Wygląda jakby ten czas który spędził poza Polską przechlał pod ichniejszą Biedronką. Mimo wszystko powoedzenia, mam nadzieję że się przyda.
-
-
Hubert Wołąkiewicz
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mi? Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > powodzenia. Ciekawe jak to jest debiutować
> > przeciw swoim :? ?
>
> Z Lechem gramy na początku czy coś przeoczyłem?
> ;)
przeoczyłeś. Kukiz układał listy wyborcze. Dla takiego geniusza jak ty byłaby jedynka::o
Miś, czy musisz być tak sarkastyczny? (kobieta odeszła od Ciebie? czy ZUS rentę Ci cofnął ? ;)
Gdzieś się określił jako zatwardziały beton? Bo ja też przeoczyłem te jedynki ;)
Mi? Napisał(a):
> Aston1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> > Z Lechem gramy na początku czy coś
> przeoczyłem?
> > ;)
>
> przeoczyłeś. Kukiz układał listy wyborcze. Dla
> takiego geniusza jak ty byłaby jedynka::o
Cholera, nawet przed Bońkiem? Fiu, fiu.
quentin Napisał(a):
> Gdzieś się określił jako zatwardziały beton?
> Bo ja też przeoczyłem te jedynki ;)
Wręcz przeciwnie, odchodził stamtąd mocno skłócony, ponadto ani się nie wychowywał piłkarsko na Pomorzu, ani nie mieszkał itd.
Powodzenia!
szuwarek Napisał(a):
> Miś, czy musisz być tak sarkastyczny? (kobieta
> odeszła od Ciebie? czy ZUS rentę Ci cofnął ?
> ;)
Jasiu - powody do wkurzenia mam, ale akurat nie te, które wy:PPISałeś :S
Ale w tym przypadku jest inaczej: jak się kiedyś Jasiu kiedyś czepiłem ciebie delikatnie, toś kur.wicy dostał )a ja tygodniowego ignora :D) . A skoro taki jeden od kilku miesięcy czepia mnie się chamsko o każde słowo (czego może nie zauważasz, bo nie Ciebie to dotyczy), więc odpłacam mu pięknym za nadobne. Nie moja wina, że ma ból pewnej części ciała, bo zamiast jak ludzie inteligentni zaprotestować przeciw popisowi przez dopisanie na karcie np. Wiedźmina - zagłosował na degenerata, i teraz wstyd mu jak się mu to przypomina (na marginesie: czepiać się zaczął długo przed wyborami)
ale, żeby nie było mnożenia oftopowych postów
Aston, przed rudym to jest taki jeden nasz kolejny transfer (już mi się naraził ;)
[url=http://www.krakow.sport.pl/sport-krakow/1,115699,18122020,Ariel_Wawszczyk_blisko_Cracovii.html#BoxSportLink][u] patrz zdjęcie [/u][/url]
"Jak Kali ukraść komuś krowa to być dobrze, a jeśli Kalemu ktoś ukraść krowa to być źle"?;)
- do PIS-u mi dalej aniżeli do Termalicy;)
- ignora przyjmie z godnością ?
- na zgodę;) obstawiam browara - wybierz jakiego chcesz!
Olaboga, z pewnością już na tym zdjęciu spiskują jak tu udupić Cracovię
Powodzenia!
Samych SUKCESÓW !!!
No trudno skoro już jest to przed zesłaniem do drużyny rezerw trzeba mu dać pograć z 10 minut w jakimś mniej ważnym meczu.
Żartowałem;) .
Jak już jesteśmy po tej samej stronie barykady to wypada życzyć nowemu zawodnikowi samych sukcesów!
Transfery są prawie tak samo ważne jak wygrywanie meczów, byznes musi się kręcić!
Daj z siebie wszystko i powodzenia w Pasach! :)
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ekstraklasa,hubert-wolakiewicz-pilkarzem-cracovii,artykul,578259,1,1059.html
Według mnie to bardzo dobry transfer. Powodzenia! :)
Mam złe przeczucia co do ciebie.Mam nadzieje że się mylę.
Powodzenia :)
Witam i powodzenia.
Pytanie - lewa strona czy zmiennik dla środkowch ?
Oczywiście.
dla mnie to taki drugi Rymaniak. Tefal pewnie powie, że Rymaniak to kawał piłkarza ale .. nie :)
tak czy inaczej czysta karta. a skodo juz transfer to i spore nadzieje. jak zawsze. nieraz bez pokrycia ale jednak
dawaj
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)