Toć napisałem: "żeby nie było jaj, jak z biletami na finał 3 lata temu !" :D A rok temu i 2 lata temu finału, ba nawet półfinału nie było ! :(
-
-
Bilety i karnety - sezon 2015/16
No widzisz jurassic - nawet odpaść w ćwierćfinale ma swoje dobre strony - zero problemów z dostępnością biletów na półfinał i finał :D Wszystko ma swoje plusy :)
Marketing ! Karnety robić !
I to takie, żeby miejsca z sezonu zasadniczego można było zachować.
Z tym raczej problemu bym się nie spodziewał. Karnetów na p-o przez ostatnie lata nie było, ale prawo do zakarrnetowanego miejsca i tak standardem było.
Kurka, żeby znowu nie trzeba było po jeden bilet zapieprzać. Zaryzykowałbym karnet.
Nie będzie żadnych karnetów IMHO.
Ostatnimi laty nawet na meczach o najwyższą stawkę były wolne miejsca na hali.
Oczywiście nie piszę o poprzednich dwóch sezonach.
Kibic wymaga, Kibic nasz (Klubu) Pan ! X(
Dzisiejszego meczu nie ma na karnecie, bo już po rozpoczęciu sprzedaży do ligi dołączono SMS. Ciekawe, czy hektory zostały poinformowane, czy będzie chaos przy wejściu?
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dzisiejszego meczu nie ma na karnecie, bo już po
> rozpoczęciu sprzedaży do ligi dołączono SMS.
> Ciekawe, czy hektory zostały poinformowane, czy
> będzie chaos przy wejściu?
Puste pole jest na dole karty. Niech sobie kreślą. A teraz joke :) . Pokazuje karnet przedwczoraj jednemu koledze, a ten "dobrze że nie wyrywane bloczki jak na stołówce" :D
Da się? Tyscy już 1 lutego podali ceny karnetów i biletów na PLAY-OFF.
[quote]
Tyski Sport S.A. ustalił ceny biletów i karnetów na mecze GKS Tychy w fazie play off Polskiej Hokej Ligi w sezonie 2015/16.
Ćwierćfinały:
Bilet normalny: 12 zł
Bilet ulgowy: 8 zł
Bilet rodzinny: 18 zł
Półfinały:
Bilet normalny: 16 zł
Bilet ulgowy: 12 zł
Bilet rodzinny: 25 zł
Finały:
Bilet normalny: 20 zł
Bilet ulgowy: 15 zł
Bilet rodzinny: 32 zł
Mecze o 3. miejsce:
Bilet normalny: 16 zł
Bilet ulgowy: 12 zł
Bilet rodzinny: 25 zł
Tyski Sport S.A. przygotował również karnety na fazę play off (począwszy od I rundy - ćwierćfinałów). Posiadacze karnetów z sezonu zasadniczego mogą liczyć na zniżki oraz pierwszeństwo przy zakupie karnetów.
Karnet normalny: 110 zł
Karnet ulgowy: 75 zł
Karnet rodzinny: 180 zł
Karnet VIP: 450 zł
Ceny karnetów dla posiadaczy karnetów z sezonu zasadniczego:
Karnet normalny: 100 zł
Karnet ulgowy: 65 zł
Karnet rodzinny: 170 zł
[/quote]
źródło: [url=http://gkstychy.info/hokej/135,wiadomosci/10257,ceny_biletow_i_karnetow_na_faze_play_off_phl_2015_16/][hokej.gkstychy.info][/url]
Podobno mają być karnety na Play-offy,
info od pani z POKu na Kałuzy
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/playoff_2016_ceny_karnetow_i_biletow
:D
No i elegancko! :)
Aż się na karnet skuszę :)
I mamy ustaloną politykę cenową na lata - cena związana z odpowiednią rocznicą :)
Do jakiego wieku dziecko wchodzi za darmo?
I piko bello! Bardzo dobrze, będzie spokój z biletami i nie będzie cyrku w stylu "dziś wieczorem wyszło że jutro jest mecz, i jak ja wszystko poustawiam żeby kupić bilet". Doskonała decyzja Klubu!
Mam tylko nadzieję, że utrzymane będzie prawo do miejsca, ale to już u nas standard, więc jestem przekonany że wszystko będzie naprawdę na tip top :)
Ceny karnetów ekstra :), jednak zapomniano dopisać o zachowaniu miejsca dla dotychczasowych karnetowiczów ! ::o
Jedno co mnie boli, to że Klub zapomniał albo ma po prostu gdzieś nasze małe pociechy na czas półfinałow i finałów ! :X
Cytat z oficjalnej: ([b]bilet ulgowy, wyłącznie dla zorganizowanych grup młodzieżowych[/b] (szkoły, szkółki sportowe, placówki opiekuńczo-wychowawcze itp.)
To co, albo trza za nasze dzieci zapłacić po 20/30 zł za jedno dziecko (ja mam dwoje) za jeden mecz albo niech siedzą w domu ? :(
Dlaczego nie ma biletów ulgowych dla naszych dzieci na półfinały i finały ? :( Albo wzorem Tyszan zróbcie karnet rodzinny ! (tu)
Skoro cena karnetu jest taka jak w Tychach, to jakby cena karnetu rodzinnego była też jak w Tychach, to łykam taki od razu ! 8-)
A czy Twoje pociechy mają stałe miejsca na sektorze F czy też jedno kolanko, drugie kolanko....
A co to ma do rzeczy ? Może jeszcze napiszecie, żeby zwykłe karnety dzieciom kupić ? To nie jest rozwiązanie ! Jak Klub chce mieć w przyszłości coraz więcej kibiców, to trza dbać o nich teraz, jak są jeszcze mali, a nie zrażać do siebie taką polityką biletowo-karnetową !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)