no i co ...da sie kurwa ...????
DA SIE ....
GRATULACJE!!!!!!
-
-
(WIKTORIA)Zawisza-Cracovia 0 : 3
Plan jest taki. Ja z Astonem będę śnił o wtopach 3:0, a będzie dobrze. Kurwa, ale jestem szczęśliwy :)
No i człowiek ma w końcu piekny weekend a nie zrypany
Szoooook!!! Brawo!!
nie lubie spotkan w piatek o 18, zazwyczaj zepsuty weekend...
DZIEKUJE I GRATULUJE !!!!!!!
cóż - podejrzewam, że gdyby zarząd posłuchał strajkujących piłkarzy i zmienił trenera po BSS - to mielibyśmy tę ósemkę. Bo pokazali ten potencjał, o jakim pisał docent. Kiedy to wygraliśmy trzema bramkami na wyjeździe? Chyba w debiucie ligowym ery Comarchu - z KGHM Lubin. Widać, że gra z kontry im leży, a może Zieliński przyniósł ze sobą szczęście? Ale - jaką mamy gwarancję, że kolejny szkoleniowiec im nie podpadnie?
Swoją drogą jeśli tak grająca dfrużyna jest zdecydowanym liderem wiosny - to "odpowiednio" świadczy o lidze. Dla mnie to była kopia meczu z Ruchem - tyle, że w naszą stronę.
I żeby nie było, iż tylko się czepiam. Gratulacje dla zawodników i trenera.
2 połówka to chyba jedna z lepszych w naszym wykonaniu od dłuższego czasu. Nawet w tym ostatnim meczu z Piastem nie graliśmy tak dobrze.. Rewelacyjny mecz!
Trzema golami wygraliśmy ze Śląskiem w Wrocławiu, ale wtedy prawie cały mecz tamci grali w 10..
Po jednym meczu nie ma co popadać w euforię. Choć jeśli wygramy z Bełchatowem to nasza sytuacja stanie się bardzo dobra. Będziemy mieć kilka punktów przewagi i do tego lepszy bilans od Zawiszy i Bełchatowa...
Wynik zajebisty,gra w 2 poł.bardzo dobra natomiast ja zwracam uwagę na 5 żółtych kartek - jakoś z Ruchem i Pogonią nie było takiej walki.
Brawa dla trenera za profesjonalne podpowiedzi przy linii.
w Zawiszy podobało mi się, że zaczynali bronić od razu po stracie piłki. od razu próba odbioru, przez co nasi nie mieli dużo czasu, byli pod presją. z kolei my tego nie robiliśmy, ale ostatecznie wyszło na nasze. plan był chyba taki, żeby zagrać na remis, a jak coś wpadnie z przodu, to super. no i wpadło.
cały czas się zastanawiałem, czy z RP też byśmy wygrali. wszak Zieliński nie mógł dużo zmienic, ale byliśmy skoncentrowani i jakby spokojniejsi od rywali, i to myślę zasługa obecnego trenera. do tego twardsi i silniejsi, co idzie na konto poprzednika. do tego rywal popełnił błędy, które wykorzystaliśmy, a tych kilka naszych potknięć uszło płazem. co wystarczyło, by rozbić tzw. rewelację wiosny na jej terenie.
gdyby nie podział punktów, to zwycięstwo byłoby szalenie ważne. tak, to jest tylko ważne, i to bardziej jeśli chodzi o pewność siebie, niż o odskoczenie Zawiszy, bo ten dystans zaraz się zmniejszy. teraz kluczowe, by nie było rozprężenia przed Bełchatowem.
Dejcież spokój Zjawińskiemu, zagrał bardzo dobry mecz. Strzał obroniony koniuszkami palców przez Sandomierskiego spokojnie mógł wejść; będzie jeszcze z niego pociecha.
Może i Zjawa gola nie strzelił, ale ogółem zmiana naprawdę dobra. Zresztą, kto dziś zagrał słabo? Fajnie wszystko kasował Sreten i Polczak, Deleu również bardzo dobrze.. Była walka, dzięki czemu Zawisza nawet będąc w naszym polu karnym nie miał za bardzo co zrobić. I o to chodzi.
docent Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dejcież spokój Zjawińskiemu, zagrał bardzo
> dobry mecz. Strzał obroniony koniuszkami palców
> przez Sandomierskiego spokojnie mógł wejść;
> będzie jeszcze z niego pociecha.
Dziś nie 1 kwietnia, ale się uśmiałem...
W ostatnim meczu rezerw Deleu i Zjawiński zasygnalizowali "zwyżkę" formy. Trener Górecki tez ma swój mały udział w tym zwycięstwie:)
'
zjawinski wedlug mnie zepsol przynajmniej dwie 100
Ja tam docencie nadal wolałbym w czerwcu by kilku gości nas opuściło na zawsze, a to że ten zespół ma papiery na środek tabeli to zupełnie inna kwestia.
bardzo rzadko pisze na forum choc duzo czytam ale dzisiaj napisze ze sie nap#$%^&&**^*((() ze szczescia
Zagrajmy tę rundę do końca i wtedy będziemy na spokojnie rozmawiać kto, co i jak. Może się zdarzyć, że nawet Ortega odpali, choć na dziś najmniej w to wierzę.
Ja nie wierzę, szok, gratulacje!
Początek jest najważniejszy przynajmniej w Naszym wypadku, więc będzie dobrze!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)