Dzięki Trenerze :)
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
DZIĘKUJĘ TRENERZE ! Niech Pan prowadzi drużynę wciąż ku sukcesom :) Wierzyć się nie chce, że potrafił Pan z tych zawodników tyle wyciągnąć. Jestem nieprawdopodobnie zadowolony :)
Brawo trenerze!!!!! Jest Pan WIELKI
Wielkie dzięki Trenerze, dla Pana i całej drużyny, za najlepszy sezon w dłuuugiej już historii mojego kibicowania Cracovii (lada moment 35 lat).
50 meczów w tym ponad połowa zwycięskich, prawie 100 bramek w tych meczach, widowiska, puchary, zabrakło tylko tego medalu, ale to nic. Niech dzień dzisiejszy będzie punktem wyjścia do jeszcze lepszej przyszłości. Ten sezon odkreślił grubą kreską czasy garbatej doli i zaczął coś nowego. Pan jest ikoną tego nowego, tak jak Profesor i Paweł Misior są ikonami czasu odrodzenia.
(WIKTORIA)
DZIĘKUJEMY!!!
Nasz najlepszy trener w XXI wieku!
Dziękuje Panie Jacku za wspaniały sezon, udanego urlopu i czekamy na więcej!
Dziękuję za to co Pan robi w Cracovii i proszę o więcej.
Wierzę że jest Pan w stanie zdobyć z Cracovią Mistrzostwo Polski a ja tego doczekam.
Nie przypuszczałem, że możemy zagrać taki MECZ, bez Dąbrowskiego i Covilo.
Profesorze nie zepsuj tego. Mamy TRENERA !!!
[b]Panie trenerze jest Pan wielkim fachowcem - bardzo dziękuję za ten sezon![/b] :)
za awans do el. LE, za Derby, za ChorzówX2, za LechięX3, za 5-2 z mistrzem Polski
aż szkoda marzyć, co by było gdyby został w zimie z nami Rakels, kontuzja na wiosnę nie wyeliminował Dąbrowskiego...
Mam nadzieje, że profesor Filipiak pozwoli Panu zbudować tutaj potęgę na miarę swego czasu Pańskiego autorskiego Lecha :)
Jeszcze raz dziękuję za te emocje
i powodzenia na europejskich salonach :)
Panie Trenerze!
Pięknie Panu dziękuję za emocje do końca sezonu i zajęcie wysokiego, czwartego miejsca. Wiem, że jest Pan ambitny i w przyszłym sezonie powalczy Pan o coś więcej. Chcąc nie chcąc stał się Pan Pasiakiem i nic już tego nie zmieni. Tchnął Pan życie i wolę walki w Naszą Drużynę, Klub i Kibiców, za co Panu serdecznie dziękuję. Proszę o jeszcze... :)
Jeszcze niech tchnie w Profesora :)
Teraz szykuje sie znacznie trudniejszy sezon bo kibice beda oczekiwali podium a do walki o tytul powroca lech i wisla krakow. Oby trener wytrzymal jeszcze wieksze cisnienie. Powodzenia!!
Dziękuję za wszystko !!!
Wszedł Pan na pierwsze miejsce najlepszych trenerów jacy byli w Cracovii odkąd jestem jej kibicem tj. od 19 września 1982r.
Życzę Panu , sobie i innym Pasiakom, aby przyszły sezon umocnił Pana pozycję w rankingu.
tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dziękuję za wszystko !!!
>
> Wszedł Pan na pierwsze miejsce najlepszych
> trenerów jacy byli w Cracovii odkąd jestem jej
> kibicem tj. od 19 września 1982r.
> Życzę Panu , sobie i innym Pasiakom, aby
> przyszły sezon umocnił Pana pozycję w rankingu.
Przed Zielińskim był Michał Matyas (Myszka), ale to było dawno, lata 60/70.
piotrek67 Napisał(a):
> Jeszcze niech tchnie w Profesora :)
To prawda. Trener zadanie wykonał, teraz czas na Profesora :D
Chwostek Napisał(a):
> tomecki Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dziękuję za wszystko !!!
> >
> > Wszedł Pan na pierwsze miejsce najlepszych
> > trenerów jacy byli w Cracovii odkąd jestem
> jej
> > kibicem tj. od 19 września 1982r.
> > Życzę Panu , sobie i innym Pasiakom, aby
> > przyszły sezon umocnił Pana pozycję w
> rankingu.
>
> Przed Zielińskim był Michał Matyas (Myszka),
> ale to było dawno, lata 60/70.
Dlatego napisałem, od 1982 roku, wcześniej nie mam prawa pamiętać ;)
Dziękujemy i prosimy o więcej , powodzenia w dalszej pracy w Cracovii .
Dziękuję!
Dziękuje
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)