a jak z Drzewieckim ? bo było z opcją CONTRACT 14/15+1
jak dla mnie bez rewelacji ,ale chyba jeden z nielicznych który widać ze mu zależy na pozostaniu u nas
-
-
transfery 2015 - fakty, życzenia, plotki
Jak mamy robić dream team to chyba się nie załapie
może do rezerwowej piątki.
OK. To "krajowców" już wytransferowaliśmy. A teraz "obco".
Mnie się takich 2 z Kazachstanu podobało: Starczenko i ten Kanadyjec
Mi? Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> OK. To "krajowców" już wytransferowaliśmy. A
> teraz "obco".
>
> Mnie się takich 2 z Kazachstanu podobało:
> Starczenko i ten Kanadyjec
Tylko wiesz jeden i drugi grają, w Barysie...a to KHL.
Ze wschodu to bym brał Kartoshkina oraz Kuzina(sprawdzeni i mają umiejętności), a z tego co mi wiadomo nie podpisali jeszcze z Tychami ;)
Do tego pewną trójkę z Sanoka i nasz Kalus.
Jak już ma być dream team to z obcokrajowami może się wstrzymać do zakończenia mś w Czechach i po nich kogoś konkretnego zatrudnić? B)
dokładnie - Crosby ma być - gość coś tam umie, można zaproponować kontrakt ;)
bramkarz fajna sprawa - konkurencja w druzynie sie przyda :)
co do reszty to nalezy poczekac, czy to przypadkiem nie podbijanie ceny naszym kosztem.
Dobra, była chwila na bujanie w obłokach i sny o potędze.
Czas wrócić na Ziemię :).
Już myślałem, że jestem w temacie Śmieszności, ale czujność moderatora wszystko zepsuła :)
Koniec kwietnia a My mamy skompletowaną kadrę w liczbie blisko 20 hokeistów, no bajka po prostu. Jeszcze ze 3-4 transfery i rozjeżdżamy wszystkim, najpierw psychologicznie oczywiście. Mało istotne że oficjalnie nic jeszcze nie podano do wiadomości ;).
Ale już z Crosby'm policzyłeś tych 20 czy jeszcze bez? :)
Crosby to w tej dodatkowej puli obcokrajowców ;)
Hmmm, to jakby tak kiedyś się przedawniło i Fojtik by wrócił, to Crosby idzie na trybuny, fiu fiu, ależ paka się szykuje :D
A wracając do rzeczywistości.
[quote]- Chcemy stworzyć mocny zespół. Wkrótce poinformujemy o znaczących zmianach - zapowiada. - Jestem w tej chwili w USA, wybieram się na rozmowy do Chicago i Montrealu, by pozyskać nowych hokeistów - prof. Janusz Filipiak[/quote]
Fajnie te Chicago brzmi. Podobno Blackhawks mają oddać paru zawodników po sezonie, żeby zmieścić się w salary cap - widziałbym u nas Patricka Sharpa :D :D
Proszę Was. Przestańcie pompować balonik. Nawet w żartach.
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Proszę Was. Przestańcie pompować balonik. Nawet
> w żartach.
Ale, co?? Przecież Wojtek Wolski ma być naszym nowym kapitanem :D
Królik Konopki ma być klubową maskotką :P
Myślałem o poważnych transferach, skoro celujemy CHL a nie jakiś małolatach co się uczyć jeździć na łyżwach dopiero. Kurcze jeszcze te transmisje w TVP Sport, no rozmarzyłem się. Plus jedna piątka zmontowana z zawodników grających ostatnio w Szi-ka-go i Monte-z-realu to już w ogóle galaktyczna drużyna. Tylko się boje o księgowego, chłop chyba musi urlop macierzyński wziąć by się psychicznie nie rozsypać jak zobaczy Hokej - zysk/strata.
Ty się nie śmiej, bo z Montrealu ktoś naprawdę może być :P Wiesz - Montreal to nie tylko Canadiens :)
Jak nie będzie McKulki to pierd.olę, nie chodzę na hokej !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)