Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • [46] Kh Sanok vs Cracovia | wtorek, 24.02.2014, godz. 18:00 - 3:2

• Hokej
    • Rozpoczęto 22.02.2015 o 22:47
      Ostatnia aktywność 25.02.2015 o 21:18
      8084 wyświetleń
    • Leesior

11.3K
      2.9K
    • 25.02.2015 o 13:40
      Post #1060092 25.02.2015 13:40
    Kruszyna - weź trochę choć wyluzuj. Ja p...olę... (td)
    • KruszynaKSC

19K
      20.6K
    • 25.02.2015 o 13:43
      Post #1060094 25.02.2015 13:43
    żółta kaczka Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Ja tylko napisałem, że on faktycznie może im > szatnię rozwalić. Bo może. Wiesz przecież > dokładnie co Frycer osobiście uważa o tym > transferze, bo i to nawet już wyciekło (a > zapewniam, że to nie jest wymysł mediów, bo po > meczu u nas mówił poza konferencją mniej > więcej to samo), więc o czym gadka? Jak trener > mówi, że był transferowi przeciwny, gość > widać że za bardzo w ciągu nie jest i z tego co > mi wiadomo nawet kibice Sanoka nie są z jego gry > (podkreślam - gry, a nie obecności!) zbytnio > zadowoleni, to Twoje przekonywanie, że "skoro > był w NHL to świetnym hokeistą jest i basta" > zalatuje mi co nieco Ferdydurke i Słowackim. W kazdym PLklubie jesli by doszlo do takiego transferu na bank by musial grac i basta.Wiec Frycer moze focha strzelac aZKi tak bedzie dlalej gral. A jesli taki honorowy to jak nie chcial zawodnika toktomu bronil sie "postawic"posada moja albo ZK?? Widzisz jakis problem?? Poprostu jesli go nie chcial a tak czy siak go zakontraktowali to mogl zrezygnowac z posady. > > Poza tym sorry, ale nie przeginaj i nie wciskaj > ludziom kitów, dobra! Skąd niby wiesz co ja bym > robił gdyby? Serio piszę. Wygłupiasz się tylko > rzecz jasna, bo g... akurat wiesz co "ja bym > gdyby..." no ale oczywiście wszystkim będziesz > wmawiał, że Ty wiesz lepiej niż ja "co ja bym > gdyby...". Echhh, to może Ty na wróżkę idź, > skoro najlepiej wiesz co inni by robili albo > będą robili (że McC i pola bawełny nie > wspomnę)? Heh to jestes jedynym kibicem ktory by sie nie cieszyl z goscia z przeszloscia z NHL i prawdopodobienstwem gry w nowym sezonie tam. :) Nie wmowisz mize bys sienie cieszyl i nie tuptal ;) Pesymistycznie strasznie podchodzisz do zawodnikow :) Ja jeszcze bardziej ale z Wolskiego,Oliwy czy Konopki bym sie cieszyl bo grali w najlepszej lidze :) A co do bawelniarza to zobaczymy co w PO pokaze bo zasadniczym bawelniarzem byl i tego nie mozesz zaprzeczyc bo gral slabiutko. W zasadniczym po 8-10 meczach gosc byl do wymiany na "lepszy model".Napiszesz ze kto niby to mialby byc? Nie jestem od tego tak jak i ty czy inni na forum.
    • agent44

6.1K
      1.7K
    • 25.02.2015 o 13:44
      Post #1060095 25.02.2015 13:44
    [quote=KruszynaKSC] [...] nie wazne od wyniku i nawet zlota trener out dla mnie. [/quote] Aha. Wszystko jasne. Mając w pamięci Twoje niedawne słowa o tym, że klub powinien #88 na zbiory bawełny wysłać, nawet nie będę próbował podjąć merytorycznej dyskusji. Na Twoje nieszczęście, trener ma kontrakt do końca sezonu 2016/2017, i wiele wskazuje na to, że go wypełni.
    • z_sanoka

24
      0
    • 25.02.2015 o 13:46
      Post #1060096 25.02.2015 13:46
    Ok specjalnie dla CIebie obejrzalem powtorke. (dostepna na tvp sport) Przerwa ze stoperem w reku trwala nieco ponad 5 min od momentu zobaczenia defektu przez SEDZIOW. A to zdecydowanie blizej do 2-3 min niz 10.Na powtorkach wyraznie widac, ze to sedziom cos nie pasuje. Wiec pretensje kieruj w ich strone i ich sie zapytaj czy postapili fair. Zapewne gdyby ktorys z Pasiakow polamal sie na tej bandzie to bysmy zostali posadzeni o "celowe uszkodzenie jej ala zamach na jedynie sluszny klub"przed PO :D I prosze nie dobijaj mnie. To ze Sanok konczyl mecze pozniej to zaden dowod. Odpisalem Ci juz czemu konczyl pozniej mecz w Jastrzebiu wiec jezeli nadal uwazasz, ze zawodnicy celowo ugadali sie, ze Vozdecki strzeli gola w sposob niejednoznaczny a pozniej nie dali zrobic przerwy przez dluzszy okres czasu to gratuluje samopoczucia :)) Toz to takie tricky Sanok stosuje nagminie !!! Sam Hudini by sie nie powstydzil !!!
    • KruszynaKSC

