Najpierw GKS Katowice, teraz Lechia [url=http://sport.interia.pl/klub-lechia-gdansk/news-lechia-odda-kibicom-pieniadze-po-porazce-z-gornikiem,nId,1700427](link)[/url] zwraca pieniądze swoim kibicom, za słaby mecz.
Ta bada partaczy powinna oddać pieniądze za całą rundę!
-
-
Oddawać pieniądze !!!
no ale za jaki mecz ligowy chciałbyś zwrotu?
Śląsk - bardzo przyzwoita gra
Lech - słabiej al eremis
Piast - wygrana więc nie ma o czym mówić.
Między innymi dlatego Podoliński narazie nie wyleci bo w lidze ma wyniki 1-3-1 .
13 miejsce i kilka punkcikow przewagi nad strefa spadkowa, w dodatku ktore sie w polowie kasuja to rzeczywiscie fantastyczna sprawa. Swietny trener, ale wynikow nie ma.
no ale tu była mowa o zwrocie pieniędzy za cała rundę w której u siebie nie przegrali.
o sukcesach trenerskich ;) RP jest inny w wątek.
Powinni postawić wyjście na derby ;)
albo zwrocic koszty wyjazdu do stargardu!
Może skoro karnet jest tak wielki, jak to szumnie wszędzie opowiadają, to wszystkim karnetowiczom ufunduje karnety za darmo na przyszły sezon ;) Jak jest wielki, to na pewno ma też gest ;)
Bezsensowny post wg mnie. To właśnie my płacimy (np za bilety, karnety) i dlatego to MY mamy prawo wymagać od nich to i tamto! A oni za przyjemność gry w piłkę zarabiają w miesiąc tyle, co przeciętny śmiertelnik zarobi w miesiąc. Klub podpisał z nimi kontrakty, niech im płaci. Ja osobiście gdybym był piłkarzem, zarabiał tyle co oni, to po takim meczu jak wczoraj, publicznie bym oświatczył, że nie zasługuję na wypłatę za ten miesiąc, oddam ją na cele charytatywne. Dlatego jestem przeciwny takim apelom. Oczekiwałbym, żeby jakaś inicjatywa wyszła sama od tych najemników.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)