Harmonogram:
22.06.2015 - Początek przygotowań, trening przy ulicy Wielickiej
23.06 - 26.06.2015 - Treningi w bazie szkoleniowej przy ulicy Wielickiej
27.06.2015, 17:00, Wolbrom - Sparing z Banikiem Ostrawa
28.06 - 6.07.2015 - Zgrupowanie w Zakopanem
1.07.2015, 16:00, Bytca - Sparing z MFK Kosice
4.07.2015, 17:00, Poprad - Sparing z Zemplinem Michalovice
07.07.2015, 17:00, Wielicka - Sparing z MFK Ruzomberok
10.07.2015, 20:00, Kałuży 1 - Sparing z Ruchem Chorzów
-
-
Przygotowania do rundy jesiennej 15/16 - obozy,sparingi, treningi, etc.
Wolfsburga Klich załatwił?
Bardzo krótkie przygotowania, niecałe 4 tyg. Może nie stracą formy przed nowym sezonem :P
Renowacja czy wymiana murawy na Kałuży?
Na konferencji Trener mówił o renowacji, ale jak jest naprawdę to nie mam pojęcia.
16 dni później
hop ...
jakieś newsy?
jak tam po urlopach?
Murawa położona na otwarcie wytrzymała bez bólu więcej, niż to nieporozumienie, które mamy obecnie. Kto kładł pierwszą murawę po remoncie w 2010?
-Robert- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hop ...
>
> jakieś newsy?
>
> jak tam po urlopach?
Dopiero za tydzień z hakiem wyjeżdżam :)
[i]Już 12 lipca "Pasy" zagrają z Wolfsburgiem, wicemistrzem Bundesligi Od środy będzie można kupować bilety na to spotkanie. Drogi pozyskania wejściówki są dwie - za pośrednictwem portali: www.booklik.com oraz www.ebilet.pl, a także, bądź w kasach stadionu Cracovii (codziennie w godz. 12 - 20). Organizatorzy przygotowali dla kibiców 5 kategorii w bardzo przystępnych cenach: Kategoria Premium (130 zł), Kategoria I (80 zł), Kategoria II (60 zł), Kategoria III (45 zł) i Kategoria IV (35 zł ? kibice Cracovii).[/i]
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3909439,bilety-na-mecz-cracovia-wolfsburg-od-srody-w-sprzedazy,id,t.htm
https://www.ebilet.pl/mapa.php?id=98210
Mapka podziału i cen biletów
Na dzisiejszym treningu obecnych 15 zawodników z pola i 4 bramkarzy. Nieobecni to Covilo, Buba, Deleu i Rakels. Po dzisiejszym treningu bramkarskim mam pewne wątpliwośći, czy oby na pewno Sandomierski ma zmusić Pilarza do wyższego poziomu? coś mi sie wydaje, że to może być odwrotnie :S
O której jutro trening na Wielickiej?
szuwarek Napisał(a):
> Na dzisiejszym treningu obecnych 15 zawodników z
> pola i 4 bramkarzy. Nieobecni to Covilo, Buba,
> Deleu i Rakels. Po dzisiejszym treningu
> bramkarskim mam pewne wątpliwośći, czy oby na
> pewno Sandomierski ma zmusić Pilarza do wyższego
> poziomu? coś mi sie wydaje, że to może być
> odwrotnie :S
tak słabo się prezentuje rzeczywiście?
Z Banikiem w Andrychowie
paluch Napisał(a):
> Z Banikiem w Andrychowie
raczej przy Wielickiej
W Dzienniku Polskim jest napisane że w Andrychowie.
http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/3908995,trener-zielinski-potrzebuje-jeszcze-dwoch-pilkarzy,id,t.html
a skąd takie info Szuwarku ?
Od Tomka S.
to super, bo się wybierałem do Andrychowa a tak to na miejscu :) Osobiście, uwielbiam oglądać mecze na Wielickiej, jest tak klimatycznie :)
Po tych deszczach i imprezie boisko jest w dobrym stanie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)