyprowadzali piłkę jak po sznurku - najlepszym przykladem 3 bramka. Pierwsze podanie było chyba z okolicy ich 40 metra.
U nas standardowe truchtanie u siebie - pomijając pierwsze 10 minut II połowy. Nie wiem czy my na prawdę nie mamy na wiecej pressingu siły? Słonie w obronie były dość cienkie, ale co z tego skoro nie dawalismy im za bardzo powodów do błędu.
Dzisiaj Budzik i Rakels przeszli obok meczu - do tego obrona z głową w chmurach i wynik jest jaki jest.
piotrek67 Napisał(a):
> Chwilunia,chwilunia trener stwierdził że oprócz
> napastnika nie potrzebujemy żadnych wzmocnień
> !!!
to po jakiego grzyba sprowadził pomocnika A.:D
Generalnie ,dzisiaj wqwiały mnie najbardziej " ołowiane" nogi naszych grajków... zero biegu jak i prawie zero wygranych pojedynków główkowych!!!!
Zaangażowanie w grze to dzisiaj nieznany wyraz... nieznane słowo!:D
KruszynaKSC Napisał(a):
> No to Szuwarek dzis zaplakany pewnie po
> przeczytaniu kadry na Sloniki :)
> Tylko Kapustka a reszta stare wyjadacze :)
>
>
> ;) ;) ;)
faktycznie mnie trafiłeś(:D
Irytują mnie wpisy typu - Termalica zagrała dobry mecz. Może i zagrała, ale co z tego? Równie dobrze po wszystkich porażkach za Podolińskiego (nie idąc dalej do Stawowego, Kafarskiego, Pasieki, Ulatowskiego itd.) można było sobie napisać - przeciwnik zagrał dobre zawody. Nie głaskajmy tych zawodników jakich mamy i nazywajmy rzeczy po imieniu, czyli że zagrali dziś do dupy i nie ma tu żadnego usprawiedliwienia, że przeciwnik zagrał dobrze, bo choć fakt - był lepszy od nas, zagrał dobry mecz i wygrał chyba zasłużenie, to skupmy się na sobie i na tym, że zagraliśmy słabo, dość podobnie jak to było z Piastem. Po meczu z Jagiellonią, Wisłą u siebie mogłem powiedzieć, że remis jest ok, widziałem dobrze grającą drużynę, drużynę walczącą, zaangażowaną i nie mogłem mieć pretensji, do tego rywale również prezentowali się dobrze. Dziś Tremalica była jak najbardziej do ogrania, takie stracone punkty bolą najbardziej i najbardziej irytują.
Odnośnie poszczególnych zawodników, to chyba przyszedł czas na zmianę w bramce, to raz. Dwa nie potrafię zrozumieć wystawiania na prawej obronie Wójcickiego (muszę zobaczyć powtórki, ale chyba wszystkie 3gole są jego), jakoś mnie kompletnie nie przekonuje, zupełnie inaczej niż Deleu. Sreten i Polczak dziś niepewni, Kapustkę niestety miałem wrażenie, że odbiło się na nim to powołanie, czyli za dużo chciał, a nic mu nie wychodziło. Budzik - cóż, tragedia, zawalił dwie piłki meczowe. Zajawiński poza gole właściwie mało co istniał na boisku. Rakels dramat - co się stało z formą z poprzedniego sezonu? I tak można by wymianiać i wymieniać... Poza tym wychodzenie w meczu u siebie po raz kolejny dwójką defensywnych pomocników - jakoś nie potrafię tego zrozumieć.
Od początku sezonu pisałem o przygotowaniu fizycznym, myślałem że w końcu wróci to przygotowanie z wiosny, przecież tego co wypracowane zimą nie dało się zgubić, ale już sam nie wiem, czekam i czekam i jakoś nie widzę tej drużyny, która miała siły na 90 i więcej minut meczu. Zaczynam się bać, że już tego nie doczekam i że może jednak da się zespuć przygotowanie zimowe w lecie?
Tabela się spłaszczyła jeszcze bardziej, przegrywamy w Lubienie, przegrywamy lub remisujemy z Chorzowem i wracamy do starych czasów. Smutno jest po tym meczu z Niecieczą, strata punktów boli strasznie, irytuje postawa naszych na boisku, ech... ciężkie jest życie kibica Cracovii.
No i się zes.ra.ło
Nawalili w pory i chodzili po boisku jak ... i tylko smród był odczuwalny.
Już chyba mają na wszystko wy.jeba.ne.. człap, człap..i kasa leci...
Niczego dobredo się po nich juz nie można spodziewać
Zbieranina zebrana w ostatniech chwili rozp.ier.dala ich w pył a gwiazdki w 90 minucie zaczynaja biegac.
Beznadzieja.
zero o Maćku (od nagłośnienia akcji), zero o "islamskiej dziczy" Cracovia i sektor D żyją w swoim świecie, przy chujowym wyniku nie mogło zabraknąć pozdrowienia kurwy z gorszej strony Błoń.
kopacze przeszli przez mecz bo przyjeżdża wioska to się podłoży.Kapustka wielka gwiazda któremu nawet zmiana butów nie pomogła. Sreten ze swoją zwrotnością to się na obrońce nie nadaję, a Wójcicki niech wraca do zawiszy i dalej za wkład do koszulki robi, reszta bez bezbarwna chociaż jakoś te 2 bramki strzelili.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)