Nasi pogromcy :) przegrali 1-3 z Z.S.
-
-
[DROGA NA NARODOWY] LECH Poznań - CSKA Warszawa
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nasi pogromcy :) przegrali 1-3 z Z.S.
Odpuścili ligę bo marzy im się zagrać na Narodowym :D
po tym co Lech pokazuje wszystko jest możliwe
skompromitował to Lech mój kupon na 700 złotych.
przepraszam ale czy przeczytałem, że jeśli dać odpocząć to młodym bo mają młode organizmy? cholera ja w ich wieku grałem od rana po szkoła potem na Clepardię i do nocy na trzepaku. nie mówcie mi, że 18 letni chłopak nie ma siły w ciągu kilku dni zagrać dwóch spotkań :)
najsilniejszy skład. żadnego odpuszczania. PP najważniejszy
Pierwszy skład i pewny awans, nie widzę innej możliwości...
Odpoczywać mogą po sezonie
najpierw roz.pie...Błękitnych, a później zetrzeć w pył błękitnomundurowych.
nie ma odpuszczania
[i]Błękitni zagrają w tym meczu bez dwóch podstawowych zawodników Macieja Liśkiewicza i Wojciecha Fadeckiego. Obaj będą pauzować za otrzymane we wcześniejszych meczach pucharowych żółte kartki.[/i]
[i]W piątek 13 marca w Hotelu Dobosz w Policach odbyła się uroczysta gala podsumowująca zakończony plebiscyt ?Piłkarz Roku 2014? w województwie zachodniopomorskim. Miło nam Państwa poinformować, że piłkarzem roku kategorii II liga został Maciej Liśkiewicz[/i]
Zagrają bez najlepszego zawodnika-stopera i bez podstawowego napastnika. Liczę na szybkie 3-0 do przerwy i oszczędzanie się na derby.
liczę na 3-0 do przerwy i rozjechanie ich 8-0 przed derbami pełnym składem na pełnych obrotach
przy ewentualnym 3-0 będziemy drżeli o przypadkową bramkę na 3-1, która nas wyeliminuje. Ja niestety słabo widzę możliwość strzelenia w pierwszej połowie 3 bramek zespołowi, który (przewiduję, bo tak nakazuje zdrowy rozsądek) będzie się bronił wszystkimi siłami i nastawiał na kontry.
Wnioskuję o lód na rozpalone głowy wieszczące łatwe zwycięstwo!
przeszkodzić nam może jedynie tabiszowa borowina zamiast murawy.
squier strat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> przeszkodzić nam może jedynie tabiszowa borowina zamiast murawy.
Zapewne, gdyż na cały świat słyniemy ze strzelania wielu goli, mamy zawodników obdarzonych mocnym i precyzyjnym strzałem z dystansu, a pozostali z piłką przy nodze mogą robić slalom między obrońcami w polu karnym. Już nie wspominając o perfekcyjnym rozgrywaniu klepki.
szok, że ktoś może mieć obawy co do pewnego i wysokiego ustrzelenia amatorów na swoim stadionie. Wynik będzie wysoki, a Błękitni zapłacą za podrażnienie lwa :)
lol
staram się ale nie mogę sobie wyobrazić Dąbrowskiego, Marciniaka i Polczaka w roli ryczących, wściekłych i żądnych mordu, choć jako lwy salonowe(zwane potocznie kanapowymi) jak najbardziej, wygrać pewnie wygramy pytanie tylko czy to wystarczy na półfinał
haha dobry komentarz quentin
Widać ostro się mobilizujecie na tych "amatorow". Nigdy Wam chyba nie przyszło do głowy że w 1/4 pucharu będziecie walczyć z "amatorami" ? tak tak z tymi co dostaliście w Stargardzie 2:0 !! Wiem że Was to boli i ze rewanż bedzie dla Was meczem o życie!! My już zrobiliśmy swoje i chwała naszym Zawodniką za walke i zaangażowanie. Jesli nie awansujemy dalej tragedi nie będzie,tragedia to jest dla Was że z nami musicie sie meczyć. My jesteśmy już dumni z naszych piłkarzy że tak daleko zaszli. Tak jak mówie Wy gracie o życie my bawimy sie piłką.
Ps. Wasi piłkarze już się skompromitowali teraz przyszedł czas na Waszych działaczy którzy na wtorkowy mecz przyznali nam bilety w cenie 30zł. No coż widać musza na przyjezdnych zarobić.
Do zobaczenia w Krakowie. Z kibicowskimi Pozdrowieniami.
> Ps. Wasi piłkarze już się skompromitowali teraz
> przyszedł czas na Waszych działaczy którzy na
> wtorkowy mecz przyznali nam bilety w cenie 30zł.
> No coż widać musza na przyjezdnych zarobić.
> Do zobaczenia w Krakowie. Z kibicowskimi
> Pozdrowieniami.
Drogi kibicu przyjezdny.
30 zeta to są standardowe ceny dla przyjezdnych w ekstraklasie.
Jak kiedykolwiek Wam się uda zbliżyć do tego poziomu to się przekonasz.
Za komfort trzeba płacić, o czym się przekonasz.
Jeżeli jednak te 3 dychy to za dużo.
Zawsze możesz przyjechać, zrobić zdjęcie, wejść na sektor rodzinny,
kobiety, dzieci 1 zł, studenci 5 zł, reszta 12(chyba).
[b]Na koniec dobra rada:
Weź DUŻO prowiantu na drogę, bo ceny w bufecie potrafią zabić, o wielkości nie wspomnę.:)[/b]
Człowieku, nam ciężko do głowy przyszło to, że się w 1/4 Pucharu Polski znaleźliśmy bo to nie często się u nas zdarza, więc też się z tego cieszymy jak Wy :P Poza tym, my już od ładnych paru lat gramy tyle meczy o życie, że wierz mi ale o Was bardzo szybko zapomnimy bez względu na to jak się zakończy rewanż i każdy wróci do swojej ligowej rzeczywistości, sam oceń kto do lepszej. Działacze akurat myślą typowo biznesowo- i tak kupicie bilety niezależnie ile by kosztowały, bo takie wyjazdy zdarzają Wam się bardzo rzadko. Stąd wygórowana cena biletu. Cieszcie się, że nie więcej bo nasz Zarząd jest do tego zdolny :P
No to niestety ale na cene 30zl nie przystaniemy. Jesli juz mowicie o cenach z ekstraklasy to jest zapis w regulaminie ze cena wejsciowki na sektor gosci nie moze byc wyzsza niz cena najtanszego biletu na sektory gospodarzy... Zreszta Wasz zarzad zdecydowal ze cena biletu wynosi 5zl na wszystkie sektory nie liczac wejsciowek na sektor vip!! W tej sytuacji sprawa jest klarowna,a jesli tak nie bedzie po naszym przyjezdzie do Krakowa to trzeba bedzie wtedy podjac jakies inne srodki prawne wlacznie...
No to życzę powodzenia w tych prawnych krokach. W regulaminie PP jest cos o biletach dla gości? Co do meczu i jego wyniku może się okazać ze ten fajny rezultat z pierwszego spotkania da awans byle się nie okazało ze kosztem fatalnych wyników w lidze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)