Szybko, łatwo i przyjemnie .(:P)
-
-
(WIKTORIA)[1]Lechia-Cracovia 0 : 1
Czyli kibice Lechii będą się bawić tylko we własnym towarzystwie, bo nie zdążą się przygotować na przyjęcie kibiców Pasów. Tak, tak mieli podstawy, bo nie było 14 dni ponoć, ale gdyby tylko chcieli to pewnie nie byłoby problemu. Widać nie chcieli jednak. Oby bawili się jak najgorzej.
Go Gdańska jedziemy bez Wdowiaka, Zejdlera,Jaroszyńskiego i Stępniowskiego.
Ostatni wywiad z trenerem Jackiem Zielińskim!
Tyle konkretów dawno nie słyszałem,Sama esencja.Z kimś takim jak nasz trener Pasy mają duże szanse na pierwszą ósemkę.O dalszych planach nawet nie smiem myśleć.Może dożyję mistrza ekstraklasy.Pasy!!!!!!!!!!
Szkoda,że bez Jaroszyńskiego!Widzę w nim potencjał.Trzymaj się chłopie.
Czyli Wołąkiewicz na LO. Nie wiem czy to taki dobry pomysł. Wg mnie nienajlepszy. Szczególnie jeśli coś zawali i na początku będzie spalony, a na ŚO mógłby się prezentować dużo lepiej. No i wtedy Rymaniak jest jedynym zmiennikiem na stoperze.
Jeszcze piłki nie kopnął a już analizujemy że coś zawali? Gość jest 5 razy pewniejszy niż Marciniak w najlepszej formie zatem jestem spokojny o to że kopać po czole się nie będzie a błędy zdarzają się każdemu.
Wszystko jutro wyjdzie " w praniu " .
Remis na inaguracje bedzie ok
Sędzią tego spotkania będzie Szymon Marciniak :)
Lechia Gdańsk - Cracovia, godz. 20:30, sędzia: Szymon Marciniak (Płock).Dobry sędzia.
Patrzę na jego statystki z zeszłego sezonu, i wynika z nich, że sędziował nam najwięcej razy spośród pozostałych drużyn ekstraklasy bo aż 9...Drugi pod tym względem jest Lech (8 spotkań). W meczach sędziowanych przez arbitra z Płocka wygraliśmy pięciokrotnie , trzy razy spotkania kończyły się remisem i tylko raz przegraliśmy...
dla nas bardzo dobry, dla betonów wprost przeciwnie
Bardzo dobry sędzia.
quentin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jeszcze piłki nie kopnął a już analizujemy że
> coś zawali? Gość jest 5 razy pewniejszy niż
> Marciniak w najlepszej formie zatem jestem
> spokojny o to że kopać po czole się nie będzie
> a błędy zdarzają się każdemu.
LO to nie do końca jego pozycja. No, ale zobaczymy jak to wyjdzie.
Każdy punkt będzie na wagę złota. Niestety nauczony doświadczeniem z "X" sezonów nie jestem wielkim optymistą. W dodatku w Gdańsku sypnęli kasą i zbudowali ciekawy zespół, ale, szczególnie na początku sezonu, może brakować im jeszcze zgrania. Zobaczymy :)
jako, że nie dane nam będzie zobaczyć meczu na żywo pozostaje tv
20:00 Lechia Gdańsk - Cracovia, CANAL+ SPORT
komentują: Marcin Rosłoń, Krzysztof Przytuła
Jeżeli w Gańsku podniecają się że najlepszy transfer to Michał Mak to chyba nie są tacy mocni.
Prosze bardzo!! Szewczyk w 18na Betonowych kondonow!
Brawo dla mlodego!!
Będzie dobrze!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)