Brawo! Pierwsze 3 pkt. na wyjeździe, ale nie wiem czy nasza dobra gra nie byla spowodowana tylko słabą grą Korony czy jednak coś drgnęło.
-
-
(WIKTORIA) [19] Korona Kielce - CRACOVIA 1 : 2
Pewne i spokojne wyjazdowe zwycięstwo w wykonaniu Cracovii. Korona dziś nie potrafiła nic zrobić. Fartowny gol prawie samobójczy nic im nie dał. Co więcej awans na 11 tak jak przewidywałem :D.
no to sie nap$%#%$%^%$##$$
Złapaliśmy formę na koniec rundy. Dobrze to rokuje przed kluczowymi bataliami o utrzymanie, które będziemy toczyć późną wiosną.
Punkty cieszą, ale trzeba zauważyć, że z tak słabą ekipą jak Korona dzisiaj to dawno nie graliśmy.
No ładnie - o to chodziło! zabawne w tym wszystkim jest to, że kolejny raz przy stracie bramki pląta się Żytko :D
Myślałem że źle się skończy bo zazwyczaj u nas jest panika i niedokładność ale jednak udało się . Szkoda ze nie wygraliśmy 2:0 ,ale jest dobrze . Teraz wzmocnić drużyne i w góre tabeli !
GRATULACJE
Nareszcie dobry mecz i zasłużona wygrana.
Korona oprócz prezentu od nas nie miała praktycznie żadnej konkretnej szansy na gola.
A tak przy okazji dobre zawody sędziego. Pozwalał na wiele i gwizdał chyba też jak trzeba. Szkoda, że wielu takich w e-klasie nie ma :)
W pierwszej połowie przecierałem oczy ze zdumienia - czy to aby na pewno grali nasi zawodnicy? w drugiej już wróciły stare grzechy - staneli zbyt blisko pola karnego i bronili sie dosyć nerwowo - przykład przy bramce. Generalnie ten rok kończy się pozytywnie. widać progres i powoli ręke Podolińskiego.
Cieszy wyjazdowa wygrana, cieszą punkty choć można się martwić że zwycięstwo to zamydli obraz słabej kadry i spowoduje spokojny sen tych którzy odpowiadają za wzmocnienia drużyny, a te są niezbędne!!! Korona tragicznie słaba!
po co nam siatkarz w drużynie piłki nożnej !?!?!?!
blokował piłkę przy siatce czy jak ?
druga połowa to chyba samemu Profesorowi nie przypadła do gustu.
Najważniejsze 3 pkt.- 1 poł.kapitalna,2 dramat czyli jak zwykle stare błędy i męczenie buły -jaka jest naprawdę nasza drużyna ?!
Nie wiem czy Pilarz jest się w stanie nauczyć skakać do piłki (taranem!) - jesli nie to trzeba szukac bramkarza bo on jest przyspawany do lini. Sporo akcji przeciwnika mozna tym elementem kasowac, a my drżymy przy każdej centrze.
Dobrze, że dziś mielismy zaliczke 2 bramek bo bylby z tego klops.
Gra w 1 polowie cod miod - szybka pilka i jestesmy przed bramkarzem. To lubie!
brawo dla drużyny, przynajmniej na radosnym kacu zaczniemy zimę ;)
szkoda że nie potrafimy dobić przeciwnika i musi się trafiać taki babol, ale kij, ważne zwycięstwo, przenosimy się do wątku transferowego :)
I pomyśleć, że przy zwycięstwie z Górnikiem, bylibyśmy teraz na ... 8 pozycji!
Już nie przesadzajcie z tym dramatem w drugiej połowie. Jakby nie wiadoma sytuacja, to Korona by nic nie ugrała. Żadnej poważniejszej okazji nie mieli.
W 1 poł oddaliśmy 12 strzałów na bramkę Korony a w 2 poł. ....................ŻADNEGO,mało tego nie mogliśmy wyjść z własnej połowy !!!
To mówi samo za siebie .
piotrek67 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W 1 poł oddaliśmy 12 strzałów na bramkę
> Korony a w 2 poł.
> ....................ŻADNEGO,mało tego nie
> mogliśmy wyjść z własnej połowy !!!
> To mówi samo za siebie .
W drugiej broniliśmy wyniku, najpierw 2-0 a potem 2-1. Nie potrzeba było atakować, tylko spokojnie czekać na okazje do kontr. Nie udało się, ale wystarczyło by wygrać z Koroną na wyjeździe, a to był cel.
.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)