Oby się ta okazja Bartka nie zemściła...
-
-
Górnik Zabrze - CRACOVIA 1 : 1
skandaliczne sędziowanie dzisiaj, cały mecz ten baran gwiżdże tak, jak sytuację z dąbrowskim z 66 minuty (gdzie budzik dostał żółtą za dyskusję).
Moze mi ktoś wyjaśnić dlaczego cały czas szansę dostaje Jendrisek? Bo wydaje mi się, ze jednak u trenera Zielińskiego gra wyłącznie za nazwisko.
druga setka tym razem Covilo arrrghhhhhhhh
Szkoda!:X
Co się teraz stało w obronie :X
Dzisiaj gramy straszną pytę.Oby dowieźć ten remis.
Krzysiu Szewczyk strzeli zobaczycie:)
Dzisiejszy mecz sponsorowany przez Deleu i Wójcickiego.
Jak nam idzie bo nawet nie mam gdzie obejrzec meczu i wracam dopiero do Krakowa pociagiem. Tak patrzac po komentarzach to w kratke? Ktos sie wyroznia?
Wznowienia Pilarza, to jest kurwa jakaś parodia.
wymeczony remis
Szoda dwóch straconych punktów, Zabrze słabe, nieprzypadkowo jest w tabeli tam gdzie jest.
Uff :) Dzisiaj było słabo , mimo kilku setek.. Ciekawe ile Górnik przebiegł ,a ile nasi ...
Dobrze ze jest przerwa :)-D
Oglądałem pierwsze 35 minut i ostatnie 10 minut meczu.
O ile jeszcze ta pierwsza część OK, to druga to porażka. Aż prosiliśmy się żeby nam bramkę strzelili....
Ogólnie rzecz biorąc straszny był gorąc.
szkoda straconych punktów z najsłabszą drużyną ligi.
nawet słabszą od Lecha
Szkoda ze remis bo liczylem ze ich rozjedziemy. Dobrze ze jest przerwa bo wroca Cetnar i Polczak, a widac po meczu z Lechem ze Termalika to nie chlopcy do bicia... Chyba ze Lech juz taki slaby ;)
Górnik to najbardziej zdrewniała drużyna z jaką graliśmy. Ale nasi nie potrafili wygrać...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)