ja tego nie sugeruje. natomiast retoryka jest taka ze my wywiesilismy haniebną oprawę a biedna pogoń się zdenerwowała (co zrozumiałe ! haha) i poszły race. my jestesmy winni i zamykają nam stadion.
kto siedzi w tej komisji ligi? zna kazdego zabitego kibica z każdego zakątku kraju? kto mi chce wmówić taką bajeczkę?
-
-
Stadion Otwarty!!!
My nie mamy zarządu :) A przynajmniej takiego co mysli o klubie.
Ciekawe czy klub wyciagnie kase od ochrony za wpuszczenie rac na stadion. Tutaj pewnie Tabisz bedzie mial wiecej ochoty do wykazania sie.
kuurwa mac czy w tym klubie jest cos normalne??? przeciez to chore czlowiek nie moze spokojnie wejsc na to jebane forum zeby sie dowiedziec co sie dzieje, strach zagladac doslownie bo ciagle sie cos ppierdoli.
pogon tlumaczaca sie tym to jakas paranoja, mieli przygotowane race na wypadek gdyby sie zdenerwowali?? Santo ma racje, skad taka wysublimowana interpretacja, za niedlugo bedzie ze ktos na sektorowce wygladal jak X (wstaw jakakolwiek postac zakazana) i ciach, KL moze sie na nas zessrac a klub nie zrobi nic. paranoja
i znów nie zobaczymy 5:0 ze spadkowiczem :(
K.u.r.w.a. Czy niektórzy nie mogą zrozumieć że taka szmata to hańba dla Cracovii. Lepiej p.i.e.r.d..o.l.i.ć coś o jakiejś komisji czy Pogoni. Co się wtedy stało to się nie odstanie ale co ma wspólnego z tym Cracovia?
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja tego nie sugeruje. natomiast retoryka jest taka
> ze my wywiesilismy haniebną oprawę a biedna
> pogoń się zdenerwowała (co zrozumiałe ! haha)
> i poszły race. my jestesmy winni i zamykają nam
> stadion.
>
> kto siedzi w tej komisji ligi? zna kazdego
> zabitego kibica z każdego zakątku kraju? kto mi
> chce wmówić taką bajeczkę?
Zgłoś kandydature mamusi do Komisji Ligii skoro jej się nekro oprawa spodobała . Będzie można jej wcisnąć każdy farmazon i żaden stadion nigdy nie będzie zamknięty .
Kara być może jest za duża ( w najgorszym razie powinni zamknąć D ) , ale sami się głupio podłożyliśmy .
Pogoń nie dostała żadnej kary finansowej a my 40 tysięcy.. No to jest ku rwa śmieszne.
Ku**A raz na nowym stadionie chciałbym wykorzystać ten karnet tak jak trza...
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> zapytałem właśnie matkę co sądzi o tej
> oprawie i wcale nie wiedziała co było
> przesłaniem. mówi, że ładna. z kogo robisz
> idiote scot??
>
> jakis bufon z komisji ligi wie co bylo przeslaniem
> ale z kibice.net
>
> przeciez to smieszne
Skończony idiota.
Czekam kiedy za race, burdy i chamstwo (czego przecież na tym po-ubeckim mateczniku nigdy nie brakowało) zamkną stadion gts-u? Oczywiście to pytanie retoryczne bo taka sytuacja nigdy nie nastąpi - wszak żyjemy w chorym kraju gdzie nie ma równości wszystkich podmiotów wobec prawa Są równi i równiejsi. Nie chcę już wspominać o zranieniu przez kiboli gts-u na derbach w 2006 przy R22 drugiego trenera Cracovii Ćmikiewicza czy pobiciu piłkarzy Arki - ale np. pół roku temu kibole Legii odpalili race na R22 i co? czy stadion gts-u został zamknięty?
Który to już raz zamyka się stadion Cracovii? A tym razem za burdy, które wywołali przyjezdni kibice. Szczyt absurdu i niedorzeczności.
Innymi słowy: gdyby kibice Pogoni powyrywali krzesełka i zaczęli nimi rzucać w kibiców Cracovii (na przykład w sektor rodzinny) to też byłaby winna Cracovia. Albo gdy do twojego domu włamie się bandyta to policja ukarze ciebie a bandycie tylko pogrozi palcem.
Ta decyzja komisji ligi pasuje jak ulał do przysłowia [b]"kowal zawiniła a cygana powiesili"[/b].
[b]Ciekawe czy od tego kuriozalnie cynicznego postanowienia można się jeszcze odwołać?[/b] .
Sprawa kuriozalna.
Kibice Pogoni rzucają racami ( jak je przemycili, hm???), a nam zamykają stadion, chore.