19K
      20.6K
    • 25.02.2015 o 13:48
      Post #1060097 25.02.2015 13:48
    agent44 Napisał(a): ------------------------------------------------------- > > [...] nie wazne od wyniku i nawet zlota trener > out dla mnie. > > > Aha. Wszystko jasne. Mając w pamięci Twoje > niedawne słowa o tym, że klub powinien #88 na > zbiory bawełny wysłać, nawet nie będę > próbował podjąć merytorycznej dyskusji. > > Na Twoje nieszczęście, trener ma kontrakt do > końca sezonu 2016/2017, i wiele wskazuje na to, > że go wypełni. Licze sie z tym i coz... Plakal nie bede i dalej na mecze chodzil bede Leesior Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Kruszyna - weź trochę choć wyluzuj. Ja > p...olę... (td) Lubie troszku potrolowac ;) Z nudow nieraz ;)
    • Leesior

11.3K
      2.9K
    • 25.02.2015 o 13:49
      Post #1060098 25.02.2015 13:49
    Kruszyna - Ty na prawdę nie kumasz o co z tym Konopką chodzi ? Podpowiedź: Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę. A post o zwalnianiu trenera nawet jak zdobędziemy złoto, zasługuje na "forumowego Oscara".
    • quentin

8.9K
      4.5K
    • 25.02.2015 o 13:50
      Post #1060099 25.02.2015 13:50
    Już widzę po pierwszym meczu u Nas takiego Konopki jak po nim pół forum jedzie żeby się brał za przerzucanie węgla a nie udawał że gra w hokeja :D. Choć fakt że w dziale hokejowym jakoś tak mniej frustratów. W Sanoku mają już spore grono na trybunach w dodatku takie co pewnie w każdym innym klubie w Polsce by grało, zatem sens trzymania gościa na tafli dla nazwiska może tam trochę namącić. Jeśli nie zdobędą majstra przynajmniej powód już jest znany ;).
    • Leesior

11.3K
      2.9K
    • 25.02.2015 o 13:52
      Post #1060100 25.02.2015 13:52
    quentin Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Już widzę po pierwszym meczu u Nas takiego > Konopki jak po nim pół forum jedzie żeby się > brał za przerzucanie węgla a nie udawał że gra > w hokeja :D. Hłe, hłe... Domyślam się kto by pierwszy zaczął.
    • MSC

8.9K
      4.6K
    • 25.02.2015 o 13:53
      Post #1060101 25.02.2015 13:53
    Leesior Napisał(a): ------------------------------------------------------- > quentin Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > Już widzę po pierwszym meczu u Nas takiego > > Konopki jak po nim pół forum jedzie żeby > się > > brał za przerzucanie węgla a nie udawał że > gra > > w hokeja :D. > > Hłe, hłe... Domyślam się kto by pierwszy > zaczął. (tu)
    • KruszynaKSC

19K
      20.6K
    • 25.02.2015 o 14:10
      Post #1060103 25.02.2015 14:10
    MSC Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Leesior Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > quentin Napisał(a): > > > -------------------------------------------------- > > > ----- > > > Już widzę po pierwszym meczu u Nas takiego > > > Konopki jak po nim pół forum jedzie żeby > > się > > > brał za przerzucanie węgla a nie udawał > że > > gra > > > w hokeja :D. > > > > Hłe, hłe... Domyślam się kto by pierwszy > > zaczął. > > (tu) :D :D :D Lessior wiem dobrze ze chodzi o kase.
    • żółta kaczka

