brawo
-
-
[DROGA NA NARODOWY] LECH Poznań - CSKA Warszawa
Ale wstyd...
Jak padła bramka ?
Kurwa. Jak włączam chyba tekstową, żeby się nie denerwować. Nie chcę już Nas skreślać z PP, ale czy nie lepiej zejść i nie męczyć się przed derbami? Nie wiem czy 4 bramki są możliwe.
Brawo Rakels..Qrvva mac...najpierw ziebal setkę a potem dopuścił krycie....
brawo ,nasi piłkarze piszą nową kartę w historii PP.
Tak się kończy wystawianie jeb@nego leszcza w bramce...
Ja pier&^%%^. Obciach na caly kraj.
To co , droge na Narodowy nie oddadza do uzytku na czas ?
TEraz cztery brameczki pyki półfinał
Co oni robia???!!! Droga na narodowy k.... podawac pilki!!!
Ja się też zastanawiam jak ten nasz bramkarz ustawia mur? Przecież ta bomba w słupek nawet nie była podkręcona...
Masakra... Jendriśek dostał prezent i poszedł do boku kiwając bramkarza... aaaa!
Kapstka, Deleu, Rymaniak....zreszta po co ja wymieniam ....szmaciarze...
Rozrzucać gnój na polu a nie w ekstraklasie grać paralitycy.
Bramkarz powinien sam na własną prośbe po tej bramce zostać zesłany do rezerw.
Jendrisek opuścił krycie i mamy tego wynik.
Zastanawiam sie dlaczego sciągnął Ortege.Coraz bardziej Podoliński mnie zawodzi.
Frajerzy zarabiają takie pieniądze a ogrywają ich klawisze, strażacy i pracownicy elektrowni .. WSTYD !
Bramkarz dramat. Nie ma szans strzelić czterech. Jedno wielkie dziadostwo.
Na tym boisku to można co jedynie kartofle uprawiać a nie grać w piłkę i to jeszcze na poziomie extraklapy wstyd już lepsza murawa u nas była w Stargardzie. Brawo Błękitni. Ktoś pisał że Cracovia wygra 5:0? Panowie szacunek dla rywala i pokory więcej na przyszłość.
Rabarbar_1 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bramkarz powinien sam na własną prośbe po tej
> bramce zostać zesłany do rezerw.
> Jendrisek opuścił krycie i mamy tego wynik.
> Zastanawiam sie dlaczego sciągnął Ortege.Coraz
> bardziej Podoliński mnie zawodzi.
Deleu z hukiem powinien wylecieć z boiska
@ksb Zmykaj na swoje forum (chyba że nie macie)
Podoliński wpuszcza Covilo do ataku. Taktyka jak w tramkarzach, dzida na najwyższego....
Ogładam od 15 minuty i to co te łajzy wyprawiają to brakuje mi określenia na tą żenua.
Nie stac ich na nic wiecej tylko dosrodkowania z których nic nie wynika. Nie potrafią nędznicy jednej klepki zagrac
Jakże wymowna była "dziura" jaką Szeliga dostał od zawodnika Błęktnych.
Dramat.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)