Blizzy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A tam nie może, ostatni mecz Jokerit wygrał
> grając 6 obrońcami.
> My nie damy rady ??>:D<
ale u nich większa polowa defensorów z Finlandii ,u nas by wystarczyła jedna para :) takich
-
-
transfery 2015 - fakty, życzenia, plotki
*REVENATOR* Napisał(a):
> zakładam ze ,,daru bożego '' się nie traci ??? :)
Wiesz, ja ta tam na takich rzeczach się nie znam w ogóle, może i faktycznie się nie traci, ale na mój gust to biologię oszukać ciężko. Wiekowo to on jest chyba jeszcze przed 30tką, ale z drugiej strony to już 3 lata z okładem od tych 2gich play-offów, a 4 lata od tego jak cały sezon zagrał... Czy taki czas by się dało wrócić? Nie wiem, naprawdę nie wiem, po prostu mam wątpliwości... Może i by się dało?
Na testach jest 26 letni obrońca, Słowak - Peter Novajovský
http://www.eliteprospects.com/player.php?player=15191
Wedlug h.net slowacki obronca na testach. Jego kariera dotychczasowa nie powala.
A z wypowiedzi, wynikało by że zostaje
[quote]- Zawodnik spędził trzy lata w ekstraklasie słowackiej. Gra na pozycji obrońcy [b]i jestem przekonany, że doskonale wkomponuje się w zespół oraz wzmocni naszą linię defensywną[/b] ? mówi opiekun ?Pasów? Rudolf Roháček. [/quote]
Regularna gra w słowackiej ekstraklasie, w klubie który zeszły sezon zakończył w środku stawki - chyba nie ma co wybrzydzać. Tym bardziej jeśli Rohacek pozytywnie go ocenia.
Przeciwnie, z przebiegu kariery wygląda solidnie.
Cracovia RCJ Napisał(a):
> Wedlug h.net slowacki obronca na testach. Jego
> kariera dotychczasowa nie powala.
Przypominam, że my wciąż gramy, w Plastikowej !
I nie dramatyzował bym, bo grał w lepszej lidze od Spadiego(a ten jednak jest solidnym defensorem).
[url=http://www.hockeyslovakia.sk/sk/statistiky/program-vysledky/472/tipsport-extraliga-2014-2015?tournamentPartID=1963]klik[/url]
Z pobieżnego przeglądnięcia wynika że grał głównie w 2 formacji
Były trochę inne zapowiedzi wzmocnień ,ale dobrze zobaczymy za nie długo ,jak to będzie funkcjonować !
wygląda solidnie - poki co potrzebujemy tylko ludzi na mistrza a nie na CHL ;)
*REVENATOR* Napisał(a):
> Były trochę inne zapowiedzi wzmocnień ,ale
> dobrze zobaczymy za nie długo ,jak to będzie
> funkcjonować !
Były zapowiedzi, rozmowy, ale siłą zawodników nie ściągniesz, kasa to też nie wszystko.
*REVENATOR* Napisał(a):
> Były trochę inne zapowiedzi wzmocnień ,ale
> dobrze zobaczymy za nie długo ,jak to będzie
> funkcjonować !
Moje wszystkie komentarze są właśnie pokłosiem tychże zapowiedzi. No ale co zrobić.
Cracovia RCJ Napisał(a):
> *REVENATOR* Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Były trochę inne zapowiedzi wzmocnień ,ale
> > dobrze zobaczymy za nie długo ,jak to będzie
> > funkcjonować !
>
>
> Moje wszystkie komentarze są właśnie pokłosiem
> tychże zapowiedzi. No ale co zrobić.
Bo ci co zapowiadali nie spodziewali się, że ścianą nie do przebicia będzie... Plastikowa.
I jeśli Plastikowa to temat nie do ruszenia, to będzie się trzeba przestawić na kierunek wschodni, jeśli CHL ma być bez wstydu.
MATTI NÄÄTÄNEN-już gra w China Dragon szkoda bo to ofensywny obrońca ,a z takimi mamy prawie zawsze deficyt !
Na papierze ten Novajovsky.wygląda na bardzo dobrego defensora.
Też mnie się tak zdaje, 3 sezony w ekstraklasie słowackiej to wystarczająca rekomendacja.
Tiaaa. My gramy w plastikowej.
Dobrze, że Sanok i Tychy grają gdzie indziej.
MP niewyjęty, a na CHL zawsze jakiś kulawy Białorusin się znajdzie.
Niestety rozmowy z K. niebezpiecznie przedłużają sie. Mam nadzieje na pozytywny final. Nazwisko juz padlo ale podam je później.
Kostuch chyba długo nie grał - wtedy nawet dar od boga nie pomoże , natomiast padło też nazwisko Konopka - On gdzieś coś podpisał ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)