Filipiak skoncz placic za taka blazenade wstyd!!!!
-
-
[DROGA NA NARODOWY] LECH Poznań - CSKA Warszawa
Spokojnie, wygramy jeszcze 4:1 ;)
Chyba w palanta! !!! :)
Taa... żeby coś strzelić to trzeba trafiać w światło bramki :D
No to mają 45 minut na strzelenie minimum 4 bramek, jak nie to niech najlepiej zabierają swoje zabawki i wypierdalają jak najdalej razem z tym błaznem Podolińskim do którego jeszcze godzinę temu miałem cierpliwość...
Nie zasługujemy, aby wejść do następnej rundy. Wstyd!
Stargard właśnie gra po takich kartofliskach od wielu lat więc ma przewagę. Niestety był komentarz, że jak tak dalej pójdzie to Błękitni i my spotkamy się w 1 lidze.
Co my mamy wklejony blady pas murawy, który leżał w magazynie? Na Lotniku Kryspinów są lepsze warunki, niż na ekstraklasowym pięknym stadionie.
Ciekawe co zrobią piłkarze zawodowi po meczu. Ostatnio dostawali wsparcie mimo przegranych, i przybijali piątki po meczu. Na meczu z Piastem tego zabrakło i to mnie zaskoczyło. Jak dla mnie byli lekko obrażeni. Zobaczymy, co się wydarzy w drugiej połowie, ale nie oczekuję cudów, choć nigdy u nas nic nie wiadomo.
Jeszcze raz napiszę SZACUNEK i POKORA dla rywala...
W derbach bedzie pogrom :((((((
Adam M. powinien spierdalać jak najdalej od pierwszego składu - to jest tragedia kurwa mać co on robi.
Teraz już wiem dlaczego Deleu nie mieści się nawet w osiemnastce meczowej... zastanawiam się tylko jakim cudem reszta się mieści? :D
Covilo jako jedyny robi różnicę i jak zwykle daje z siebie maksa - co z tego jak znów napastnicy nie wykorzystali jego podania ;/
Czy Stawowy czy Podoliński niestety zawsze jedno:
Piłkarze mają w d... kibiców.
Tego się nie da ogladać i tak oto wystawie karnet na alegro.
Dzięki wam piłkarze...
Miro powinien być kapitanem z pozwoleniem strzelania reszty po pyskach.
Deleu, Marciniak, Rakels i Rymaniak WYPAD!
Szacunek to ja mogę mieć ale na bank nie dla niedojebańców ze Stargardu. Raczej wqrwienie dla paralityków z ekstraklasy, którzy hańbią barwy Cracovii.
I jak tu iść na derby?
Co ten Jendrisek robi, ku.rwa!
Jendrisek to jakaś porażka ...
a co gra tak wychwalany tutaj Kapustka ......dno i 100 m mułu...
kammel19 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Miro powinien być kapitanem z pozwoleniem
> strzelania reszty po pyskach.
Pełna zgoda tylko obawiam się, że jakby zaczął to robić to każdemu by zgasił światło i grałby sam... Druga sprawa to ile razy ma Covilo wystawiać naszym "napastnikom" piłkę na czystą pozycję? Co za partacze...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)