Oj jak mnie zęby bolą - tego nie dało się oglądać. :(
Austriacy o klasę lepsi. Oni tacy dobrzy, czy my tacy słabii?
Sezon ligowy da odpowiedź.
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej 14/15 - obozy,sparingi, treningi, etc.
łatwiej wymienić kto grał dobrze - nikt. Nie zawiódł mnie tylko Kapi.
Fatalny mecz. Aż przestałem tęsknić za ligą.
na rozliczenia przyjdzie czas po sezonie ale wg mnie skończymy na 11-13 miejscu.
Sehtan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy komentator po końcowym gwizdku powiedział
> "Chwała Bogu koniec" ? :D
Nie! Chwała Bogu i partii:X
janczer Napisał(a):
> @#$%& z tego będzie. W innym wątku już balon o
> jakiejś trzeciej sile pompujecie, a tu trzeba
> będzie dramatycznie o "sportowe" utrzymanie
> walczyć, bo a nuż Górnik licencję dostanie.
10/10
Z taką grą to będę zadowolony jak sie utrzymają.
Ja też ale niektórzy marzą o PP i grze w pucharach oraz o czołowej ósemce a potem będzie jazda po zawodnikach.
jazda po kim?
Zawodnikami z tej zbieraniny można nazwać górą 3 czy 4. Jeszcze można dołożyć kandydatów na zawodników, czyli młodych - bo widać, ze się starają
Spokojnie-sparingi ńie liga. Forma ma byc na lige, a nie w styczniu. Moze im Podolinski daje w kosc z sila .
U nas jak zwykle od ściany do ściany. Wszystko weryfikuje liga-teraz na płacz zbyt wcześnie.
Mi? Napisał(a):
> jazda po kim?
>
> Zawodnikami z tej zbieraniny można nazwać górą
> 3 czy 4. Jeszcze można dołożyć kandydatów na
> zawodników, czyli młodych - bo widać, ze się
> starają
Prezes kontraktuje takich zawodników a nie innych i za takie a nie inne pieniądze , najlepiej za darmo,wiec trudno potem wymagać od nich cudów.
Niektórzy to chyba z ulgą przyjęli ten wynik,bo wreszcie dane im było się na internecie wyżyć...
A ja jestem OPTYMISTA ....bedzie dobrze!
Sa zmeczeni treningami.
izbik Napisał(a):
> A ja jestem OPTYMISTA ....bedzie dobrze!
> Sa zmeczeni treningami.
odpoczną sobie w meczach EX;)
No właśnie, graja słabo i przegrywają a wszyscy od razu rozpacz , to tak jakby grali dobrze i wygrywali to pewnie wszyscy by się cieszyli? Tak nie możne być! No to jak powinno być?
Zagrali słabo, ale moim zdaniem to kwestia ciężkich treningów, bo ewidentnie brakowało prędkości. Nie wiem jak pracują Austriacy (ligę zaczynają w tym samym czasie) ale może mają trenera z tych od mniejszego wycisku zimą i oddychania rękawami w trakcie sezonu. Bo jeśli nie przyjąć tego alibi, to wyglądało to kiepsko, zwłaszcza w ofensywie. Marciniak mnie nie zawiódł, bo od dawna uważam, że gość się do niczego nie nadaje - wspaniały materiał na polityka.
Słabo....ale to jednostka treningowa....Marciniak już w takiej formie ,że powinien iść odpocząć i nabrać świeżości ... przed grą w rezerwach! ;)
Jednostka treningowa? Niestety ale naszym zawodnikom w porównaniu do przeciwnej drużyny pilka najnormalniej przeszkadza.
Wystarczy podejść wyżej i nie ma Cracovii...
Trener Podoliński m.innymi stwierdził po meczu - szkoda w jakich okolicznościach straciliśmy bramkę ale to problem z moja komunikacją z obrońcami, bramka kuriozalna. - "austriackie gadanie";)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)