http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/robert_podolinski_przestaje_byc_trenerem_cracovii
Ja dziękuje za wygrane derby i życzę powodzenia w dalszej karierze.
-
-
Trener Robert Podoliński -dziękujemy .
Również dziękuję za derby i powodzenia w kolejnych klubach fajny człowiek trener słaby !
Dziękuję trenerze. Nie jest pan pierwszym i nie ostatnim, który w Cracovii połamał sobie zęby.
Powodzenia w dalszej karierze!
Dzięki trenerze. Powodzenia.
won nieudaczniku! razem ze swoim Miernotą-Mirotą! Niestety decyzja podjeta o jakies 3 tyg. za pozno!
Dzięki trenerze za derby, za kilka fajnych chwil, powodzenia :)
Przepraszamy za nasranie w CV, ale sam Pan wiedziałeś gdzie się pchasz :D
Teraz czekamy na kolejnego samobójcę :D
Dziękuj, powodzenia !
Powodzenia!
Młody jest i chyba jeszcze nie przegrał sobie kariery zatem powodzenia gdzie indziej byle nie w konfrontacji z Cracovią :).
Dziękuję i życzę powodzenia!
Dzięki i powodzenia dalej . Jak już zapadła taka decyzja mam nadzieje że Górecki dostanie dłuższą szanse
Dziękuję za wygrane derby. Miałem wobec Pana spore nadzieje - szkoda, że się nie udało. Sukcesów życzę, ale nie w meczach z Cracovią. :)
pytanie kto teraz przyjdzie do tytanica???? :) prawda jest taka że od dawna (nigdy) nie mieliśmy trenera z wyższej półki..... gdzie teraz pracują byli trenerzy Cracovii??? :)
Dzięki za derby, wprowadzanie młodych i specyficzne poczucie humoru.
Powodzenia
Dzieki i powodzonka ! :)
Z pustego nawet Salomon nie naleje.
Jestem pewien ze osiagnie duzo jesli dostanie zawodnikow a nie darmowe gowno.
Ja dziękuję i współczuję. Powodzenia w normalnym świecie.
Pytanie czy sama zmiana trenera coś tu pomoże. Mamy naprawdę skład nieudaczników.
VelVet Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pytanie czy sama zmiana trenera coś tu pomoże.
> Mamy naprawdę skład nieudaczników.
sklad ktory w duzym stopniu wybral sobie ten trener
jesli ktos wybiera nieuacznikow to strach pomyslec jak jego okreslic.
dziekuje i bardzo sie ciesze ze juz go z nami nie ma
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)