W każdym z 9, 10 dopiero będzie. :) Tyle, że w 7 z tych meczy Kapustka grał obok Budzika, nie zamiast niego. Tu widać różnicę w koncepcji między trenerami, ale to inny temat oczywiście.
Swoją drogą mecze, gdzie grali obok siebie od 1 minuty:
Lechia 0:1
Górnik 1:2
Podbeskidzie 1:1
Lech 0:0
Łęczna 1:2
GTS 1:2
Ruch 0:3
5 porażek, 2 remisy, 0 zwycięstw... wg statystyk Zieliński ma rację, że nie posyła w bój obu jednocześnie.
-
-
[31]Cracovia-GKS Bełchatów 1 : 1
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
.... Dla mnie oczywista zmiana i bardzo bylbym negatywnie
> zaskoczony gdyby trener kurczowo trzymal sie
> zwycieskiego skladu.
Przypominam, że zwycięstwo nastapiło po wywaleniu z boiska słabego budzika.
Zwycięski skład to ten z Kapustką.
Jeśli budzik nie zagra to bardzo dobrze - duże wzmocnienie drużyny bez niego
Kapustka i Zjawinski w pierwszym skladzie, dodatkowo na lawke trenerską wraca Podolinski.
[url=https://pbs.twimg.com/media/CEp0sn3UkAAm66M.jpg:large]foto[/url]
O w pizdziu, no to porażka ?
Duch Roberta a raczej zmora powróciła ? ;)
Uraz na Jendriszku był po jego frajerskim strzale
Cofam to :D
Brawo Jendrisek
o Chrystusie Panie.....
Najważniejsze że po 1 połowie jest do przodu. W drugiej połowie szybka bramka/dwie tak jak Lech wczoraj i sprawdzajmy w składzie Szewczyka, Panka, Zejdlera..
Jak na razie to prosimy się w 2 połowie o wyrównanie.
pluton Napisał(a):
> Jak na razie to prosimy się w 2 połowie o
> wyrównanie.
Mówisz masz
i jest wyrównanie, szkoda, ze akurat Covilo zawalił. Mam tylko pytanie, czy jednak nie powinien zostac odgwizdany spalony, skoro zawodnik na spalonym zaczął biec do piłki i mimo wszystko w jakiś sposób zaangażował naszych obrońców??
na początku pokazaliśmy niezłą jakość, ale potem jakość poszła się... przejść i wróciła stara pyta. nie dobiliśmy rywala, choć sie o to prosiło, no i mamy dupiany wynik.
hah, gdyby Jendrisek wykorzystał setke na początku to byłaby 2 i spokój :D
Co za cioty.. 4 min. do konca...
I znowu ten minimalizm ... strzelamy 1 bramke i pozniej 0 niczego .. a mozna bylo przeciwnika dobic i miec praktycznie pewny byt. 1 ptk z najslabsza druzyna w lidze jeszcze u siebie to niestety porazka.
i nie zmienia się nic...
Bardzo szkoda.. tym bardziej, że chłopaki pokazali dziś niezły poziom. Nie ma co winić Covilo, bo to On niósł wiele razy Cracovie i dawał zwycięstwo. Oby go to tylko bardziej zmotywowało do pracy.
pluton Napisał(a):
> Jak na razie to prosimy się w 2 połowie o
> wyrównanie.
Komentarz napisałem w przerwie. Gdyby trener Zieliński nie popełnił tego karygodnego błędu (od samego początku cofnięcie się do obrony) wygralibyśmy. Trudno. Za tydzień trzeba zlać Łęczną, bo to jest jeden z 3 klubów, których naprawdę nie chcę widzieć w extraklasie.
Zagraliśmy słabo z najsłabszą drużyną w lidze. Nie mogę patrzeć na ten brak walki przy 1:0. Minimalizm, jak ktoś napisał. Stracone 2 punkty, których łatwo w innych meczach nie będzie zdobyć. Takie mecze dołują mnie równie bardzo jak gładkie 0:5.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)