Z drugiej strony transparent 1-0 był dla mnie niesmaczny. Nie powinniśmy tego ciągnąć - do niczego to dobrego nie prowadzi. Kara finansowa oki, mogli się do tego doczepić, ale zamykanie stadionu - przecież kibice Cracovii nie przerwali mecz.
Ch.uj z zamknięciem stadionu. Szkoda tylko , że na tak ważny mecz. Problem jest taki , że kibicowsko sięgamy dna. Zaśpiewaliśmy w Chorzowie piłkarzykom "taki ch...". Teraz "taki ch..." należy się nam , kibicom. Co zrobi Pogoń trąbiły fora od tygodnia przynajmniej. Można było się do tego przygotować. Zrobić jakąś odpowiedź na miarę klubu , któremu kibicujemy. W dupie mam co zaczęła Pogoń. My jesteśmy Cracovia. Dla wielu ludzi z D to pewnie abstrakcja bo w 93 nie było ich na świecie. Ale... zresztą szkoda słów... Mam wrażenie czytając takie wpisy jak Santo , że ewolucja zaczyna się cofać. Za chwilę chwycimy kijje i wleziemy na drzewa... Gdzie jest rozum? Nie ma nie ma go...
Farciarz2 - orzeczenie Komisji Ligi jest nieprawomocne . Można się od niego odwołać do Najwyższej Komisji Odwoławczej działającej przy PZPN-nie .
Jeżeli klub złoży odwołanie / a mam nadzieję że tak będzie / to być może jednak obejrzymy mecz z Bełchatowem bo w komunikacie nic nie pisze o nadaniu decyzji rygoru natychmistowej wykonalności . A do czasu meczu z Bełchatowem (29 kwietnia) raczej NKO nie rozpatrzy odwołania . Ewentualnie jak NKO utrzyma orzeczenie KL w mocy to nie obejrzymy któregoś kolejnego meczu z rundy finałowej .
A mnie ciekawi czy którykolwiek z tych co powiesił te żenujące szmaty był wtedy w Chorzowie , wątpie czy byli wtedy na świecie . Ja wtedy byłem i coś zrozumiałem.
I jeszcze jedno . Jak klub będzie pisał odwołanie to niech napiszą że wyrażają ubolewanie , że sie odcinają od tego typu zachowań , że dołożą wszelkich starań żeby sie to nie powtórzyło i ble ble ble . Żeby tylko nie pisali jakiś bredni takich jak Santo , że kibice chcieli sobie coś zjeść i oprawa była skierowana przeciwko cateringowi bo wtedy to nas totalnie wyśmieją i kary napewno nie zmniejszą .
TO SĄ JAJA!!
Pogon to płaczące baby.
Komisja Ligi ułomne betony.
O czym piszecie ? karze? Brylujemy tylko ostatnio w oprawach o zabiciu przeciwnikow!!! NIE W PILCE.
Nazwijcie to jak chcecie - w tym najlepiej czuje sie nasza grupa kumatych. ....ZALOSNE
Oglądając mecz z Japonią w Arenie, dostałem sms-a, że k.urwy zamknęły nam stadion.
Pomyślałem, że k.urwy to przesadne określenie, wystarczy debile z sektora D.
Dopiero później zajarzyłem o co chodziło nadawcy, ale pierwsza myśl zawsze jest najlepsza.
Jak to szło "jesteśmy Cracovia i na nikogo się nie oglądamy"?
Uważam, że kara dla s(o)prawców jest za niska, natomiast odpowiedzialność zbiorowa jest skandalem.
Księgowy nie reagował, bo pewno przyoszczędzi na ochronie.
Panowie choć nie wiem co by było na tym kawałku opravy, nie powinno się zamykać CAŁEGO stadionu.
Nie miałbym nic przeciwko temu gdyby za takie wyczyny karano wszystkich sprawiedliwie. Tymczasem cokolwiek się nie stanie zawsze zamyka się stadion Cracovii (praktycznie w każdym sezonie)- albo na wniosek wojewody albo policji albo komisji ligi. Ile razy zamykano stadion Cracovii a ile np. gts-u i to pomimo skandali na R22 , które były jeszcze bardziej niebezpieczne jak odpalenie w zeszłym roku rac z kawiarenki klubowej celując nimi w trybuny. Napis choć haniebny (i który z całą mocą potępiam!) nie stanowi zagrożenia dla zdrowia i życia uczestników imprezy masowej, natomiast rzucane race przez kibiców Pogoni już tak. A jednak ukarano bardzo surowo Cracovię a Pogoń wręcz symbolicznie.
Dlatego pytam jeszcze raz: [b]czy od tej skrajnie absurdalnej decyzji komisji ligi można się odwoływać?[/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)