Kruszyna - weź trochę choć wyluzuj. Ja p...olę... (td)
-
-
[46] Kh Sanok vs Cracovia | wtorek, 24.02.2014, godz. 18:00 - 3:2
żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja tylko napisałem, że on faktycznie może im
> szatnię rozwalić. Bo może. Wiesz przecież
> dokładnie co Frycer osobiście uważa o tym
> transferze, bo i to nawet już wyciekło (a
> zapewniam, że to nie jest wymysł mediów, bo po
> meczu u nas mówił poza konferencją mniej
> więcej to samo), więc o czym gadka? Jak trener
> mówi, że był transferowi przeciwny, gość
> widać że za bardzo w ciągu nie jest i z tego co
> mi wiadomo nawet kibice Sanoka nie są z jego gry
> (podkreślam - gry, a nie obecności!) zbytnio
> zadowoleni, to Twoje przekonywanie, że "skoro
> był w NHL to świetnym hokeistą jest i basta"
> zalatuje mi co nieco Ferdydurke i Słowackim.
W kazdym PLklubie jesli by doszlo do takiego transferu na bank by musial grac i basta.Wiec Frycer moze focha strzelac aZKi tak bedzie dlalej gral. A jesli taki honorowy to jak nie chcial zawodnika toktomu bronil sie "postawic"posada moja albo ZK?? Widzisz jakis problem?? Poprostu jesli go nie chcial a tak czy siak go zakontraktowali to mogl zrezygnowac z posady.
>
> Poza tym sorry, ale nie przeginaj i nie wciskaj
> ludziom kitów, dobra! Skąd niby wiesz co ja bym
> robił gdyby? Serio piszę. Wygłupiasz się tylko
> rzecz jasna, bo g... akurat wiesz co "ja bym
> gdyby..." no ale oczywiście wszystkim będziesz
> wmawiał, że Ty wiesz lepiej niż ja "co ja bym
> gdyby...". Echhh, to może Ty na wróżkę idź,
> skoro najlepiej wiesz co inni by robili albo
> będą robili (że McC i pola bawełny nie
> wspomnę)?
Heh to jestes jedynym kibicem ktory by sie nie cieszyl z goscia z przeszloscia z NHL i prawdopodobienstwem gry w nowym sezonie tam. :)
Nie wmowisz mize bys sienie cieszyl i nie tuptal ;)
Pesymistycznie strasznie podchodzisz do zawodnikow :) Ja jeszcze bardziej ale z Wolskiego,Oliwy czy Konopki bym sie cieszyl bo grali w najlepszej lidze :)
A co do bawelniarza to zobaczymy co w PO pokaze bo zasadniczym bawelniarzem byl i tego nie mozesz zaprzeczyc bo gral slabiutko.
W zasadniczym po 8-10 meczach gosc byl do wymiany na "lepszy model".Napiszesz ze kto niby to mialby byc? Nie jestem od tego tak jak i ty czy inni na forum.
[quote=KruszynaKSC]
[...] nie wazne od wyniku i nawet zlota trener out dla mnie.
[/quote]
Aha. Wszystko jasne. Mając w pamięci Twoje niedawne słowa o tym, że klub powinien #88 na zbiory bawełny wysłać, nawet nie będę próbował podjąć merytorycznej dyskusji.
Na Twoje nieszczęście, trener ma kontrakt do końca sezonu 2016/2017, i wiele wskazuje na to, że go wypełni.
Ok specjalnie dla CIebie obejrzalem powtorke. (dostepna na tvp sport)
Przerwa ze stoperem w reku trwala nieco ponad 5 min od momentu zobaczenia defektu przez SEDZIOW. A to zdecydowanie blizej do 2-3 min niz 10.Na powtorkach wyraznie widac, ze to sedziom cos nie pasuje. Wiec pretensje kieruj w ich strone i ich sie zapytaj czy postapili fair. Zapewne gdyby ktorys z Pasiakow polamal sie na tej bandzie to bysmy zostali posadzeni o "celowe uszkodzenie jej ala zamach na jedynie sluszny klub"przed PO :D
I prosze nie dobijaj mnie. To ze Sanok konczyl mecze pozniej to zaden dowod. Odpisalem Ci juz czemu konczyl pozniej mecz w Jastrzebiu wiec jezeli nadal uwazasz, ze zawodnicy celowo ugadali sie, ze Vozdecki strzeli gola w sposob niejednoznaczny a pozniej nie dali zrobic przerwy przez dluzszy okres czasu to gratuluje samopoczucia :)) Toz to takie tricky Sanok stosuje nagminie !!! Sam Hudini by sie nie powstydzil !!!
agent44 Napisał(a):
> > [...] nie wazne od wyniku i nawet zlota trener
> out dla mnie.
