Ogromna szokoda, bo podobnie jak wielu miałem dość duże nadzieje, cóż nie wyszło. Mimo wszystko wielkie dzięki za zwycięskie Derby, a także za ironiczne poczucie humoru, które sprawiało, że przyjemnie słuchało się wywiadów i konferencji, a to była miła odmiana po poprzednim trenerze :) Życzę powodzenia w dalszej karierze trenerskiej!
-
-
Trener Robert Podoliński -dziękujemy .
Szkoda, wierzę że jeszcze dużo Pan osiągnie.
Sympatyczny chłop o zdrowych poglądach. Normalności i powodzenia życzę ; )
A ja mam pomysł, zatrudnijmy Podolińskiego jako scouta, niech szuka więcej Covilów >:D<
gural Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja mam pomysł, zatrudnijmy Podolińskiego jako
> scouta, niech szuka więcej Covilów >:D<
Covilo to pomysł trenera Płatka:)
szuwarek Napisał(a):
> gural Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > A ja mam pomysł, zatrudnijmy Podolińskiego
> jako
> > scouta, niech szuka więcej Covilów >:D<
>
>
> Covilo to pomysł trenera Płatka:)
Płatek na scouta Cracovii !!!!
Był wczoraj na meczu.
piotrek67 Napisał(a):
> Był wczoraj na meczu.
może tu tkwi ta "tajemnica":D
w sumie darzyłem go sympatią mimo wyników...
ale wczoraj po wyczynie Ortegi, którego trener wpuścił na boisko, nie dziwie się...
ja bym się tak nie cieszył. Może przyjechał poinformować Mira, że ma dla niego inny klub?
Ja również żegnam z sympatią, niestety pogubił Pan sporo punktów przez doktrynerskie ustawienie trójką obrońców, a później zrobiło się już nerwowo. Brakło doświadczenia, to pewne.
Dzięki i powodzenia trenerze!
Lubiłem gościa i szczerze życzę powodzenia.
Natomiast tym co pokazał jako trener jestem mocno rozczarowany i zaliczam RP do "wynalazków Filipiaka/Tabisza"
Generalnie powodzenia panie Robercie.
Wierzyłem w niego, oglądałem te wszystkie filmiki ze sparingów, konferencji itp. Polubiłem go jako człowieka.. no cóż kolejny trener zawiódł, taka dola garbata zasłużonego polskiego klubu jakim jest Cracovia. Mimo wszystko wszystkiego dobrego życzę panu Podolińskiemu.
Jakie motywowanie zawodników? To jest ich chleb powszedni! Trener to nie jest niańka, piłkarze dali cielsko, bo są cielętami i tyle. Trener widocznie też nie jest wybitny, bo nie podołał, nie potrafił przymusić lub nakreślić odpowiednio zadań. Ja przede wszystkim winię piłkarzy, potem zarząd, a na końcu trenera.
Mam nadzieje , ze zjawinskiego bierze w pakiecie :-)
Dziękuję.
Może to coś da.
a ja nie dziękuję bo nie ma za co, wygrane derby to nie wszystko chociaż dla nie których na forum tylko to się liczy... szczerze to wolałbym je przegrać a być w czołówce ligi ;)
zbłaźnił się w PP gdzie na prawdę była duża szansa zagrać w Warszawie, w lidze zostawia nas tuż nad kreską... chociaż jeszcze GKS dzisiaj gra, więc może nawet i pod kreską
I znowu te puchary- nie jesteśmy w stanie wygrać z przedostatnim Ruchem w tabeli,PPB,Łęczną ,Pogonią itd. nie mamy 1/2 obrońcy czy napastnika ale niektórym nadal marzą się puchary !!! :)
Będzie za chwilę puchar o mistrzostwo 1 ligi i o stolyce też pewnie zahaczymy jadąc do Ząbek :)
A idź Pan w cholerę.
Fajny gość ale trener zagubiony
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)