Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na razie wyglada ,że Florian>Rymaniak a
> Bułgar
Khalid Napisał(a):
[i]Piast gra sparingi a nasi kopia z amatorami się po kościach albo i nawet lepiej[/i]
Chyba Kubuś kogoś znowu zwymyślał przez telefon, albo chciał natrętnie hotel za półdarmo. No to Kubusiowi pokazali. Mam nadzieję, że to farmazon i się mylę.
jeszcze nie widziałem tak zdenerwowanego Naszego Trenera jak w ostatnim wywiadzie.Oby tylko to się nie odbiło na psychice zawodników,ale myślę ,że Trener sobie poradzi i nie znadziemy się w sytuacji,że "nec Hercules contra plures"
Bo w końcu zrozumiał, że w Cracovii nie chodzi o wynik sportowy, tylko o podniesienie wartości spółki.
A że przy okazji, trafi się czasami skutecznie i przyjemnie dla oka, grający zespół, który chwilowo zajmuje trzecie miejsce. No to co ? Fajnie, po prostu.
Szkoda mi Pana Jacka,chyba sobie w końcu uświadomił jaki chaos panuje w naszym klubie.
Nasz trener doświadczył tego co Jego poprzednicy .Niestety .
Proszę was nie przeżywajcie już. Bo aż się odechciewa od tego biadolenia. To nie wina klubu że organizator obozu nie wywiązał się z obietnic.
Niby nie, ale skąd wiesz, czy nie pożydzili na organizatorze właśnie, biorąc najtańszego?
Albo coś kręcili przy wypłacie wynagrodzenia, wiec się organizator obraził? I nie pisz, że to w realiach MKS niemożliwe.
janczer Napisał(a):
> Niby nie, ale skąd wiesz, czy nie pożydzili na
> organizatorze właśnie, biorąc najtańszego?
> Albo coś kręcili przy wypłacie wynagrodzenia,
> wiec się organizator obraził? I nie pisz, że to
> w realiach MKS niemożliwe.
A co Ty wiesz o realiach?
Została zapewne wybrana oferta, którą przesłał organizator.
W niej zawarte były wszystkie szczegóły i cena.
Klub wraz ze sztabem zaakaceptował i wybrał ofertę.
Teraz jest tylko dochodzenie swoich praw - niezgodność usługi z umową.
Marna pociecha
Nie wiem tylko, czy takie słowa świadczą jedyni o wypowiadającym je. Polacy używają takiego zwrotu często, on jest mocno zakorzeniony w historii, literaturze.
Wychowanie to rownież nabywanie stereotypów. Gdy dojrzewamy powinniśmy dokonać oceny, których powinniśmy się wyzbyć, a ktore z nami pozostaną. To chwila podjecia świadomej decyzji, czy chcemy być postrzegani poprzez pryzmat słów takich jak "pożydzić". No chyba, że używamy ich w pełni świadomie.
Jedno jest pewne :trener nie jest zbyt szczęśliwy....! Brak mocnych sparingpartnerów i wzmocnień ....gdy inni ostrzą szable ...:D
Chciałbym wierzyć ,że będzie OK!
Co do organizatora: z tego co wiem mieliśmy tego samego organizatora co Piast, im sparingpartnerzy wypalili, a nas wydymali.
Zibiland Napisał(a):
> Jedno jest pewne :trener nie jest zbyt
> szczęśliwy....! Brak mocnych sparingpartnerów i
> wzmocnień ....gdy inni ostrzą szable ...:D
> Chciałbym wierzyć ,że będzie OK!
Odszedł TYLKO Rakels - Pilarz i Rymaniak to goście póki co z ławki, choć Krzyśka mi torchę żal.
Przyszedł skrzydłowy za Rakelsa który na dodatewk umie walnąć z wolnego, stoper oraz dwóch młodych - perspektywicznych w tym chłopak z Chelsea. Skoro przy Zielińskim odpalił Rakels to może odpali Wdowiak, Zjawiński czy Buba?
Zjawiński nie odpaliłby nawet gdyby był petardą albo sztucznym ogniem. Dajcie już temu spokój
Wierzysz, że Zjawka będzie mieć spokój? Zwłaszcza teraz, po odejściu Rymana? :D
bastardKSC Napisał(a):
> Co do organizatora: z tego co wiem mieliśmy tego
> samego organizatora co Piast, im sparingpartnerzy
> wypalili, a nas wydymali.
nie do końca, jeden sparing mieli przełożony, a potem odwołany.
To teraz trzeba wyciągnąć kasę od organizatora za niedotrzymanie warunków umowy i kupić za nią tych 3-ech zawodników. :)
Ktoś zna nazwę agencji która odpowiadała za nasze sparingi?
dangorka Napisał(a):
> Ktoś zna nazwę agencji która odpowiadała za
> nasze sparingi?
"Wenus":):):)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!