>
>
> Aha. Wszystko jasne. Mając w pamięci Twoje
> niedawne słowa o tym, że klub powinien #88 na
> zbiory bawełny wysłać, nawet nie będę
> próbował podjąć merytorycznej dyskusji.
>
> Na Twoje nieszczęście, trener ma kontrakt do
> końca sezonu 2016/2017, i wiele wskazuje na to,
> że go wypełni.
Licze sie z tym i coz... Plakal nie bede i dalej na mecze chodzil bede
Leesior Napisał(a):
> Kruszyna - weź trochę choć wyluzuj. Ja
> p...olę... (td)
Lubie troszku potrolowac ;)
Z nudow nieraz ;)
Kruszyna - Ty na prawdę nie kumasz o co z tym Konopką chodzi ?
Podpowiedź: Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę.
A post o zwalnianiu trenera nawet jak zdobędziemy złoto, zasługuje na "forumowego Oscara".
Już widzę po pierwszym meczu u Nas takiego Konopki jak po nim pół forum jedzie żeby się brał za przerzucanie węgla a nie udawał że gra w hokeja :D. Choć fakt że w dziale hokejowym jakoś tak mniej frustratów. W Sanoku mają już spore grono na trybunach w dodatku takie co pewnie w każdym innym klubie w Polsce by grało, zatem sens trzymania gościa na tafli dla nazwiska może tam trochę namącić. Jeśli nie zdobędą majstra przynajmniej powód już jest znany ;).
quentin Napisał(a):
> Już widzę po pierwszym meczu u Nas takiego
> Konopki jak po nim pół forum jedzie żeby się
> brał za przerzucanie węgla a nie udawał że gra
> w hokeja :D.
Hłe, hłe... Domyślam się kto by pierwszy zaczął.
Leesior Napisał(a):
> quentin Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Już widzę po pierwszym meczu u Nas takiego
> > Konopki jak po nim pół forum jedzie żeby
> się
> > brał za przerzucanie węgla a nie udawał że
> gra
> > w hokeja :D.
>
> Hłe, hłe... Domyślam się kto by pierwszy
> zaczął.
(tu)
MSC Napisał(a):
> Leesior Napisał(a):
> -----
> > quentin Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Już widzę po pierwszym meczu u Nas takiego
> > > Konopki jak po nim pół forum jedzie żeby
> > się
> > > brał za przerzucanie węgla a nie udawał
> że
> > gra
> > > w hokeja :D.
> >
> > Hłe, hłe... Domyślam się kto by pierwszy
> > zaczął.
>
> (tu)
:D :D :D
Lessior wiem dobrze ze chodzi o kase.
[small]KruszynaKSC Napisał(a):
> Nie wmowisz mize bys sienie cieszyl i nie tuptal ;)[/small]
Nie, nie wmówię. Przecież Ty wiesz lepiej ode mnie "co ja bym..." i już to nawet światu ogłosiłeś, więc kimże ja jestem, żebym miał wiedzieć "co ja bym..." skoro jest ju ztaki autorytet, tak doskonale mnie znający i lepiej wiedzący "co ja bym...". Echhh...
[hr]
[small]z_sanoka Napisał(a):
> Ok specjalnie dla CIebie obejrzalem powtorke.
> (dostepna na tvp sport)
> Przerwa ze stoperem w reku trwala nieco ponad 5 min[/small]
Ja się mogę zgodzić i na wersję, że 30 sekund trwało, pytam się o meritum - było wobec Jastrzębia fair, czy nie?
