no zobaczymy czy jestesmy juz gotowi strzelić 4rą bramkę czy nadal jestesmy w powijakach
-
-
(WIKTORIA)[1]Lechia-Cracovia 0 : 1
Jakiś bardzo podobny do Przytuły gość pije piwo w knajpie nad Motławą i mówi, że będzie remis.
Pierwsza kolejka albo obfituje w dużą ilość bramek albo w prawie same remisy.
To nie jest zespół nie do pokonania w poprzednim sezonie byliśmy od nich lepsi w Gańsku wygrali tylko dzięki błedowi sędziego a z gry byliśmy lepsi, w Krakowie było 3:2 dla nas i tylko dzięki strzłą życia Grzelaka i Vranesa.
Czyli zostajemy przy swoim Lechia G.- Cracovia 0:3 w drodze po MISTRZA POLSKI 2016 na 110-leci.
betony - WIELKA CRACOVIA 1 - 3
Twarde lądowanie - 3-0 dla Lechii.
skromne 0:1 i 400 zł w kielni ;)
0:3? Należy skończyć wreszcie z tym minimalizmem. Musimy zdobyć co najmniej cztery bramki, inaczej Zieliński do zwolnienia na wczoraj!
paluch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To nie jest zespół nie do pokonania w poprzednim
> sezonie byliśmy od nich lepsi w Gańsku wygrali
> tylko dzięki błedowi sędziego a z gry byliśmy
> lepsi, w Krakowie było 3:2 dla nas i tylko
> dzięki strzłą życia Grzelaka i Vranesa.
> Czyli zostajemy przy swoim Lechia G.- Cracovia 0:3
> w drodze po MISTRZA POLSKI 2016 na 110-leci.
Nie no bez jaj, owszem betony strzeliły bramkę po ewidentnym spalonym, ale lepsi to nie byliśmy tym meczu.
Optymizm i wiara ;) Ja chciałbym ,aby gra Pasów nie przyniosła nam wstydu:D
dddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 0:3? Należy skończyć wreszcie z tym
> minimalizmem. Musimy zdobyć co najmniej cztery
> bramki,
O tym nie pomyślałem, że w nowym sezonie rozpędzone "pandolino" zacznie od wyższego C
W sumie to czemu nie, golic frajerów po 4..5 do zera..;)
Czasy kiedy z "wsiami' było nie łatwo o wynik odeszły chyba do lamusa.
Lechia to cieniasy na przeciwko Cracovi - to jest oczywista oczywistość.
O wygraną jestem nadwyraz spokojny kwestia ile pykną...;)
Skład wg. Przeglądu Sportowego:
Pilarz- Wołąkiewicz Polczak Sretenović Deleu- Dąbrowski Covilo Rakels Budziński Wójcicki- Jendrisek
Budzinski i Covilo na lawce zaczynaja, wyglada na to ze sie nie wykurowali :(
80. K. Pilarz
21. H. Wołąkiewicz
3. S. Sretenovic
24. P. Polczak
26. L. Deleu
10. M. Cetnarski
14. D. Dąbrowski
92. D. Rakels
67. B. Kapustka
22. J. Wójcicki
62. E. Jendrisek
Czyli Lewa Hubcio z Rakelssem a na prawej Deleu z Wojcickim czyli tak jak pisalem od dawna. Konserwo widzisz wyszlo na moje ;)
Oby nie za brakło nam Miro na defensywnym.
Chlopaki wie ktos czy da rade zobaczyć mecz na telefonie z androidem? Z gory dzieki
remis będzie sukcesem :)
Liczyłem na remis,ale...https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11760263_868700153212550_7186666068566093615_n.jpg?oh=effcde6d5a8ff41c9500d4bf81f879c3&oe=5612C641 więc pasuje to wygrać :) zresztą,jeśli nie z betonami,to z kim? ;) B)-
Węgrzyn kutas, szmaciarz. Nie liczę na puchary, ale jak ktoś szanuje tą kurwę z nosem Guliwera, to ma coś z deklem. Ad vocem komentarza w studio nc+
Tak się składa,że Węgrzyn ma nos Obelixa ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)