A na poważnie, o ile to możliwe w tym temacie, słyszałem o 3 transferach, słownie trzech.
Info nie telefoniczne.
-
-
transfery 2015 - fakty, życzenia, plotki
Jak Janusz się tak zajarał i zapał wrócił, to miło by było jakby jakaś dobra duszyczka szepneła mu słówka o EBEL, czy cuś ;)
Don Pedro, ale żeby z EBELu iść do CHLa to trzeba zrobić 1-2-3 miejsce w zasadniczym lub półfinał, tak z grubsza licząc, bo to zależy jak wypadnie Salzburg i Capitals. A z plastikowej co prawda tylko tytuł szansę nam daje, ale wiesz - plastikowy tytuł a ichni półfinał to bym nie liczył w skali 1 do 1go...
Ja oczywiście żartuję, ale popatrz na to z tej strony - pierwszy raz w życiu ta plastikowa nędza może się wreszcie do czegoś przydać :D
W sumie to Mistrz rok w rok, CHL, Kraków Arena i szkolenie młodzieży by był dla mnie wystarczające.
[quote]I na koniec, gdzie Marcin Kolusz będzie grał w sezonie 2015/2016?
- Generalnie decyzję już podjąłem. Myślę, że w ciągu kilku najbliższych dni klub, na który się zdecydowałem wyda komunikat.[/quote]
Czyli klub który wydaje komunikaty. No to chyba jednak nie my :D
Kolusz w Cracovii??
Poskrecalo by co poniektorych :D :D Ciezko by im bylo przejsc na prawidlowe nazwisko a nie Koklusz :D :D :D
sterby
Ja słyszałem o pięciu
Jak mamy mieć pięć piątek (a pasowałoby więcej) to trzech czy pięciu zawodników nam nic nie da. Ilu mamy teraz graczy (nie licząc bramkarzy) ? 6-ciu, 7-dmiu ?
Chyba, że ktoś z poprzedniego sezonu kontrakt podpisze.
3 czy 5 tak czy owak wiadro lodu bardzo by się przydało.
sterby
Ale mamy dopiero kwiecień:)
A jak wygląda sprawa z Pasiutem? Komuś się coś obiło? Przedłuży(ł) kontrakt?
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kolusz w Cracovii??
>
> Poskrecalo by co poniektorych :D :D Ciezko by im
> bylo przejsc na prawidlowe nazwisko a nie Koklusz
> :D :D :D
oj tam ojtam. Ci sami niektórzy bardziej nie lubili Jarosa. I co? :?
a ja myślałem, że u nas na koklusz to głównie Misie chorują ...
:D
misie są szczepione na Koklusz (taki z dużej litery) >:D<
Światłem w tunelu jest Kraków Arena, z której PZHL chce zrobić stolicę hokeja, a tłumy przychodzące na mecze (przed MŚ był Puchar Polski) przykuły uwagę szefostwa Ligi Mistrzów. To dlatego m.in. doszło do spotkania jej wiceszefa Szymona Szemberga z właścicielem Comarch/Cracovii prof. Januszem Filipiakiem. Profesor najwyraźniej połknął haczyk, skoro osobiście udał się do Kanady po hokeistów, którzy by mieli wzmocnić "Pasy". I całe szczęście, jeśli ich przywozić, to zza oceanu, a nie z Rumunii, jak ostatnio.
Z naszych informacji wynika, że prezes Filipiak miał w grafiku m.in. spotkanie z byłym świetnym graczem NHL o polskich korzeniach - Stevem Dubinskim, który ma świetne kontakty z graczami i ich menedżerami.
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/raport-hokejowe-ms-krakow-2015/aktualnosci/news-hokejowe-ms-w-krakowie-otworzyly-szanse-dla-srodowiska,nId,1724837#commentsZoneListutm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Akurat ten Kanadyjczyk z Rumunii to był zakup trafiony i chętnie bym go na następny sezon widział :) No ale żeby się miarodajnie wypowiadać, to wypadałoby go parę razy na meczu widzieć, a jak więcej się patrzyło na eliteprospects niż chodziło na halę to tak się potem pisze...
Kanadziory, Kanadziorami. Ja mam nadzieję (i nie piję tutaj do dymów z Podhalem i jakiś tam przepisów co do młodzieżowców), że w drużynie zostaną na dłuższy czas Kisielewski, Fraszko, Wiśniewski, etc, no, generalnie młodzi. I że Rudi będzie miał wystarczająco dużo czasu, by zrobić z nich porządnych grajków. Najemnik raz będzie, później już nie (patrz F. i V., ale o tym to każdy wie). Nawet jak teraz nie zachwycają, to mam nadzieję, że coś z nich wyrośnie, i to wyrośnie dla nas.
http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,36266,%E2%80%9Ekolos%E2%80%9D-zostaje-w-tychach.html
No to macie Kolusza w Cracovii.
Osobiście za gościem nie przepadam, więc może i dobrze się stało.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> http://www.hokej.net/pl/news,artykul,5,36266,%E2%8
> 0%9Ekolos%E2%80%9D-zostaje-w-tychach.html
>
> No to macie Kolusza w Cracovii.
> Osobiście za gościem nie przepadam, więc może
> i dobrze się stało.
Jego strata ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)