> Wiec pretensje kieruj w ich (sędziów - przyp. żk) strone i ich
> sie zapytaj czy postapili fair. Zapewne gdyby
> ktorys z Pasiakow polamal sie na tej bandzie to
> bysmy zostali posadzeni o "celowe uszkodzenie jej
> ala zamach na jedynie sluszny klub"przed PO :D[/small]
Kolego z_sanoka - to że sędziowie zobaczyli to nic nie zmienia. No chyba, że oni to zrobili? A z tego co wiem, to stało się "nie wiadomo jak", czyli zapewne samo z siebie :) Argument, że trzeba było grać to jest kula w płot - oczywiście że nie wolno było grać i trzeba to było naprawić. Ale to w niczym nie dowodzi, że stało się "samo z siebie". Taka awaria to świetna sprawa, bo takie coś to jest bankowa pewność, że w żadnym zespole nikt nie będzie ryzykował nadziania się na coś takiego. Ale wniosek jaki z tego płynie jest li tylko taki, że było to nieco subtelniej zorganizowane niż bezobciachowa awaria zegara albo oświetlenia przed 3 tercją lub podczas niej, a nie że było "samo z siebie".
> I prosze nie dobijaj mnie. To ze Sanok konczyl
> mecze pozniej to zaden dowod. Odpisalem Ci juz
> czemu konczyl pozniej mecz w Jastrzebiu wiec
> jezeli nadal uwazasz, ze zawodnicy celowo ugadali
> sie, ze Vozdecki strzeli gola w sposob
> niejednoznaczny a pozniej nie dali zrobic przerwy
> przez dluzszy okres czasu to gratuluje
> samopoczucia :)) Toz to takie tricky Sanok stosuje
> nagminie !!! Sam Hudini by sie nie powstydzil !!![/small]
Oczywiście. Wszak zgodziłem się już z Tobą, że Sanokowi to się zdarzyło sporadycznie, ledwie w 100% możliwych przypadków. Pytam natomiast po raz kolejny, bodajże 4-ty (i mam nadzieję, że wreszcie się odpowiedzi doczekam) - [b][u][large][color=#FF0000]czy taka sporadycznie zdarzająca się awaria[/color][/large][/u][/b], oczywiście sama z siebie, powodująca lekkie opóźnienie (w 3 tercji dające 10 minut, naprawdę nie baw się proszę w w zaginanie czasoprzestrzeni, bo nie jesteś Einsteinem), które to opóźnienie zdarzyło się Sanokowi sporadycznie w ledwie 100% możliwych przypadków, także tutaj wszystko jasne i po prostu pechowe, ale mimo wszystko, czy taka sporadyczne, ledwie ze 100% częstotliwością zdarzająca się przypadłość, [b][u][large][color=#FF0000]to czy ona była fair wobec Jastrzębia, czy była nie fair?[/color][/large][/u][/b]
Odpowiedz, no proszę Cię, już nawet specjalnie dla Ciebie pogrubiłem, powiększyłem czcionkę, podkreśliłem i jeszcze zaznaczyłem kolorkiem. Wierzę, że tym razem dostrzeżesz i nie przeoczysz i za 4-tym razem uda mi się wydobyć od Ciebie odpowiedź na to co najważniejsze :)
KruszynaKSC Napisał(a):
> Pijac do mnie wiedz ze nie wazne od wyniku i nawet
> zlota trener out dla mnie.
> A po drugie to co bronisz komus nielubiec trenera
> a z np grze w finale mam sie nie cieszyc???
Oczywiście masz prawo nie lubić kogo tylko zechcesz. I oczywiście masz pełne prawo do własnego zdania na temat polityki kadrowej klubu. Ale wiedz, że jeśli drużyna zdobędzie medal (jakikolwiek), to bardzo trudno będzie Ci merytorycznie obronić tezę o wypaleniu się Rohaczka. A pewnie sam byś nie chciał, by decyzje personalne były w klubie podejmowane na podstawie sympatii/antypatii poszczególnych kibiców.
