Jesteśmy obok Bełchatowa najsłabsi w tej lidze.
-
-
27. Ruch Chorzów - CRACOVIA 10 kwietnia godz.18:00
Ja pier..... tym piz... żadna taktyka nie odpowiada. Tu zresztą nie jest wina taktyki skoro te panienki spacerują sobie po boisku. Same góre, przewidywalne piłki SIC! Co do Pilarza to ja nie wiem kiedy on nam coś obronił. DRAMAT!
zielinskimichal Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jesteśmy obok Bełchatowa najsłabsi w tej lidze.
Przecież my jesteśmy słabsi od reprezentantów drugiej ligi co dobitnie pokazał dwumecz PP a co dopiero od Bełchatowa.
Zapomnieliście dopisać "na wyjeździe", przy Kałuży inaczej to wygląda.
Nie sądziłem, że przyjdzie mi (znowu !) wyłaczyć mecz po dwudziestu kilku minutach.
Killeroth Napisał(a):
> Zapomnieliście dopisać "na wyjeździe", przy
> Kałuży inaczej to wygląda.
I co z tego?
2-0 w plecy i jedynym graczem próbującym odebrać rywalom piłkę na połowie przeciwnika jest Rakels. Budziński i reszta stoją na swojej połowie i rozkładają ręce jakby ze zdziwieniem po on tam biega. Pajace.
Panownie .. wy chcecie wylaczac mecz jak to lepsza komiedia jak "miodowe lata" i "13 posterunek" razem wziete :D
buahahaha :D TRZY :D no to co .. moze jednak 3-5-2 :D
Jakie trzeba mieć IQ aby wiedzieć, że grając z wiatrem podaje się lżej? Już trzecie takie "podanie"
a co do wyniku. Jak przeczytałem przedmeczowe pier.dolenie Marciniaka na ofi to byłem pewien takiego wyniku
ale jeśli jeszcze raz Podoliński wystawi tę ełkaesiacką piątą kolumnę to usłyszy swoje. I nie będzie to przyjemne
3-0 1 LIGA 1 LIGA
Kurwa mać. Zejść z boiska, łajzy!
Słońce i piłka im przeszkadza..... z tego nie będzie chleba.... Mirota zamiast przy...lić z liścia jednemu i drugiemu to odgrywa misia.... Paranoja co oni wyczyniają...
Przypomniałem sobie właśnie pytanie z konferencji prasowej - czy Ruch nie będzie zmęczony bo grał później niż my i miał mniej czasu na regenerację... Mamy odpowiedź!
Trzecia bramka... dobra wyłączam ten syf.
W tabeli wyjazdow jestesmy kurdwa na ostatnim miejscu majac 7 punktow i 2 straty do przedostatniego.
W domu 4. czy 5. (nie pamietam). Wniosek z tego taki, ze na wyjezdzie graja jak skonczone pizdy, co nie daje szans na jakies dobre rezultaty w lidze...
Ps: szanowni pilkarze, spierdoliliscie mi kolejny weekend...
Wylaczylem TV.
Nowe ustawienie i Adam oraz Mateusz razem w linii obrony.. Jakby zejść teraz z boiska to 3-0 normalnie jak walkower?
Slapi1988 Napisał(a):
> Panownie .. wy chcecie wylaczac mecz jak to lepsza
> komiedia jak "miodowe lata" i "13 posterunek"
> razem wziete :D
>
> buahahaha :D TRZY :D no to co .. moze jednak 3-5-2
byle nie 5-3-2 :P
choć dziś może być rekord
z relacji : 40. podanie marciniaka nie wiadomo do kogo
co ten organ złamany jeszcze robi na boisku?
hahahahhahahahaha o kurwa co za pacan Wdowiak
KruszynaKSC Napisał(a):
> Ogladam wlasnie WDS i [u][b]boje sie ze Kuswik ze
> Starzynskim zgwalca naszych obroncow bez
> nacierania oliwkami :)[/b][/u]
> Az dziw bierze ze oni jeszcze graja w tym Ruchu .
Dupska po meczu popuchniete od gwaltu na bank...
3-0 a tu dopiero 35 minuta :(
Nie chce się grać, nie chce się grać, nie chcę się grać to spierda.lać!!!!
Teraz Wdówka superstar, ooooooo!!!!!
Slapi1988 Napisał(a):
> south man Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > podolinski wypad
>
>
> To nie wina Podolinskiego, jak slysze nazwiska
> Zytko, Marciniak, Rymaniak to mi sie rzygac chce !
>
> Zreszta jakie pieniadze Filipiaka, taka druzyna
> Filipiaka i pewnie jeszcze nie jednemu
> szkoleniowcowi Cracovia ( a moze FC FIlipiak
> zniszczy kariere). Hej ! Hej ! Cracovia :D
Dobrze slyszec podobny glos rozsadku . Ja juz nie kometuje .....nawet meczy nie ogladam , do tego Filipiak doprowadzil moje nerwy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)