Jak w temacie.
-
-
[31] Cracovia - Naprzód Janów | niedziela, 4.01.2015, godz. 18:30
spuśćmy na ten mecz zasłonę milczenia
nie mogłem być, ale z 4:1 na 4:5? nie chcemy pierwszego miejsca?
marczek nie żałuj ,było źle aktualnie jest bardzo źle do słabo grających obrońców doszli i napastnicy i proszę nie pisac ze w styczniu już tak mamy! bo to oznacza ze będzie powtórka z ubiegłego sezonu .Jeden z najgorszych meczy na jakim byłem w ostatnich latach ,nawet nie chce mi się wytykać masę błędów
Kompromitacja - porażka z drużyną która nie ma pieniędzy.
Pocieszam się jedynie faktem, że nie tylko my. Sanok poległ w Oświęcimiu marnując przewagę ze stanu 1:3. Co nie zmienia faktu, że przegraliśmy wygrany mecz! Swoją drogą w temacie o spotkaniu z Podhalem wykrakałem co do Unii i Naprzodu.:(
Tak jak pisałem wcześniej druga piątka nic nie gra. W Pucharze z Sanokiem wyszli 0-2 , dzisiaj też się nie popisali ....Kompromitacja
Sanok zmarnował 3:1 i to regulaminowym.
Naprzod kasy nie ma ale to tez moze motywowac.
szkoda byla szansa na lidera.
od Pucharu Polski gramy antyreklamę hokeja ,a i tak dzis nawet sporo ludzi coś kolo 1300?
Dobry, trzymający do końca w napięciu mecz.
Wreszcie przełamała się pierwsza piątka, tak krytykowany tu Kruczek strzelił pięknego gola, no i ten niesamowity Big Mac.
Zmniejszyliśmy dystans do Sanoka, nie straciliśmy nic do Tychów.
Forma rośnie, byle tak dalej.
Forma rośnie>:D< ,tylko sił brak
Mecz z cyklu: jak mając trzy punkty na wyciągnięcie ręki oddać dwa z nich i do tego - nie obrażając Janowa - mocno przeciętnej (żeby nie napisać inaczej...) drużynie.
Mecz wcale nie wyglądał znowu aż tak źle. Prowadziliśmy 4:1 i wydawało się, że spokojnie dowieziemy wygraną. Ostatnie 10 minut to jakiś koszmar, nawet nie wiem jak to się wszystko stało. W dogrywce koszmaru ciąg dalszy.
No cóż. Trudno.
Czy wygrywasz, czy nie..
PS. Też zaczynam się obawiać powtórki ubiegłego sezonu. 4-te miejsce (albo i piąte), w ćwierćfinale wtopa z Podhalem lub Unią i koniec sezonu.
PPS. Najbliższe trzy mecze (w Sanoku, na S7 z Tychami i w Jastrzębiu) - raczej 0 punktów.
I jeszcze jedno.... aż trzy bramki w plecy w osłabieniu.
Nasi powinni się udać do Klisiaka na nauki jak się rozgrywa przewagi.
to jest przygotowany SZCZYT FORMY na finał Pucharu Polski przez trenera RR,jeszcze został do przygotowania jeden szczy na play-off
Slabiutko to wygladalo i nie ma tlumaczenia ze Rudi robi forme na PO :)
Obcokrajowcy to parodysci jak narazie.
fetisow Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to jest przygotowany SZCZYT FORMY na finał
> Pucharu Polski przez trenera RR,jeszcze został do
> przygotowania jeden szczy na play-off
Czy Rudolf powiedział gdzieś, że przygotowuje szczyt formy na finały PP?
Nie pisz głupot.
Apis Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> fetisow Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > to jest przygotowany SZCZYT FORMY na finał
> > Pucharu Polski przez trenera RR,jeszcze został
> do
> > przygotowania jeden szczy na play-off
>
>
> Czy Rudolf powiedział gdzieś, że przygotowuje
> szczyt formy na finały PP?
>
> Nie pisz głupot.
była mowa o optymalnym przygotowaniu ,ale to mówił drugi trener Pasiut-
;;Drużyna "Pasów" przez ostatnie dni ciężko trenowała, czasami nawet i dwa razy dziennie. A wszystko po to, by być optymalnie przygotowana do turnieju w Kraków Arenie.-http://www.cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/hokeisci_odpoczna_przed_pucharem_polski
Biorę tą porażkę na siebie! Rzadko chodzę na hokeja, zwłaszcza w sezonie zasadniczym. Chyba drugi raz w życiu byłem.Pierwszy raz wybrałem się zobaczyć "łatwe zwycięstwo" jakieś 2-3 lata temu z Polonią Bytom - i wtopa po karnych. Teraz chciałem zobaczyć grad goli z Naprzodem i wtopa w dogrywce. Syn powiedział, że teraz tylko na Sanok i Tychy będziemy chodzić:)
nie, to nie przychodźcie bo jak mają być wtopy po dogrywkach :D
Radziszewski nie moze byc cala nasza obrona!! Fojtik i Valcak na pewno nie zagraja tak jak 2 lata temu. Jestesmy po prostu w tym roku przy naszym budzecie sredni i tyle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)