Ja się jeszcze nie napalam. Do strefy medalowej bardzo długa droga. Końcówkę sezonu zasadniczego mieliśmy całkiem przyzwoitą. Ale Podhale to nie leszcze, a obraz ich gry z ostatnich meczów może być troszkę zakłamany przez problemy z grypą. Niezmiennie od kilku tygodni, nawet w czasie grubszego kryzysu, uważam, że jesteśmy faworytami I rundy playoffów. Nie jakimiś zdecydowanymi, ale jednak faworytami.
Odpisalem Ci juz ze to pytanie nie do mnie a do sedziow. Dla mnie to bez roznicy. Pewne bylo, ze Jastrzebie wygra w Oswiecimiu i nasi to wiedzieli. Stad gra byla jaka byla. A jak ktos wierzy w jakies teorie 7 rzek i lasow to jego sprawa.
gentlemen Napisał(a):
> KruszynaKSC Napisał(a):
> -----
> > Pijac do mnie wiedz ze nie wazne od wyniku i
> nawet
> > zlota trener out dla mnie.
> > A po drugie to co bronisz komus nielubiec
> trenera
> > a z np grze w finale mam sie nie cieszyc???
>
>
> Oczywiście masz prawo nie lubić kogo tylko
> zechcesz. I oczywiście masz pełne prawo do
> własnego zdania na temat polityki kadrowej klubu.
> Ale wiedz, że jeśli drużyna zdobędzie medal
> (jakikolwiek), to bardzo trudno będzie Ci
> merytorycznie obronić tezę o wypaleniu się
> Rohaczka. A pewnie sam byś nie chciał, by
> decyzje personalne były w klubie podejmowane na
> podstawie sympatii/antypatii poszczególnych
> kibiców.
>
>
Oczywiscie ze sympatie i antypatie niepowinny decydowaci niech nie decyduja o waznych decyzjach.
Ale ja jestem tylko kibicem. Nie decydentem.Szaraczkiem ktory poprostu ma dosc trenerai tyle.
A to ze kogos sie lubi kocha czy co innego nie powinno miec wplywu na posady trenerskie w hokeju czy pilce czy siatkowce czy nawet w plywaniu synchronicznym. Porostu zdaje sobie sprawe ze Rudiego bronia wyniki,medale puchary. Tez sie z nich ciesze,tez swietuje sukcesy ale poprostu go nie lubie i tyle.
W kwestii formalnej to sędzia sie przyczepił do jakiegos defektu bandy.
swoja drogą to u nas takich dziur nie brakuje.
Echhh, no i znów się nie udało... Nic to, bądźmy konsekwentni, może pobawimy się w "jeszcze jedna szansa"? To fajna zabawa, popatrz:
Ja pytam o Twoją opinię, spróbuję 5-ty raz, może jak Ci zaznaczę w barwach Sanoka (potem wyedytowane i kolory usunięte) to tym razem nie przeoczysz - [b][u][large]Czy wg Ciebie takie coś jest fair, czy nie fair wobec rywali?[/large][/u][/b] Rywali - tj. w tym przypadku Jastrzębia, bo nam, Pasom, akurat to było na rękę.
Kaczko ja wszystko rozumiem ale te barwy są nie tylko STSu i wybitnie biją po oczach więc wyedytuj proszę
Ano tak, faktycznie, wiesz, to dlatego że piłka mnie niespecjalnie obchodzi po prostu... Ale liczę że w ten sposób kolega z_sanoka wreszcie pytanie dostrzeże i obiecuję, że jak tylko to się stanie lub będę już pewien, że nawet i to nie pomogło, to jeszcze dzisiaj to wyedytuję. Słowo!
Przeciez Ci odpisalem juz.
[quote="Dla mnie to bez roznicy."]
[/quote]
Dzięx. Tak swoją drogą - jeśli wg Ciebie to było oki, to poczekać musimy parę lat jak ktoś was spróbuje w ten sposób przewalić i ciekaw jestem czy dalej to będzie bez różnicy? No ale to się za parę lat okaże.
Zaznaczam - czepiać się za bardzo nie zamierzam, bo w tej konkretnej sytuacji i nam to było na rękę, że nie mieliście potrzeby się zbytnio podpalać. Po prostu wg mnie było to ze strony Sanoka po prostu nie fair i nie do końca uczciwe zagranie. I tyle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)