Jesteśmy faworytem czy też nie jesteśmy? ;)
-
-
[39] CRACOVIA - Podhale Nowy Targ | niedziela, 25.01.2015, godz. 18:30
Zastanawiam się czy iść właśnie, bo jeszcze się okaże że kolejne kontuzje, choroby itd i wyznaczą mnie z trybun do czwartej piątki (albo i do trzeciej), a na łyżwach jeździłem ostatnio z 30 lat temu :)
Nie jesteśmy faworytem, ale może to i dobrze.
gramy z kontry , coś wpadnie i dowieziemy
Jesli nie z Unią czy Podhalem to z kim ? dlatego dziś wygrana !
Jak Radzik dzis wszystko wybroni to pewna wygrana ;)
koldarx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak Radzik dzis wszystko wybroni to pewna wygrana
> ;)
karnego jak na razie wybronił :),ale taka prawda ze jak on ma gorszy dzień to porażka pewna
Gruszka Karnego nie strzelił ale w przewadze już się zrehabilitował ,sam Radzik nic nie zrobi !
Już prowadzimy :)
Uff,
dowieźli chłopaki 4-3 :)
Ten wynik może oznaczać,że Podhale już nas nie dogoni przed play-off:)
Tylko kim grać panie prezesie?
Fajnie przed prawdopodobną walką w pierwszej fazie P.O. to dobry wynik dziś
Zawsze jak wygrywamy to dobry wynik:)
Miły prezent na urodziny sprawili mi panowie hokejarze. Nie tyle wynikiem, co samą grą, a ostanio o to szczególnie trudno.
Wygląda na to, że czwarte miejsce obronimy, a i play-offy nie muszą być jednostronne.
Denis troszkę przesadził z tym wpadaniem do boksu Podhala, owszem śmieszne to było, ale zdekoncentrował swoją formację i zaraz straciliśmy bramkę.
Denis dzisiaj zagrał dobry mecz
Fajny mecz Karola, rozbrykał nam sie dzieciak:-)
Jarosa debiut w nowym domu tez calkiem ok chyba?
Duzy zdecydowanie przesadza z pajacowaniem.
Najwazniejsze, ze chlopakom znow sie chciali grac.
A to ostatnio nieczeste zjawisko.
zwykłypaweł Napisał(a):
> Denis dzisiaj zagrał dobry mecz
Był najlepszy.
sterby Napisał(a):
> zwykłypaweł Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Denis dzisiaj zagrał dobry mecz
>
>
> Był najlepszy.
I wkońcu wyszło że nie taki wolny jest , śmigał dzisiaj aż miło.
Karol też dzisiaj bardzo dobrze zagrał , brawo
Dla mnie któryś mecz z rzędu najlepszy jest Kalus. Denis wkurza mnie z tym trzymaniem kija jedną ręką. Do gry wrócił jedynie A.Kowalówka, pięciu nadal kontuzjowanych i gra na trzy piątki. Kruczek i Witowski nawet nie weszli na lód chyba. Jaros całkiem porządnie.
Muzyka przez większość czasu ogłupiająca - a było jakiś czas temu całkiem, całkiem dobrze.
Wygrana wygraną i chyba obronimy 4-te miejsce przed play-off-em ! Graty ! :) Debiut Jarosa na Siedleckiego poprawny, bez fajerwerków, niczym się nie wyróżnił i nic nie zawalił ! Kto był najlepszym zawodnikiem Pasów i dlaczego Radziszewski ? :D
Znalazłem określenie dla kiksów Dennisa - [b]"denisówki"[/b] :D I ta jego denisówka ze środka lodowiska do pustej bramiki ..., to nawet chyba Cabaj by nie popełnił analogicznej cabajady ! ;)
A w Jastrzębiu L.L. dwa gole i dwie asysty przeciw Tychom. Miałeś chamie złoty róg.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)