Oliver Paczkowski, hokeista Cracovii: Idziemy na mistrza
interia
-
-
transfery 2015 - fakty, życzenia, plotki
Sympatyczny i bezproblemowy dzieciak:)
Niech ten sezon się wreszcie zacznie, bo tęsknię.
W porządku.
Tylko, żeby nikt nie pomyślał, że to jakiś najnowszy nabytek.
Gość na papierze jest u nas od prawie trzech miesięcy (news na głównej z 4 maja):
http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/cracovia_sie_zbroi_dziewieciu_nowych_hokeistow_i_to_jakich
...a teraz po prostu dopiero dołączył do trenujących, jeśli dobrze rozumiem.
Leesiorze masz racje - wiadomość o tym chłopaku była już ogólnie znana . Nie wiem tylko po co w tym momencie tak zostaje to przedstawione.
Co do reszty ...... to chyba wszyscy czekamy na to coś, co według mnie już powinno być ogłoszone . Mam na myśli konkretne wzmocnienia , miło by było oglądać w tym sezonie solidny hokej.
Każdy news się liczy, medialność musi być na odpowiednim poziomie ;).
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Każdy news się liczy, medialność musi być na odpowiednim poziomie ;).
Oczywiście, ja bym nawet dodał, że w tym roku wyjątkowo sporo newsów z hokeja przebija się w serwisach ogólnosportowych i to jest naprawdę świetna sprawa! Zwłaszcza wyróżnia się praca i wywiady red. Stanowskiego w DP i red. Białońskiego w interii i dla nich duże brawa za to!
8 dni później
Uff, znowu Forum działa ! (:P)
Spady i tajemniczy Czech: http://www.dziennikpolski24.pl/artykul/5499692,spady-wzmocni-pasy,id,t.html
Kilkaset meczów w ekstraklasie czeskiej, brzmi nieźle :)
Dobry ruch z zatrzymaniem Spady'ego!
Dwóch obrońców ledwo ma przyjść ?
Czyli dwie kontuzje/wykluczenia obrońców i nie ma 4-ech piątek, chyba, że napastnik zagra na obronie.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dwóch obrońców ledwo ma przyjść ?
> Czyli dwie kontuzje/wykluczenia oborńców i nie
> ma 4-ech piątek, chyba, że napsatnik zagra na
> obronie.
Wiesz, w razie czego jest jeszcze trzech obrońców w sztabie przecież :D Taki żart oczywiście, choć w razie konieczności...
Czyli co jescze 3 obckorajowców ma przyjść w tym Spady ?
Na to wygląda. Jedno miejsce wolne nam zostanie, być może ktoś w trakcie sezonu dojdzie.
No to szczerze mówiąc szału nie ma.
Defetyzm. Przecież profesor powiedział, że będzie CHL.
A jak profesor mówi to ho, ho.
Chyba nie jesteś tak naiwny, że myślałeś o gotowym składzie na CHL już teraz ;)
Do zdobycia Majstra wystarczy obecny skład i te 3 wzmocnienia co mają się pojawić.
Nie byłbym taki pewny.
Tzn. Majstra, czy składu na CHL??
Ok, żle to ująłem.
Chodziło mi o to, że skład mamy na Majstra, choć wiadomo różnie bywa.
Dwa lata temu mieliśmy mocny skład, rok temu dużo mocniejszy, a teraz mamy najmocniejszy. Strach się bać jak będzie przed tym cehaelem. Może Jagr przyjedzie na emeryturę odcinać kupony ;)
Taaaa, Wolski od razu :) Chociaż nie, on raz już na Siedleckiego grał i chyba nie ma wielu miłych wspomnień...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)