Pewnie niejeden z nas to ma ale ile razy slyszales znow idziesz a co zemna itp. ty na to chodz zemna - ona nie po co co ja tam bede robila bla bla
i tu rodzi sie dylemat co z tym fantem zrobic moze sklepik internetowy stworzyl by jakies pasiaste gadzety dla kobiet typu jakis szlafroczek bielizna itp.
-
-
A co z naszymi kobietami
Pieski z drugiej stropny błoń mają takie gadżety dla pań... :| widziałem w C.H na czyżynach stringi,staniki itp.
Ale szlafroki mamy :)
nie ubiore na swa pieknos wislackiego scierwa
to ze sa po drugiej stronie, nie znaczy, ze u nas nie moze byc znacznie lepszych
wlasnie .potrzebna damska bielizna w bialo-czerwone pasy,kostium kompielowy i wiele innych dla Naszych kobiet......
tylko stylowe musi byc, a nie jakis szajs..
pozdro
Wojtek
Świetny pomysł. Proponuję w 1 kolejności kostiumy kąpielowe i bieliznę. Dużym popytem cieszyłyby się niewątpliwie torebki.
KOLEDZY NIECH WASZE KOBIETY SAME COS WYKOMBINUJA NA POCZATEK...JA NP CO JAKIS CZAS ROBIE SOBIE UBRANIA Z NAPISAMI ITP ZWIAZANYMI Z CRACOVIA..MAM NP MINI Z NAPISEM NA TYLECZKU:
CRACOVIA
PASY
POZATYM SPODNIE,BLUZY ITP NA WSZYSTKIM DA SIE ZROBIC TAKIE PRZYPRASOWANKI,A POMYSL JUZ ZALEZY OD DZIEWCZYNY.JEST TO O TYLE LEPSZE,ZE JAKOSC NIEKTORYCH GADZETOW Z KLUBU NIE JEST WYSTARCZAJACA,A TAK SAMEMU SIE O NIEJ DECYDUJE.
POZDRO TYSCY;D
"MAM NP MINI Z NAPISEM NA TYLECZKU"
odleciałem ...
a kiedy będzie można ten "napis" zobaczyć ?
heh ...
p.s.
napis czy tyłeczek , oto jest pytanie ...
Robert - napis nie jest bezpośrednio "na tyłeczku", tylko - zapewne - na tyle spódniczki... zbereźNI(C)KU
:):):)
wy dwaj nie wmawiajcie mi , że nie macie ochoty zobaczyć takiego tyłeczka z napisem ...
:-)
swoją drogą to należą się pozdrowienia dla KoLEzANki i miano prekursorki w nowej pasiastej modzie ...
i w tym miejscu ...
STANOWCZE TAK !!!
dla pasiastych mini spódniczek na meczach ...
:D
To panie pierwszy mecz sezonu rozpoczynaju w pasiastych mini
Zaraz moja na to namowie hehe
hehehe
ps.napis na spodniczce;D
a ja nawet znam tę koleżankę, i w sumie niegdy nie zwróciłem uwagi na ...tyłeczek:(
bo zawsze miala spodnie:) :P
Bez napisu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)