Spokojnie panowie ....kwiecień będzie decydujący -5 meczy i to większość do wygrania.... teraz byle tylko coś uciułać ....chłopaki niech pokażą ,że walka i zaangażowanie pokazane z WKS jest dewizą tego zespołu!
A o punkty będzie co raz łatwiej..... ;)
-
-
(GLOS) [21] Podbeskidzie BB - Cracovia 1 - 1 (0-0)
Nie będzie tyle miejsca na boisku co w meczu z cofniętym wks-em.
Podbeskidzie gra ostrym presingiem i nie przebiera w środkach. Poza tym grają u siebie i muszą atakować.
Nasza linia obrony przejdzie prawdziwy test, bo w meczu ze Śląskiem mało miała do roboty, a błędy i tak się zdarzały.
Remis będzie sukcesem.
paluch Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Bez paniki spokojne 3:0 dla Cracovii i znowu
> zachwyty nad naszą grą w TV i internecie.
> Najwyższy czas chdzić z podniesioną z dumy
> głową do góry.
Tak bez paniki i spokojnie, to Podbeskidzie jest liderem licząc II rundę( tj ostatnie 5 meczy) oto dane:
1. Podbeskidzie -- 5 -- 12 -- 8-6
----------------------------------------
13. Cracovia ------ 5 --- 5 -- 5-7
Biorąc pod uwagę nasz cel sportowy (awans do ósemki), remis zdecydowanie nie będzie sukcesem.
Aczkolwiek zgadzam się, że, wbrew licznym hurraoptymistycznym prognozom, jakie pojawiły się w tym wątku, o 3 punkty będzie cholernie ciężko.
Chciałbym i ja dołączyć się do wynurzeń na temat zbliżającego się meczu.
Niestety jestem pesymistą i w związku z tym uważam ze umrzemy lub skończymy jako poddani cara a całkiem możliwe że i jedno i drugie.
38min
Michał Trela @MichalTrelaBlog
Richard Zajac i Maciej Korzym trenują z zespołem i mogą być w osiemnastce na Cracovię. Nie będzie Chmiela, Slobody, Malinowskiego i Górka.
- Korzym:X
szuwarek Napisał(a):
> 38min
> Michał Trela @MichalTrelaBlog
> Richard Zajac i Maciej Korzym trenują z zespołem
> i mogą być w osiemnastce na Cracovię. Nie
> będzie Chmiela, Slobody, Malinowskiego i Górka.
>
> - Korzym:X
Niech go Sreten parę razy poskrobie po achillesach na początku to mu się odechce dalszej gry ;)
To, że będzie w meczowej 18, to nie znaczy że musi zagrać :)
Dobrze że Chmiela i Slobody nie będzie, dla mniej dwaj najbardziej wartościowi pomocnicy Bielska.
Kajak Napisał(a):
> Chciałbym i ja dołączyć się do wynurzeń na
> temat zbliżającego się meczu.
> Niestety jestem pesymistą i w związku z tym
> uważam ze umrzemy lub skończymy jako poddani
> cara a całkiem możliwe że i jedno i drugie.
Mało śmieszny dowcip w czasach jak armie cara Włodzimierza posuwają się wolno ale konsekwentnie na zachód. :(
Panowie nastawcie się na kopaninę, to będzie typowy mecz fizyczny, aż się boję tego oglądać po lidze mistrzów :D
To będzie mecz walki, typowa siłowa piłka i faktycznie może wyjść z tego kopanina, a nie football na jakiś sensownym poziomie :D
Skąd wy panowie wiecie jaki będzie mecz? Bo domorośli dziennikarze sportowi wciskają pierdoły o "walczakach" Ojrzyńskiego i rzekomej taktyce "dzidy" Podolińskiego?
Może po obserwacjach własnych?
Jesienią Ojrzyński zrobił RP "w kalafiora" . Graliśmy dokładnie jak Podbeskidzie chciało i zrobili z nami co tylko chcieli.
Mało jeszcze znamy Podolińskiego . Kto wie czy tym razem nie zaskoczy "swojego mistrza" inną grą.
Posędziuje M. Borski z Warszawy
będzie cyrk
Bucky Nome Napisał(a):
> Posędziuje M. Borski z Warszawy
W tym sezonie posędziuję nasz mecz po raz pierwszy, za to w tamtym sezonie sędziował:
CRACOVIA vs podbeskidzie 4:2
górnik vs CRACOVIA 0:1
CRACOVIA vs Lech 1:6
CRACOVIA vs górnik 2:0
śląsk vs CRACOVIA 1:0
Raczej nie pamiętam w tych meczach kontrowersji (chyba że pamięć mnie zawodzi(:P) )
Jak sobie przypominam to 1:6 i 1:5 z Piastem, to mam ochotę pojechać do Łodzi i tępą maszynką na sucho pewnego wąsa zgolić...
Ojrzyński to, Ojrzyński tamto a kim on właściwie jest? Mamy grać o wygraną i tyle. Od taktyki jest trener. Ja chcę widzieć ambicję i walkę :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)