6.1K
      808
    • 25.02.2015 o 14:17
      Post #1060104 25.02.2015 14:17
    [small]KruszynaKSC Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Nie wmowisz mize bys sienie cieszyl i nie tuptal ;)[/small] Nie, nie wmówię. Przecież Ty wiesz lepiej ode mnie "co ja bym..." i już to nawet światu ogłosiłeś, więc kimże ja jestem, żebym miał wiedzieć "co ja bym..." skoro jest ju ztaki autorytet, tak doskonale mnie znający i lepiej wiedzący "co ja bym...". Echhh... [hr] [small]z_sanoka Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Ok specjalnie dla CIebie obejrzalem powtorke. > (dostepna na tvp sport) > Przerwa ze stoperem w reku trwala nieco ponad 5 min[/small] Ja się mogę zgodzić i na wersję, że 30 sekund trwało, pytam się o meritum - było wobec Jastrzębia fair, czy nie? [small]z_sanoka Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Wiec pretensje kieruj w ich (sędziów - przyp. żk) strone i ich > sie zapytaj czy postapili fair. Zapewne gdyby > ktorys z Pasiakow polamal sie na tej bandzie to > bysmy zostali posadzeni o "celowe uszkodzenie jej > ala zamach na jedynie sluszny klub"przed PO :D[/small] Kolego z_sanoka - to że sędziowie zobaczyli to nic nie zmienia. No chyba, że oni to zrobili? A z tego co wiem, to stało się "nie wiadomo jak", czyli zapewne samo z siebie :) Argument, że trzeba było grać to jest kula w płot - oczywiście że nie wolno było grać i trzeba to było naprawić. Ale to w niczym nie dowodzi, że stało się "samo z siebie". Taka awaria to świetna sprawa, bo takie coś to jest bankowa pewność, że w żadnym zespole nikt nie będzie ryzykował nadziania się na coś takiego. Ale wniosek jaki z tego płynie jest li tylko taki, że było to nieco subtelniej zorganizowane niż bezobciachowa awaria zegara albo oświetlenia przed 3 tercją lub podczas niej, a nie że było "samo z siebie". [small]z_sanoka Napisał(a): ------------------------------------------------------- > I prosze nie dobijaj mnie. To ze Sanok konczyl > mecze pozniej to zaden dowod. Odpisalem Ci juz > czemu konczyl pozniej mecz w Jastrzebiu wiec > jezeli nadal uwazasz, ze zawodnicy celowo ugadali > sie, ze Vozdecki strzeli gola w sposob > niejednoznaczny a pozniej nie dali zrobic przerwy > przez dluzszy okres czasu to gratuluje > samopoczucia :)) Toz to takie tricky Sanok stosuje > nagminie !!! Sam Hudini by sie nie powstydzil !!![/small] Oczywiście. Wszak zgodziłem się już z Tobą, że Sanokowi to się zdarzyło sporadycznie, ledwie w 100% możliwych przypadków. Pytam natomiast po raz kolejny, bodajże 4-ty (i mam nadzieję, że wreszcie się odpowiedzi doczekam) - [b][u][large][color=#FF0000]czy taka sporadycznie zdarzająca się awaria[/color][/large][/u][/b], oczywiście sama z siebie, powodująca lekkie opóźnienie (w 3 tercji dające 10 minut, naprawdę nie baw się proszę w w zaginanie czasoprzestrzeni, bo nie jesteś Einsteinem), które to opóźnienie zdarzyło się Sanokowi sporadycznie w ledwie 100% możliwych przypadków, także tutaj wszystko jasne i po prostu pechowe, ale mimo wszystko, czy taka sporadyczne, ledwie ze 100% częstotliwością zdarzająca się przypadłość, [b][u][large][color=#FF0000]to czy ona była fair wobec Jastrzębia, czy była nie fair?[/color][/large][/u][/b] Odpowiedz, no proszę Cię, już nawet specjalnie dla Ciebie pogrubiłem, powiększyłem czcionkę, podkreśliłem i jeszcze zaznaczyłem kolorkiem. Wierzę, że tym razem dostrzeżesz i nie przeoczysz i za 4-tym razem uda mi się wydobyć od Ciebie odpowiedź na to co najważniejsze :)
    • gentlemen

4.6K
      355
    • 25.02.2015 o 14:19
      Post #1060106 25.02.2015 14:19
    KruszynaKSC Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Pijac do mnie wiedz ze nie wazne od wyniku i nawet > zlota trener out dla mnie. > A po drugie to co bronisz komus nielubiec trenera > a z np grze w finale mam sie nie cieszyc??? Oczywiście masz prawo nie lubić kogo tylko zechcesz. I oczywiście masz pełne prawo do własnego zdania na temat polityki kadrowej klubu. Ale wiedz, że jeśli drużyna zdobędzie medal (jakikolwiek), to bardzo trudno będzie Ci merytorycznie obronić tezę o wypaleniu się Rohaczka. A pewnie sam byś nie chciał, by decyzje personalne były w klubie podejmowane na podstawie sympatii/antypatii poszczególnych kibiców. Ja się jeszcze nie napalam. Do strefy medalowej bardzo długa droga. Końcówkę sezonu zasadniczego mieliśmy całkiem przyzwoitą. Ale Podhale to nie leszcze, a obraz ich gry z ostatnich meczów może być troszkę zakłamany przez problemy z grypą. Niezmiennie od kilku tygodni, nawet w czasie grubszego kryzysu, uważam, że jesteśmy faworytami I rundy playoffów. Nie jakimiś zdecydowanymi, ale jednak faworytami.
    • z_sanoka

