dddarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Niestety tak długo jak mają Nikolica, będą
> takie mecze wygrywać mimo grania pyty. Dlatego
> tak ważny dla i nas byłby porządny napastnik.
Guzik prawda. Bramka maksymalnie z czapki, a poza tą jedną akcją Nikolic nie grał NIC
-
-
JACEK ZIELIŃSKI - treningi, taktyka, musi odejść lub nie, itp.
Ale jedną akcję zrobił..
gargamel9998 Napisał(a):
> Ale jedną akcję zrobił..
Tak. NA 2-0 w 93 minucie, gdzie Wiśle było wszystko jedno czy będzie 1-0 czy 2-0 dla Legii
A kluczową bramkę na 1-0 strzelił miś Colargol
Eredinie, chodzi o to, że był tam, gdzie miał być i dołożył nogę tak, jak miał dołożyć. To w zupełności wystarczy, żeby w tej nędznej ekstraklasie nastrzelać dwadzieścia bramek, ale jakimś cudem to przerasta większość naszych ligowców.
On nie musi cały mecz biegać, tak jak nie biega Cetnarski i tak jak nie biegał Stoiczkow.
Nie pierdolcie, że Nikolić przychodzi do nas albio (tfu, tfu) Zieliński do cwelki
leszeczku, wbrew pozorom to na temat, a konkretnie w temacie tego napadziora, którego nam Zieliński znalazł i do którego Tabisz będzie się w zimie uśmiechał. ;-)
Bardzo fajne zachowanie Zielińskiego w sprawie Siarki. Naprawdę, szacunek.
Aston1906 Napisał(a):
> A kluczową bramkę na 1-0 strzelił miś Colargol
Strzelił. I to Nikolic. Ale mnie chodziło o coś innego. Pasy grają dobrze i remisują BO NIE MAJĄ TAKICH AKCJI. A Legia ma :)
6 luty sparing z MFK Zemplín Michalovce -
ostatni sparing przed rundą wiosenną na Kałuży.
eredin ja chce napadziora co nie gra nic i ma 20 bramek w 19 meczach, powiem więcej jakby grał w Cracovii to by miał ze 30 ;), Legia ma tyle punktów ile ma nie dlatego że MAJĄ TAKIE AKCJE, ale dlatego że taki Nikolić jak ma 2-3 to ZAWSZE coś wsadzi a taki np. Erik już niekoniecznie. Obie drużyny mają w tym sezonie akcje (chyba ilość goli Cracovii nie wzięła się z przypadku lub co zabawniejsze z faktu że mamy 100% skuteczności), ale to właśnie resortowi mają napastnika pełną gębą a to że są mecze takie jak ten ostatni że nie idzie, to właśnie napadzior z wysoką skutecznością zapewnia punkty. Dlatego każdy trener szuka napastnika przez duże "n" i nawet gdy Cracovii z przodu idzie, trenera Zieliński chce i wspominao tym że klasycznego napastnika w Cracovii brak.
Pan trener ma zabrać piłkarzy do Hiszpanii
[url=http://sport.lovekrakow.pl/aktualnosci/kluby-boja-sie-zgrupowan-w-turcji-gdzie-zima-poleci-cracovia_11829.html]sport.[/url]
4 dni później
Przerwa.Budzik-zawodnik który gra na dwa sposoby -albo pięknie albo jak noga.Dzisiaj to drugie.Jeżeli dzisiaj nie zmieni go pan na Kapustkę to uznam to nie za głupotę ale za sabotaż.
55 min.Nie widzisz człowieku ,że trzeba zmian by poruszyć zespół.Ręce opadają jak patrzę na to co pan wyczynia .
Albert nie pij jak ogladasz bo powinienes isc go w dytka cmoknac w podziece za wyniki a tobie rece opadaja....
Noi Budzik asysta na 2:2 zwracam honor za trzymanie go na boisku bo mi nerwy by się skończyły po pierwszej połowie.
.
Moim zdaniem te zmiany(dokładnie te-oprócz oczywiście Zjawy))należało zrobić w przerwie meczu.
Na treningach o wiele lepszy Wdówka aniżeli Zjawa, ale to Pan odpowiada, a nie ja.:S
Dla mnie trenerem prawidłowo reagującym jest Nawałka.Nie goni wokół boiska ale w odpowiedniej chwili reaguje.Dla odmiany Probierz to budzi we mnie śmiech .Nasz z tym swoim stoicyzmem /odcięcie swoich emocji od zdarzeń zewnętrznych, czyli utrzymywanie stanu spokojnego szczęścia/ denerwuje.I nie chodzi tylko o wymianę gracza ale o chwilę luzu,wytchnienia , regeneracji , stabilizacji dla całego zespołu i wytrącenia z rytmu przeciwnika.Jest to wazny element prowadzenia zespołu przez trenera.Pewnie Pan J.Z. bierze to pod uwagę ale jest zawsze w tym spóźniony i przez to, niepotrzebnie, przegramy jeszcze wiele meczów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)