24
      0
    • 25.02.2015 o 14:23
      Post #1060108 25.02.2015 14:23
    Odpisalem Ci juz ze to pytanie nie do mnie a do sedziow. Dla mnie to bez roznicy. Pewne bylo, ze Jastrzebie wygra w Oswiecimiu i nasi to wiedzieli. Stad gra byla jaka byla. A jak ktos wierzy w jakies teorie 7 rzek i lasow to jego sprawa.
    • KruszynaKSC

19K
      20.6K
    • 25.02.2015 o 14:26
      Post #1060109 25.02.2015 14:26
    gentlemen Napisał(a): ------------------------------------------------------- > KruszynaKSC Napisał(a): > -------------------------------------------------- > ----- > > Pijac do mnie wiedz ze nie wazne od wyniku i > nawet > > zlota trener out dla mnie. > > A po drugie to co bronisz komus nielubiec > trenera > > a z np grze w finale mam sie nie cieszyc??? > > > Oczywiście masz prawo nie lubić kogo tylko > zechcesz. I oczywiście masz pełne prawo do > własnego zdania na temat polityki kadrowej klubu. > Ale wiedz, że jeśli drużyna zdobędzie medal > (jakikolwiek), to bardzo trudno będzie Ci > merytorycznie obronić tezę o wypaleniu się > Rohaczka. A pewnie sam byś nie chciał, by > decyzje personalne były w klubie podejmowane na > podstawie sympatii/antypatii poszczególnych > kibiców. > > Oczywiscie ze sympatie i antypatie niepowinny decydowaci niech nie decyduja o waznych decyzjach. Ale ja jestem tylko kibicem. Nie decydentem.Szaraczkiem ktory poprostu ma dosc trenerai tyle. A to ze kogos sie lubi kocha czy co innego nie powinno miec wplywu na posady trenerskie w hokeju czy pilce czy siatkowce czy nawet w plywaniu synchronicznym. Porostu zdaje sobie sprawe ze Rudiego bronia wyniki,medale puchary. Tez sie z nich ciesze,tez swietuje sukcesy ale poprostu go nie lubie i tyle.
    • marcin_ksc

9.1K
      629
    • 25.02.2015 o 14:33
      Post #1060112 25.02.2015 14:33
    W kwestii formalnej to sędzia sie przyczepił do jakiegos defektu bandy. swoja drogą to u nas takich dziur nie brakuje.
    • żółta kaczka

6.1K
      808
    • 25.02.2015 o 14:38
      Post #1060113 25.02.2015 14:38
    Echhh, no i znów się nie udało... Nic to, bądźmy konsekwentni, może pobawimy się w "jeszcze jedna szansa"? To fajna zabawa, popatrz: Ja pytam o Twoją opinię, spróbuję 5-ty raz, może jak Ci zaznaczę w barwach Sanoka (potem wyedytowane i kolory usunięte) to tym razem nie przeoczysz - [b][u][large]Czy wg Ciebie takie coś jest fair, czy nie fair wobec rywali?[/large][/u][/b] Rywali - tj. w tym przypadku Jastrzębia, bo nam, Pasom, akurat to było na rękę.
    • Karvin

10.6K
      9.4K
    • 25.02.2015 o 14:44
      Post #1060114 25.02.2015 14:44
    Kaczko ja wszystko rozumiem ale te barwy są nie tylko STSu i wybitnie biją po oczach więc wyedytuj proszę
    • żółta kaczka

6.1K
      808
    • 25.02.2015 o 14:48
      Post #1060115 25.02.2015 14:48
    Ano tak, faktycznie, wiesz, to dlatego że piłka mnie niespecjalnie obchodzi po prostu... Ale liczę że w ten sposób kolega z_sanoka wreszcie pytanie dostrzeże i obiecuję, że jak tylko to się stanie lub będę już pewien, że nawet i to nie pomogło, to jeszcze dzisiaj to wyedytuję. Słowo!
    • z_sanoka

24
      0
    • 25.02.2015 o 14:50
      Post #1060116 25.02.2015 14:50
    Przeciez Ci odpisalem juz. [quote="Dla mnie to bez roznicy."] [/quote]
    • żółta kaczka

6.1K
      808
    • 25.02.2015 o 14:56
      Post #1060117 25.02.2015 14:56
    Dzięx. Tak swoją drogą - jeśli wg Ciebie to było oki, to poczekać musimy parę lat jak ktoś was spróbuje w ten sposób przewalić i ciekaw jestem czy dalej to będzie bez różnicy? No ale to się za parę lat okaże. Zaznaczam - czepiać się za bardzo nie zamierzam, bo w tej konkretnej sytuacji i nam to było na rękę, że nie mieliście potrzeby się zbytnio podpalać. Po prostu wg mnie było to ze strony Sanoka po prostu nie fair i nie do końca uczciwe zagranie. I tyle.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie